Inlägg av TheTemplar

Inlägg som TheTemplar har skrivit i forumet

Det sista fps:et jag spelade aldelles för mycket av. Silent Heroes modden <3 från någon som nyss gjort lumpen.

Har kört nostromo + naga ganska länge. I de flesta mmo's tillsammans kan jag få ungefär 30 binds utan att flytta handen vilket jag tycker har fungerat väldigt bra. Det jag gillar med konceptet är att man slipper ha tre fingrar som i praktiken blir dedikerade till rörelse (wasd fingrarna).
Nackdelen är att jag blivit väldigt beroende av dem och har svårt att bli lika effektiv med bara tangentbord om det är det enda man har tillgång till. Det är dessutom en ganska stor tröskel att använda tummen för rörelse.

Tycker denna ser alldeles för stor ut. Osäker på om det är bekvämt att nå alla knappar. Slet dessutom bort styrspaken från Nostromo så snart jag fick den, tyckte inte alls det var samma precision med den på. Denna ser inte ut att ha den möjligheten.

Skrivet av UltimateForLife:

Hitman 5 håller på göras av Square Enix(värdelöst..).

Vet inte vad du menar med värdelöst, men det är ju samma utvecklare som utvecklat tidigare versioner som utvecklar Hitman 5. Sedan är IO interactive en del av Eidos som ägs av Square Enix.

Lite besviken på att det inte låter som att spelet är så öppet som jag hoppats på. Förbokningen ligger dock kvar.

Skrivet av MrBanzaiman:

Lite sugen på att testa AoC igen, har inte spelat sen en månad efter release.
Är det "bra" nu alltså?

Det är en hel del annorlunda iaf. och inte i närheten av lika buggigt som det var månaderna efter release. Jag har roligt i spelet, sedan vet jag inte om det är bra eller om det mest är personerna man spelar med som gör det bra, som oftast med mmo.

Testa Bitsquid Tech

Grymt!

man kan väl bara anta att endast något Gears of War baserat från Epic är stort nog för att var med på Late Night?

final fantasy 1 till iphone är en riktigt bra tidsdödare.

Skrivet av Ghostknight:

Ni som har det: Är nya skills och klasser bra? Vilka nya klasser finns, har inte hittat någon direkt info om det från utvecklaren. Går dessa att använda även i huvudspelet? Tveksamt om det blir något köp för mig ändå, men det skulle hjälpa.

Finns bara nya specialiseringar inte klasser. För lista se här: http://dragonage.wikia.com/wiki/Awakening

Specialiseringarna är i stor utsträckning väldigt situationsberoende, om de är bra eller ej. Många sustained abilities som kostar stamina kontinueligt m.m.

F.ö. hade jag ganska så precis 20 timmar played på save:n när jag klarade det. Körde iofs på nightmare och ägnade en hel del tid åt att testa olika specs.

16gb känns inte som mycket. Min 20 giggare idag måste jag konstant rensa. Hade hoppats på att de skulle börja sälja 250 giggaren som säljs med super elite lådan. Skulle vara trevligt om man kunde ha de flesta spel installerade.

Det finns väldigt många bra spel till PSP tyvär så finns det samtidigt väldigt få spel jag skulle vilja spela på en handhållen konsoll. Jag var väldigt hypad när jag köpta min PSP tillsammans med Liberty City Stories för typ 4 år sedan. Det är dock helt fel typ av spel för konsollen, kanske om det är den enda spelkonsollen man har är det intressant.

Jag använde den som media maskin i typ 2 år. Skaffade iphone, sedan dess har psp:n samlat damm. Kanske kommer jag köpa Silent Hill Shattered Memories till PSP men det blir det första spelinköpet på över ett år.

Skrivet av spiken:

Mass Effect använder UE3-motorn, vad Dragon Age kör vet jag inte men jag skulle bli förvånad om det var samma.

Helt rätt, Dragon Age använder efterföljaren till Aurora Engine (NWN) som heter Eclipe Engine.

Till Dragon Age 2 hoppas jag de rättar till ansiktsanimationerna som är helt horribla i Dragon Age, men annars har inte jag så mycket att klaga på. Den fyller sin funktion.

Köpt och nedladdat, men man har ju Mass Effect 2 och Star Trek Online nu. Det borde ha kommit när det skulle ha kommit.

Skrivet av E_maN:
Skrivet av 73mpl4R:

Såg ut att kunna bli nått väldigt intressant! Ska de inte starta en ny studio då?

Är det nån som vet vad det är för program han använder för att implementera ljud? Vore väldigt intressant att veta så att man kan skaffa det:)

är med stor sannorlikhet ett inhouse program, känner inte igen det iaf

väldigt intressant att se när man håller på att lära sig sånt i skolan nu

Ganska säker på att han säger att det är WWISE i början http://www.audiokinetic.com/4105/home.asp

"Mest förbättrade" behöver inte säga så mycket om hur bra det är nu, utan mer om hur illa det var.

Men det är en hel del bättre, saknar fortfarande något meningsfullt solo content att göra på level 80, förrutom att grinda alts eller resurser.

Väldigt tråkigt, känns som om BioWare måste styra upp hur de hanterar DLC till sina produkter.

Warden's Keep och Stone Prisoner var de två första var av den ena följde med alla nya köp och den andra följde med CE releaser.

Return to Ostagar är nog mindre än Warden's Keep iom att de sagt att de spelar igenom det på under en timme.

Skrivet av Gabe:
Skrivet av Stromlaren:
Skrivet av Elmoth:

Vad finns då kvar?

Uncharted 2
Batman:AA
Dragon Age Origins

Fler?

Du spikade nog topp tre.

Jupp. Utan tvekan.

Det återstår bara att se i vilken ordning FZ tycker de ska ligga.

Håller med, det jag kan tänka på som jag har haft kul med i år förrutom dessa är Borderlands och Torchlight. Jag tror dock inte redaktionen tycker dessa är bättre än de ovan nämnda.

Skrivet av DeKvittar:

Ettan, var bra introduktion. Var inte helt förtjust i allt men klart godkänt, 3/5.

Andra episoden var katastrofalt oinspirerande, tråkig handling på detsättet att jag själv tyckte de var tämligen ologiskt. Ett stort minus för Lechuck. 1/5

Tredje episoden tyckte jag var väldigt fyndig, min favoritkaraktär var på en blixtvisit. Pusslena tyckte jag om. 4/5

Fjärde episoden hade i mina ögon spoton-pussel, storyn tog en twist som jag inte alls hade förväntat mig och livet var underbart. Samt så var en återkommande karaktär underbar som advokat. 5/5

Femte och sista episoden tyckte jag inte om riktigt lika mycket som fjärde då boss-striden var dryg som bara den. Visste precis vad jag skulle göra. Kunde bara sitta och leka med tummarna tills rätt scen dök upp. 4/5

Så 4+4+1+3+5=17/25 dvs 3,4/5. Då vi ej tillåter oss andra poäng än heltal så blir de avrundat till en stark trea.

Hyffsat ok resonemang, skulle nog ge andra delen 2/5 dock den är inte dålig bara ganska medioker. Gillade Le Chuck och dialogen när man ska instruera LeChuck hur man använder "nyckeln" är helt underbar, helt klart det bästa med den delen. Det skulle innebära att jag avrundade uppåt till 4/5.

Tycker f.ö. att de nya karaktärerna t.ex. Morgan, "snälla" LeChuck, deSinge och Winslow var helt klart färggranna och välgjorda. Skulle nog säga att Morgan är en av årets bästa nya karaktärer.

Första säsongen var ganska tråkig, andra var ett betydligt uppsving men har inte spelat igenom alla än, har dem på steam.

Med tanke på hur bra skrivna Tales of MI har varit hitils hoppas jag att det blir ännu bättre.