Inlägg av Woopii

Inlägg som Woopii har skrivit i forumet

1

Elden ring

Bryr mig inte mycket om achivments, kul att få liksom men inte något jag strävar efter. Men när jag kollade av en slump på mina achivments såg jag att jag saknade typ 4 - 5 st samt att jag tyckte inte någon Elden ring achivment var särskilt svår att få så länge man utforska spelet. Möjligtvis lite tradigt med olika slut achivments men detta lär va de enda jag spelet jag 100% på

Inte spelet alla From softs spel men med Dark souls 3, Demon souls samt Elden ring saknar jag en logg för quests. Så många ggr man träffat någon för att sen glömma bort vad den personen vill eller att man ens träffat dem.

Skrivet av Mutumba:

Jag förstår inte vad Starfield har med Skyrim att göra? Så förstod aldrig varför de skulle vara samma släppdatum från första början. Det är bara ta alla datum med en stor nypa salt helt enkelt, de verkar gissa och välja något slumpmässigt datum.

Om jag inte minns fel var det väl tal från Bethesdas sida att "detta är Skyrim i rymden" så där har du väl kopplingen

Vet man när Mortal Empire kartan släpps ?

Skrivet av Freakon:

Undrar hur 1800-talet kommer att avspegla sig i spelet. Hogwarts har ju aldrig varit modernt men ändå, på något sätt bör det märkas.

Som du säger har väl alltid Hogwarts varit gammalt men känns som de går ut med just den tidsaspekten är väl för att helt betona att Harry och co inte på något sätt kan närvara i spelet.

Inget är väl officiellt än men Total War: Warhammer 3 ryktas väl släppas runt november nån gång vilket är det jag ser fram mest emot.

Skrivet av rilnilsson:

Beställde direkt från Netonnet vid 10 tiden på onsdag och hoppades på en leverans (eftersom jag betalade för express leverans) på torsdagen. Vaknar upp torsdag och spårar paketet och efter har kommit till Torsvik så har postnord felsorterat och den skall nu levereras fredag (idag).

Vaknar upp imorse och ser att paketet hamnat i Örebro (det skall till Uppsala) och återigen, felsorterats.. Denna gång är beräknad leverans nu onsdag nästa vecka.

Tack som fan postnord....

Säger som många andra, lirar ett par matcher om dagen om jag hinner och det är ett chill moba spel.

Sen beroende på hur länga man varit borta så finns det nu ett ARAM läge i Hots

1