Inlägg av Flawwoo

Inlägg som Flawwoo har skrivit i forumet

1

Mest troligt World of Warcraft, med Arma 2 och CoD MW2 tätt efter

Vad jag läst så verkar det kunna vara denna scen som visas från 13.40 i denna video: https://youtu.be/VydDee7Lyho

Kaffe är min stora passion i livet, efter spelandet. Det finns så himla mycket att upptäcka och lära sig. En kopp kaffe kan vara så mycket mer än sunkigt jobbkaffe. Älskar att köpa hem och testa olika specialkaffen från små rosterier runt om i världen, för att sedan experimentera med diverse olika bryggmetoder, vattentemperaturer, ratio mellan kaffe och vatten, malningsgrad, bryggtid osv för att få fram den perfekta koppen. Det är en hel vetenskap men roligt som attan!

Har handlat på mig kaffeprylar för tusentals kronor de senaste åren och lär mig något nytt hela tiden. Det är så mycket roligare när man vet precis var i världen kaffet kommer ifrån, vilken gård, vilka bönder som odlat kaffet, vem som rostat det och när. Att brygga kaffe för hand kan vara nästan meditativt, det är så himla avslappnande och roligt!

Disco Elysium

Silent Hills och Star Wars 1313!

Det finns säkert mycket bra med spelet och kul att se att så många gillar det. Men bilfysiken är verkligen så otroligt jäkla mega-kass så det är helt ospelbart. Slutförde inte ens första racet innan jag stängde av spelet och avinstallerade. Det är verkligen en punkt som jag hoppas förändras radikalt inför nästa del!

Ska jag iväg på fest och dricka mycket öl, så är nya favoriten Pistonhead Haze Lager som är fruktansvärt god. Brukar säga att man får smaken av en ipa till priset av en lager. Perfekt helt enkelt.

Vill jag bara ta ett par öl och riktigt njuta så är det riktigt fruktig och "juicig" IPA. APEX är grymma på just det, sedan är Amundsen Apocalyptic Thunder Juice och Brewdog Elivs Juice samt Bredog Clockwork Tangerine helt fantastiskt goda!

Har precis spelat inledningssekvensen till spelet och blev tvungen att ta en paus för att läsa er recension. Med tanke på att det jag precis spelat var bland det mäktigaste jag upplevt i ett spel på åratal och satt med ett leende på läpparna hela tiden, så känns det väldigt trist att höra att det verkar gå utför längre fram.

Tyckte grafiken var grymt snygg och stack ut, samt att det verkligen kändes som Star Wars. 30 minuter eller vad det nu tog säger dock såklart inte alls speciellt mycket om ett spel på 15 timmar, men är ändå förvånad efter en så stark inledning.

Angående bandesignen låter det lite som Uncharted vilket är mina absoluta favoritspel så det kommer nog inte vara ett problem för min del då jag gillar linjära spel med tydliga vägar att gå!

The Last of Us, av den enkla anledningen att jag aldrig hade speciellt roligt när jag spelade. Storyn var visserligen bra, men satt mest och väntade på att det skulle ta slut!

Var extremt nära på att köpa det direkt nu på release men bestämde mig till slut att stå ut ett tag till och köpa steam versionen. Efter att ha läst alla problem så känns inte väntan riktigt lika jobbig!

Har en DXracer RED CHIEF som jag köpte 2013. Helt klart bästa stolen jag någonsin ägt. Innan denna hade jag ofta ont i ryggen, men redan efter någon dags användande så var all värk borta. Sitter lika bekvämt idag som jag gjorde när stolen var ny. Enda minus är armstöden som är alldeles för små och en aning osköna!

När det kommer till spel så brukar jag titta gameplay trailers för att se på ett ungefär hur spelet är, om det verkar roligt eller ej. Filmer däremot kollar jag aldrig trailers inför. Tycker det är roligare att gå.in helt ovetandes. Uppskattar oftast filmen mer då!

Skrivet av Shadee:

Tar hellre en kod till Control, men om det inte fungerar med slaskrensarens kod så får du köpa! Återkommer i frågan.

Fullt förståeligt. Ja återkom gärna om det inte fungerar! 😊

Jag köper gärna om koden finns kvar!

1