Inlägg av awelon

Inlägg som awelon har skrivit i forumet

1

Haltar väl lite med tanke på spannet i ålder på spelen inte representerar dem som röstar. De flesta har nog t.ex inte spelat X Wing Alliance eftersom det släpptes innan de var i spel mogen ålder 😅 Men antar att undersökningen inte är så seriös. Ivf var det ett bra spel som vann

Jag tror det kan bli bra. Ingen här som gillar The Settlers? Ser ut lite som det. Kombinera dem kanske vore något

War thunder har riktigt snygga rök effekter. Elden är rätt bra. Men röken är riktigt snygg

Skrivet av KoP:

Beneath a steel sky. 15 st. 3.5" disketter.

www.singlebuttonjoystick.com/wp-content/uploads/2011/07/Benea...

Attans! Trodde jag skulle få säga det så talar du om det i sista kommentaren x)
Precis som någon annan sa... smått irriterande när nån av dem börja krångla

Usb idén tycker jag var smart. En del har inte optisk läsare längre men usb port har nog alla Dessutom är de väl bakåt kompatibla hela vägen?

Neee.. tyckte inte det såg modernt ut. Kolla in kanterna. Man kan skära sig på dem! :S Ser inte realistiskt ut för 5 öre

Kul att se att det fanns fler åsikter. Jag kan justera mina åsikter lite till att det är främst huvudsidan som jag inte gillar. När man väl klickat sig vidare till något så funkar det klanderfritt. Men huvudsidan är grötig och överarbetad.

Har oxå undrat vart namnet Fragzone tog vägen. Kanske någon admin kan svara på den frågan?

FZ, vart tog Fragzone vägen?

Hej, jag har gått och irriterat mig ett bra tag nu så tycker det är dags jag skriver av mig.

Jag är gammal här på forumet, åtminstonde 6 - 7 år. Inte så värst aktiv längre jämfört med hur jag var tidigare. Finns flera anledningar till detta. Men jag skall fokusera på en.

Jag gillar inte FZ layout längre. Tänkte ta upp diskussionen o se om det är fler som håller med mig. Jag hittar inte dit jag skall längre.. tycker sidan blivit väldigt otydlig.

Jag hoppas ingen tar alltför illa upp. Men sidan var betydligt bättre på gamla fragzone tiden enligt mig. Nu får man värsta färg chocken när man loggar in och allt smetat ut på ett ologiskt sett. Det enda som har någolunda stil kvar är väl menyn till vänster, men den har fått för lite plats och för lite kontrast så man hittar inte där heller.

Nu har inte denna förändringen kommit över en natt utan det har suksessivt, men det går åt fel håll.. det blir värre o värre! Kommer på mig själv att inte gå hit längre för att sidan blivigt så dålig..

Saknar Fragzone

Så vad tycker ni? Gillar ni nya stilen eller är det dags att dra i nödbromsen?

MvH Fredrik

Dagens omröstning "windows"

Hej, blev irriterad över dagens omröstning. Gör man en omröstning måste man se till att alla synpunkter finns tillgänliga att rösta på. Min fanns inte, vilken jag vet stöds av väldigt många andra. Nämligen att jag använder windows idag men att jag INTE tänker byta till Vista. Hittils har jag inte sett någon anledning till varför jag skulle göra detta.

Vista är inkörsporten till "storebrors dilemmat" och har inga fördelar som överväger denna nackdel. Därför väljer jag bort detta..

1