Inlägg av Aryvian

Inlägg som Aryvian har skrivit i forumet

Total War Warhammer 2 släpptes 2017.

Synd att det inte är den bästa Witcher 3 sången "Blood and Wine".

Kör kvarnen på tio sekunder med mörkrostade bönor med så låg syrlighet som möjligt. Sen i Moccamastern med vatten upp till 4 strecket och blekt filter. Blir en stor mugg med gott kaffe. Vill jag ha mindre kör jag bara hälften på ovan recept.

Funderar på att byta till ett sånt återanvändingsbart guldfilter för att bli av med eventuell bakgrundssmak av papper, är det stor skillnad? Nån som vet?

Har bara upplevt en bug, en npc som inte dök upp för att lämna in ett side quest. Startade om så var det löst.

Tycker "Exposing additional video settings" är det mest intressanta i patch notesen! More graphics, pls.

Skrivet av Fezk:

Jag trodde vi fastslog i en tråd på forumet att "varva" innebär att man klarar ett spel två gånger. ^^

Vilket helt klart är den korrekta innebörden för "varva"! ;P

Skrivet av wibbe44:

Håller helt med!
Förstår inte vart "varva" kommer ifrån.
Att man har klarat spelet heter det!

När jag var liten, för sisådär 20-30 år sedan, sa man alltid varva när man pratade om att klara ett spel. Efter ett varv har man ju faktiskt "klarat" banan. Nästa varv är ju bara bonus.

När det kommer till spel som RE8 har jag ingen lust att kötta igenom det igen förän det kommit mer content, som DLC eller liknande. men det var bra!

Skrivet av Emblaz:

Skribenten: Vad händer när man dör? Jag hittar inget svar nånstans och avskydde FC5 pga bristen på konsekvens

Your Winner!!! Gör sig påmint för dem som gillar nörden

Det här händer när man dör (om man har otur), för det finns inget sätt att manuellt spara spelet..

Death Loop

Fånigt namn. Ska de köpa SW rättigheter eller?

"Playstation Studios-chefen säger att man "värdesätter pc-spelare""
Passande att de säger det nu när de märkt hur mycket stålar de drog in på ett PS spel släpp på PC.

Att släppa titlarna på pc ska "aldrig göras på bekostnad av att bygga upp en spännande samling konsolspel", säger Hulst.
Synd att inte utvecklare av PC spel känner likadant..

Skrivet av DerpMcDerp:

Alternativ 4 - ingen alls.

Det här.

En av orsakerna till att jag inte spelar på konsol; det blir aldrig bättre med handkontroll. Ett fåtal spel fungerar OK med kontroll, men det blir aldrig bättre än keyboard+mus.

Jag vet inte, det bästa verkar ju komma från nya utvecklare och studios, inte gamla rävar. Men de får gärna motbevisa mig!

7an och 8an har lika lite med "original" Resident Evil att göra som de där så kallade filmerna, men till skillnad mot dem är spelen faktiskt bra.

Taggad!

Accepterar gärna en nyckel.

Vilken värld vi lever i där alla ska stämma hit och dit, bara för att få chansen till lite pengar. Bara på förstasidan i skrivande stund, på FZ, syns TRE artiklar om stämningar, på lite drygt ett dygn!
Det är ju ingen som faktiskt bryr sig om orsaken till stämningarna, bara om stålarna. Löjligt är vad det är. Jag vill se hårdare konsekvenser till dem som försöker sig på en stämning som saknar god grund. Som denna t.ex.

Släpp spelet så fort det är klart till de som bokat digitalt, tycker jag. Dels för att de sparar pengar på att inte trycka skivor och tillverka fodral, men också för att det gynnar miljö och hållbar utveckling.
Om inte annat, gör det billigare digitalt. Spel på PS4 är ju t.ex ofta pinsamt dyrare vid direkt nedladdning.

@Kris:
399€ + 20% moms är typ 5000, antar jag.

Sen vet jag inte riktigt hur den där "nya" elektronikskatten det pratades om för ett tag sen fungerar, men den kanske spelar in nånstans.

Nu har jag inte kört så länge, men jag tycker det är underligt att man gör alla sina Rangers själv från scratch. Det innebär att 4/6 av ditt party är personlighets-befriade robotar som bara är där för att du ska kunna fälta alla skills? Var är RPG charmen med att man träffar nya karaktärer och väljer sitt party med en balans på vilka man gillar personligen/har de skills man vill ha, och därför kanske får offra vissa skills?

Sen är ju spelets generella kvalitet långt ifrån nåt jag skulle betala hutlösa 60€ för, riktigt skämt då detta är närmare indie än AAA. Enda jag kan ge dem cred för är att all dialog verkar vara voiced, och bra dessutom.

Nomad för mig.

Utseendet kommer ju spela mindre roll i ett first-person spel, vilket är lite tråkigt, men det är väl därför de också bara har några förgenererade alternativ för varje kroppsdel istället för 500st sliders, vilket är bra.

Omskuren p*nis? Konstigt, trodde vi var förbi såna trams-religioner år 2077.. =/

Nice att man kan hålla datum, till skillnad från andra...
Längtat efter ett schysst samuraj spel.

Cringe på hur den här snubben söker uppmärksamhet, som ett barn som säger "Va synd att du inte vill va min vän för nu får du inte se alla mina PlayStation-spel!!"