Inlägg av SkabbKrabban

Inlägg som SkabbKrabban har skrivit i forumet

Skrivet av Luciphear:

Har ett par jävligt härliga minnen under tiden jag spelade det. Spenderade mestadels av min tid till att bygga och träffade många härliga människor, varav en var en gammal mormor som gillade att logga in och snickra på sitt lilla hus och gård på sin tomt. Hon hade sällan möjligheten att ta del av resten av spelet(pga svårighetsgraden för henne) så vi var ett par som hjälpte henne få tillgång till nya saker och ting.

Många underbara minnen och människor. Bara något jag hoppas på att få ta del utav igen i något framtida spel.

Kan tipsa om streamern JenyFear som är en äldre jättemysig kvinna som för tillfället spelar WoW!

Ser väldigt trevligt ut redan i detta uppenbart väldigt tidiga stadium! De säljer ju redan nu in stämningen med diverse Valvo 245 och Soob 900-bilar, Stridsvagn 103'or som står och ryker i nån korsning, vapenarsenal, fortifikationsverksförråd och allt annat man sett svischa förbi i streamen!

Efter att ha läst den texten från twitterinlägget känns det väl som en extrem meta-diskussion. Några få fraktioner som KAN rekrytera generaler precis som tidigare. I och med att varje fraktion inte direkt har 1000 generaler känns det väl rimligt att dom ökar på chansen att få en rekryterbara kvinnlig familjemedlem litegrann så att det då och då poppar upp en kvinnlig general. Oavsett; big deal.

2/10 Korrekta svar!
Din Rockstar-nivå är luftgitarr när ingen ser.
Pinsamt! Gömmer det sig ett Millencolin-fan i Calle förresten?

Hade glömt hur läbbigt HL2-ljudet var! Blev stressad bara av att höra det!

@kebbe:
Just min tanke. Att på det sättet skicka kängor till media (som förvisso rapporterat en massa om det, men på ingalunda fula eller orimliga sätt) är ganska sketchy. Alltid gillat Kraftling under sina 150 år i spelmedia, dock!

@Mirage:
Hmm, var det ett så högt återspelningsvärde? Minns att jag spelade det nåt år efter release, hade som för mig att det var en rätt linjär kampanj som inte direkt hade några utsvävningar? Hade mycket skoj i det, dock.

Skrivet av SorbP:

Bra initiativ och fin idé.

Men man undrar varför man enbart skall hjälpa en del av flyktingar, dvs Kvinnor?

Awesome Games Done Quick, var inte sexistiskt och diskriminerade inte i sitt bistånd iaf.

Ja, nog är det fantastiskt. Man får inte ens skicka en slant till kvinnor som får stryk nuförtiden utan att anti PK-polisen slår till. MEN MÄNNEN DÅ?!?!?!?!?!?!??!?!?!

Skrivet av Darkmage1971:
Skrivet av SkabbKrabban:
Skrivet av Darkmage1971:

Eller alternativ två: Att Rockstar skall lägga en stor del av utvecklingen på att varje person man interagerar med kan reagera på många olika sätt beroende på vem man spelar.

"Stor" del. Minns för massvis med år sen när första Dragon Age kom ut, "redan" där bemöttes du olika beroende på vilken ras samt vilken klasstillhörighet (socioekonomisk sådan, inte pilbågsskytt eller magiker) du hade. Ett så¨nt inslag känns väl som ganska standard sedan rollspelen började spelas på papper och penna för typ 30-40 år sen? Dessutom sitter nog Rockstar, som är något av en mastodont inom industrin, på både arbetskraft och kapital nog för att se till att det blir av, om dom nu går den vägen. Ser knappast det som den stora käppen i hjulet för en sån variant..

Det är klart att det går att göra. Men jag ser hellre att de lägger den energin på storyn. Sen var det ju inte gräsligt stora skillnader på hur saker och ting utvecklade sig i Dragon Age beroende på vem man spelade. Det handlade ju mer om ens val. Har för mig det iaf. Var några år sedan man spelade det. I vilket fall som helst. Oavsett vem/vilka karaktärerna blir så kommer Rockstar att skapa roliga/intressanta personer.

Nej, givetvis var det inte någon större skillnad i sig, men det skulle det väl inte behöva vara i RDR2 heller! Det dom faktiskt hade kunnat göra är ju lägga en dubbel storyline, där du till exempel spelar som en kvinna och en man parallellt, inte för att jag tycker att det är särskilt viktigt att en får lira som kvinna eller så. Jo, tror nog alla är ruskigt överrens om att det kommer bli en del grymma möten i detta spelet också!

Skrivet av Darkmage1971:

Eller alternativ två: Att Rockstar skall lägga en stor del av utvecklingen på att varje person man interagerar med kan reagera på många olika sätt beroende på vem man spelar.

"Stor" del. Minns för massvis med år sen när första Dragon Age kom ut, "redan" där bemöttes du olika beroende på vilken ras samt vilken klasstillhörighet (socioekonomisk sådan, inte pilbågsskytt eller magiker) du hade. Ett så¨nt inslag känns väl som ganska standard sedan rollspelen började spelas på papper och penna för typ 30-40 år sen? Dessutom sitter nog Rockstar, som är något av en mastodont inom industrin, på både arbetskraft och kapital nog för att se till att det blir av, om dom nu går den vägen. Ser knappast det som den stora käppen i hjulet för en sån variant..

Skrivet av pippen1001:

jupp kiruna var med (kebne)
lite oväntat dock =p

Intressant dock att dom tagit fel berg. Det är väl Tuolpagorni på bilden? Fail..

Skrivet av Bennii:

Året är 1968...
...bränner iväg till tonerna av Creedence Clearwater Revivals ikoniska Fortunate Son.

Fortunate son släpptes 1969. Jag kan inte lite på nån längre. Faith in humanity lost...

Haha! Vilket frustgarv jag gav ifrån mig när jag läste det där! En bagatell, kanske, men ändock, så svårt är det inte att få till årtal på musik. Nåväl, dom går väl mer för stämningen än för 100% korrekthet

Refused - Elektra

refused are fucking dead..

Skrivet av Darkmage1971:

Tycker att det var helt okej. Det märktes att de försökte få in mer av stämningen från Return to Castle Wolfenstein. Känslan och upplägget påminner ju mer om det än New Order gjorde. Men som jag skrivit tidigare...musiken...en hel del var helt okej. Men när de skulle sätta skräckstämning så lät det som om en tondöv mentalpatient våldtog en violin. Hemskt! Satte ned känslan snarare än tvärtom.

Men en sak jag undrar...är det någon annan som noterat att "the town drunk" hade SverigeDemokraternas blomma bakom örat? Eftersom det är svenskar som gjort spelet så känns det som en pik...typ SDs anhängare är yrande fyllon. Någon annan som noterat detta?

Foliehatten på ikväll?
Blåsippan är väl inte direkt världens ovanligaste blomma

Skrivet av maniac:

Självklart är det så, men vid första anblick så tänkte jag direkt på en ljussabel

Obviously hint om Kotor 3

Skrivet av maniac:

Bilden där draken flyger in i muren, det ser nästan ut som en av karaktärerna har en ljussabel...

Hmm, kan det vara det att han håller en stav och ska skjuta iväg en spell mot draken?

Skrivet av conthox:

Det kommer studier av detta slag med jämna mellanrum och precis som Frux var inne på fast formulerade lite annorlunda: det är så många studier med så helt olika resultat beroende på vem som gör dom, varför, när, vilket testpersoner som är med, hur studierna görs och vem som finansierar dom. Det måste med andra ord bli hundratals med studier innan man kan dra några som helst slutsatser.

"Popcorn är nyttigt" - jaha, det var visst amerikanska majsodlare som betalade för "studien"
"Kött är farligt i större mängder" - jaha, det var visst en författare som skriver kokböcker för veganer och vegetarianer som låg bakom
"Minst ett vapen i var mans hem gör sammhället säkrare" - jaha, det var visst NRA som låg bakom
"Kött är det nyttigast man kan äta" - jaha, det var visst Sveriges Köttproducenter som låg bakom
"oregano förebygger vinterkräcksjukan" - uhm, fast bara om man äter typ 1 kg per dag
"kaffe ger cancer" - om man dricker 10 lite per dag
"kaffe botar cancer" - om man dricker 10 lite per dag.... vänta nu, hur var det igen?

The list goes on...

Så du menar att svarta betalat för en studie som påvisar rasism för att dom ska sluta behandlas rasistiskt? Jag har svårt att tro att det ligger någon slags konspiratoriskt mastermind bakom detta. Hursomhelst, allt som motverkar rasism är väl bra. Förstår inte riktigt hur hela denna tråd ids börja glappa.

Skrivet av KatOne:

Wow! För alla som inte känner till detta, läs på engelska wikipedia (till att börja med).

Den riktiga händelsen är lite unik i det att den är väl dokumenterad, men väldigt dåligt förstådd. Och såklart jävligt mystisk, även fast den troligaste förklaringen nog inte kommer från UFO Sverige.

Oavsett - spelet verkar helt klart intressant. Man kan inte få nog av bra skräck

Första gången jag kom i kontakt med detta samt läste varenda källa jag kom åt på internet låg jag sömnlös med en klump i magen.

Så sjukt vackert att det här i värsta fall kan slå mot diverse myndigheter och liknande.

Låt oss ponera att en myndighet i Essex eller Sussex ska skicka ut t.ex. beslutsunderlag, information till allmänheten eller liknande. Sorry, men allt blir blockat pga filen heter "blablablaesSEX.doc"

Skrivet av nisp88:

Yes! Äntligen får jag använda min kunskap om världens bästa tv-serie

Hoppas du menar Malcolm in the Middle?