Inlägg av hero

Inlägg som hero har skrivit i forumet

Coolt, kan bli mitt första AC-spel!

Lite för mycket hud på en kvinnlig karaktär = Fram med högafflar och PK-fanor

Huvudkaraktären är en transsexuell "kvinna" som med råge passerar gränsen vad som är porr förpassat till Darknet = Hylla!

Mycket snack om översättningen, men den här jävla depth of field-effekten. Den var cool som nya kille på gatan under första timmen i Octopath, men är ju så förbannat överanvänd och uttjatad vid det här laget att den borde kriminaliseras. All grafik är bara en enda blurrig gegga, och då har jag bara tittat på klipp av spelet ännu men skulle enbart av den anledningen aldrig lägga vantarna på det hur bra betyg det än fick. Tänk vad fin grafiken hade kunnat vara om man faktiskt hade kunnat beskåda den i sin helhet. Helst hade dom kunnat skippa den eller åtminstone dragit ner effekt till en tjugondel av dess nuvarande styrka.

Dom skulle ju kunna priskriga, vnågot som gjorde X360 framgångsrik. Hårdvara är ju ändå inget som de tjänar pengar på har jag hört.

Anledningen till varför release dröjer är för att de optimerar spelet för Switch med siktet ställt på stabila 60 fps!

Då har man äntligen en anledning att köpa en PS5 (tillsammans med att slim-versionen släppts)!

My body is ready!

säsong 1 - ganska bra
säsong 2 - OK
säsong 3 - helt värdelös

Local co-op?

Även jag har lirat en del 2024 senaste tiden och haft riktigt skoj! Över ett år sedan jag spelade det innan dess. Visst, klasserna är fortfarande lite fucked up men kul att spela ändå!

Skrivet av puban:

5/5 utan tvekan. Bästa Mario-spelet sedan SMB64.
Kontroller, ljud, animationer, level design är allt på toppnivå!

Har snackats mycket animationerna och andra tekniska detaljer, unisont hyllade typ som när nån feminist influencer postar inlägg om mens i sociala medier. Min spontana reaktion är: Har folk aldrig spelat att 3D-spel tidigare?

Okej, nu snackar vi Mario och Nintendo vars verk i normalfallet ligger 2-3 generationer efter övriga industrin med avseende på tekniska detaljer men nån måtta får det väl ändå vara? Ser helt ordinärt ut för ett modernt spel...

Kört ett par banor, inte jätteimponerad. Å andra sidan varit less på 2D-mario än SNES-tiden. Av det jag hunnit köra är spelet vansinnigt lätt, man kan springhoppa rakt igenom alla banor utan att dö en enda gång, åtminstone i början. Så har väl iofs 2D-mario alltid varit.

Fatta när SWITCH 2 utannonseras och main feature är "Vi har fixat Joy-Consen!"
...+ några nya NES-spel på online.

Varför kommer aldrig GTA V till Switch? Det borde väl gå att rulla där tycker man?

Verkar lida lite av NMS-syndromet. VARENDA planet/solsytem hur långt ut i tomma rymden du än befinner dig verkar ha tidigare blivit besökt av någon..känns ju sådär lagom trovärdigt...

Jäkligt bra video BTW, den berör precis det för mig största frågetecknet i spelet,

Att spela multiplattformsspel på Switch utanför indie-genren borde ju ändå klassas som någon form av modernt självskadebeteende...

Sjukt peppad, kommer köpa PS5 lagom tills detta släpps. Gillade verkligen första delen!

Hade förhoppningar om att exploration i detta spel skulle vara mycket bättre, kanske inte i klass med NMS men ändå mer frihet och mindre begränsningar. Rymdskeppsutforkande verkar ju vara obefintligt, och jag hade typ kunnat leva med det, om planetutforskandet var bättre. De fragmentariska utforskandet som verkar vara det gällande känns otroligt utdaterat.

Väntar fortfarande på en slim-version... fast blir nog en xbox istället för att kunna köra Star Field

Såg 10 sekunder, fick epilepsi.