Inlägg av farasen

Inlägg som farasen har skrivit i forumet

Skrivet av anon_119148:

Är det falsk marknadsföring om man lovat mer innehåll än vad som levereras? Iofs står det säkert i något avtal man accepterar genom köp att de inte har några förpliktelser alls

Eftersom du inte betalt något season pass är det inte falskmarknadsföring, i detta fall.

Skrivet av Lirilesh:

Du får gärna länka källor som säger att Bungie omsätter samma summor som Zenimax..

"Morgan Stanley Research has Destiny’s revenues in 2019 even higher, valuing it at $374 million." https://venturebeat.com/2019/01/11/bungie-activision-divorce-...

Är antagligen högre idag.

Zenimax hade 446 million 2021.
https://whatstheirnetworth.com/richest-businessmen/companies/...

Skrivet av kebbe:

Bungie är mest kända för ett IP de inte längre äger och de sitter på den stendöd spelserie med Destiny.
Capcom är värt under $5 miljarder.
SEGA är värt runt $5 miljarder.
Square Enix är värt runt $6 miljarder.
..och Sony betalar strax under $4 miljarder för en studio utan spel.

Det är vad jag baserar min åsikt på. Du kanske borde hålla dig borta från diskussionsforum om du är livrädd för att läsa sådana.

Denna stendöda serie drog in lika mycket pengar som Zenimax INC gjorde under dom senaste åren. Finns ingen större anledning för Sony att köpa ett Japanskt företag då dessa spel ändå oftast är exklusiva till playstation se ff7 remaken eller uppkommande ffxvi. Samtidigt är Destiny större än halo, om man kollar till twitter, reddit antal spelare samt FB.

Skrivet av Lirilesh:

Microsoft fick Zenimax för 7.5 miljarder. Så jo, en ganska kass affär.

Bungie hade försökt sälja till Microsoft men de tackade nej pga överpris. Komiskt att Sony inte tyckte samma.

Kollade upp detta, den delen ser hemsk ut jämfört med denna. Zenimax inc och Bungie har dom senaste åren haft ungefär samma vinst ca 250 miljoner dollar. Man ska tänka på att många av Zenimax varumärken är på nedgång dom senaste Doom spelen må varit rosade men såld inte jättebra. ESO är halva deras intäkt på ca 120 miljoner dollar. Deathloop floppade både säljs mässigt men även från spelare recessioner. Destiny är nog även idag en större franchise än vad Elder scrolls är.

Skrivet av Atorak:

Folk är så bortskämda idag, det ska vara gratis, ingen grind helst ska du dinga inom 2h och fullgeared inom 4h.

Han du quota liksom hur tänker man där, jag orkar inte springa tillbaka till samma ställe. Vilket previous mmorpg har man inte gjort det i liksom.

Aja finns alltid haters....

det är inte grinden som är problemet eller att springa tillbaks, om du hade läst hade du sett problemet. Att få 3 quest i ett område för att springa tillbaks och lämna in för att sedan få tre exakt likadana quest i exakt samma område är dålig design. Eller att en del quest som inte är board quest funkar så här, prata med bartendern han behöver få tillbaka ett recept, gå och öppna 3 lådor. Gå tillbaka lämna in questet få ett nytt quest där han ber dig döda en boss/några mobs i exakt samma område.

Eller att alla quest i hela spelet går att summera så här, döda eller öppna en låda. Där har du hela spelet i ett nötskal, detta handlar inget om att få något gratis där gör du antagningar som du får stå för. Har inga problem att resan är lång till 60, men då måste även resan vara rolig att ta sig igenom, och det är den verkligen inte just nu,

Skrivet av m4gnify:

Tror inte att specifikt det är problemet. WoW var också så vid sina glansdagar i Vanilla och vidare, men "alla" gillade det.

Finns stora skillnader wow var ett redan känt IP folk älskade att uppleva azeroth. Questen hade story och anledning att finnas, dom flesta questen i new world är enbart döda 10 vargar någonstans i världen finns ingen story eller något bakom det. Vidare det var lättare att ta sig runt i wow, fanns flythpaths och mounts. Här måste jag nästan alltid springa 1.5 km för att få något gjort. Fanns även bättre progression i form av fler abilites, här har jag 6 och dom flesta uppgradsen är enbart stats och passiva abilites.

Folk hade även inte spelat nyare MMO man får tänka att wow var väldigt nytänkande på sin tid.

New worlds questing system dödar alla förhoppningar om spelet för mig, jag vill inte springa fram och tillbaks mellan två ställen 4 gånger enbart för att man inte får alla quest samtidigt.

Det är väl helt upp till personer själva att avgöra vad man vill samla in pengar till. Om ni tycker detta ändamålet är så jäkla dåligt är det inget som stoppar er från att starta en egen insamling. Men nej istället klagar ni på några som försöker hjälpa till.

Skrivet av Shamanfox:

Det enda jag vill påpeka med din kommentar, "och nu twittrar flera som jobbar/jobbat på Blizzard hur illa det var." är att ta det med en stor näve med salt.

Alltid, när en sån här nyhet kommer, så finns det folk som hoppar på tåget och ger deras "story" om hur det har påverkat dem, fastän det inte nödvändigtvis är sant.
Det finns de som gör det för clout. Det finns de som gör det för att vara delaktig att skada någons rykte men deras berättelse är påhittad. Sen finns det de som faktiskt berättar sanningen.
Problemet är att vi som inte är inblandade, kan inte urskilja vilka av dessa som stämmer överens med samtliga tweets. Därför så anser jag inte att man ska titta på Twitter och använda det som ett av grunderna för sitt argument, och bör vara försiktig med det.

Håller med dig när det är personer som anklagar personer, men här är det ju en stat som anklagar ett företag. Då tar jag även tweetsen från devsen mer seriöst även när Mike (en av blizzards grundare) själv erkänner att det stämmer. Speciellt eftersom tweetsen inte kommer med ny fakta utan enbart instämmer i vad utredningen kom fram till.

Skrivet av General White:

Cringe. Lika pinsamt som när VPK körde sin 1a maj demo i wow förra året. För övrigt verkar anklagelserna vara mest lösa rykten som kommer från en högljudd liten grupp extremister (varpå nyhetssajter lyft detta för att godhetssignslera).

C r i n g e.

Jag måste fråga har du en läst anklagelserna? Detta är ju staten Kalifornien som stämt Blizzard, inte en grupp människor. Detta efter 2 års utredning, och nu twittrar flera som jobbar/jobbat på blizzard om hur illa det var. Det är alltså extremism i din värld att vilja ha samma villkor och arbetsmiljö på jobbet som killar?

ännu mer ballt när man kollar på trailern på deras hemsida en på youtube. 1080p och 60 fps

sony är absolut mest intressant då jag är ett stort uncharted fan sen ubisoft och EA

Skrivet av marcus8958:

Vi med PS+ skulle få spelet gratis vid release av PS4 men så blev inte fallet, gissar på att vi inte får spelet gratis vid release.

Hur som helst tycker jag inte spelet verkar imponera alls. Ser bättre ut än Need for Speed Rivals men väntar nog hellre på ett Gran Turismo.

vi får spelet grattis ändå

dock så kommer det finnas mer krafter om man ska tro utvecklarna då dom sagt it's only the tip on the iceberg

30 fps har jag hört men kan ha fel men ser ändå riktigt nice ut längtar tills man får spela det

Skrivet av toast:
Skrivet av toern:

Tar de verkligen bort områden (i världen, inte dungeons) som introduceras i tillfälligt content? Det skulle isf vara det enda jag skulle irritera mig över, annars är det ju inte så pjåkigt.

Ja tex under Molten Alliance livingstory, vissa av de områdena går väll inte att gå in i nu?, men värst är väll just att den dungeon som introducerades där var aldeles lagom utmaning och en rolig slutboss i, inte att nå nu.. men kommer säkert tillbaka i nån form nångång!?

dom kommer att lägga in instancerna dom tar bort i fractal

Rykte: Xbox One är som en konsolversion av Steam

det är ju inte bara därför vi vill känna att vi äger våra spel och slippa en jäkla DRM för att spela på våran tv

[quote=Ivamos]

Skrivet av farasen:
Skrivet av Ivamos:
Skrivet av farasen:
Skrivet av Ivamos:
Skrivet av farasen:
Skrivet av Ivamos:
Skrivet av Ivamos:
Skrivet av farasen:

dock så har inte nughty dog visat vad dom gör inte eller Media Molecule och det fanns inget bättre exklusiva spel en uncharted, last of us

smaken är som baken....jag gillade inte uncharted fast the last of us ser grym ut..men det går inte ens jämföra för mig mot halo 4, forza4,horizon o the wicher 2..........jag väntar också på Epic Games nästa samt halo 5

dock så kan jag spela the witcher på min dator

vi snackar konsol o konsolspel??? håll dig till det..o blanda inte in datorn bara för att den inte finns på ps3 är bara för sorligt

om vi kollar metacritic score så är bästa xbox360 exklusiva gears of war på 94 och halo3 på 94 kollar vi ps3 så är det uncharted 2 på 96 the last of us på 95 och lbp på 95 försäljning spelar ingen roll om hur bra ett spel är annars borde the whitcher2 sålt mer en många andra spel

du nämner the last of us ligger på 95....hahah skojar du eller?? spelet släpps idag i sverige..vissa länder säker tidigare....hur många av dom som röstar på metacritic har ens spelat igenom the last of us??
ikväll ska jag samla ett gäng kompisar...vi ska Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1till topppppppppeeeeennnn den kommer ligga på 100 imorgon

när kom fz recession föra veckan jag menar inte spelar utan typ ign och sånt men många fick sitt last of us tidigare jag fick mitt igår

joo visst kom fz recession förra veckan..o du fick ditt igår..men helheten då...tycker du verkligen några få ex innan spelet släppts kan ge en rättvis bedömning på ett spel om den ligger på 95 på metacritic innan realise???

om du inte läst vad jag skrev så sa jag inte konsument recessioner utan spel hemsidor som ign gamespot

[quote=Ivamos]

Skrivet av farasen:
Skrivet av Ivamos:
Skrivet av farasen:
Skrivet av Ivamos:
Skrivet av Ivamos:
Skrivet av farasen:

dock så har inte nughty dog visat vad dom gör inte eller Media Molecule och det fanns inget bättre exklusiva spel en uncharted, last of us

smaken är som baken....jag gillade inte uncharted fast the last of us ser grym ut..men det går inte ens jämföra för mig mot halo 4, forza4,horizon o the wicher 2..........jag väntar också på Epic Games nästa samt halo 5

dock så kan jag spela the witcher på min dator

vi snackar konsol o konsolspel??? håll dig till det..o blanda inte in datorn bara för att den inte finns på ps3 är bara för sorligt

om vi kollar metacritic score så är bästa xbox360 exklusiva gears of war på 94 och halo3 på 94 kollar vi ps3 så är det uncharted 2 på 96 the last of us på 95 och lbp på 95 försäljning spelar ingen roll om hur bra ett spel är annars borde the whitcher2 sålt mer en många andra spel

du nämner the last of us ligger på 95....hahah skojar du eller?? spelet släpps idag i sverige..vissa länder säker tidigare....hur många av dom som röstar på metacritic har ens spelat igenom the last of us??
ikväll ska jag samla ett gäng kompisar...vi ska Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1till topppppppppeeeeennnn den kommer ligga på 100 imorgon

när kom fz recession föra veckan jag menar inte spelar utan typ ign och sånt men många fick sitt last of us tidigare jag fick mitt igår