Inlägg av anon109813

Inlägg som anon109813 har skrivit i forumet

1

bra där med att ta bort min kommentar

Skrivet av Preed:
Skrivet av Vannulven:
Skrivet av Preed:

"I detta gratislir signerat Digital Extremes iklär du dig rollen som cyber-ninja för att spöa upp andra spelare. "

Finns inte ens PvP I Warframe. Skärpning nu FZ: Skärpniiiing.

Finns ju visst pvp. Kanske inte i den utsträckning du är van vid men det finns.

Ok dom har patchat in dueller sen senast jag spelade, då fanns det inte alls. Ändå rätt långt ifrån den givna beskrivningen då kan vi väl vara överens om.

Det var ett tag sedan man kunde duellera i dojon. Nu finns det speciella arenor där du kan spela 1on1 eller 2on2.

Skrivet av Kleptoman:

Samma warframe som finns till Pc? Var ett horribelt spel som tvingade en mer eller mindre till att köpa vapen o annat kul för riktiga pengar.

Jag har spelat spelet sedan closed beta och jag har alla vapen o warframes som finns (förutom braton vandal, lato prime) och jag har farmat för allt själv, det finns ingen anledning att köpa vapen då alla går att bygga själv hur lätt som helst och många vapen går inte ens att köpa. Själv köpte jag 50€ founder och har sedan köpt något annat pack när det var på steam rea och det enda jag har använt in-game pengar för är slots för vapen och warframes, resten är lätt att fixa in-game och förstör meningen med spelet om det köps.
Digital Extremes är för övrigt riktigt nice devs. De har i princip 1-1.5 timmes stream varannan vecka där de går igenom massa saker som händer och svarar på andra frågor. Updates släpps typ flera gånger per dag ibland med buggfixar och content med events händer nästan varje vecka. När jag spelade spelet i closed beta så kunde jag inte tänka mig att de skulle fortsätta att bygga på spelet så här mycket!
Som sagt, deras pengaplan är riktigt generös och hittills har de inte fuckat oss för att vi ska betala mer utan det är nästan tvärtom. Jag kommer ihåg när drop raten för Forma blueprint buggade ur och någon dag efter att de kom på detta så inte bara ändrade de tillbaka den utan gjorde att den kunde droppa i alla void towers med ännu högre drop rates i t3. Senaste eventet som var förra veckan var mycket generös då alla spelare kunde utan problem fixa bland annat 4st reactors och 4st catalyst vilket är något väldigt eftertraktat.

TL:DR: DE är sjukt nice devs som verkligen lyssnar på deras community och uppdaterar spelet mycket mer än vad man hade kunnat begära. Dessutom är deras monetization-plan väldigt fair

Har ett 660ti och jag hade innan jag testade det första gången installerat de senaste beta drivrutinerna eftersom de skulle vara optimala för bf4. Efter att jag läste runt lite så var det många som hade fått bättre flyt med 320.49 vilket jag testade och gav mig perfekt flyt i spelet.

Så för alla som fortfarande har problem så testa olika drivrutiner. Vissa som inte har senaste beta drivrutinerna löste det genom att uppdatera till dem, medan de som redan hade dem löste det genom en downgrade. Snart lär både spelet och drivrutiner uppdateras så att det kommer att bli ännu bättre

Skrivet av FuzioN:
Skrivet av B-B-B-Banänäbrääken:
Skrivet av FuzioN:
Skrivet av faceslicer:
Skrivet av Puscifer:

Det känns som att DICE gör ett försök att komma närmare e-sporten genom att implementera Obliteration och Defuse.

Battlefield kanske inte alltid är så kul att spela, men det är definitivt kul att se på när proffsen spelar i sann laganda.

BF kommer inte bli ett esport spel föräns dom fixar hitboxen som dom inte har gjort. Går inte att spela ett spel proffessionellt när du inte träffar där du skjuter. (pratar inte om bulletdrop)

Det går om du ändrar inställningarna så du ändrar interpen ditt problem du har är att du kör public med naabs som ej ändrar denna inställning därav blir interpen fel och ja.

Precis som i cs1.6

ex_interp 0

Dock är det illa att ett fps spel år 2013 inte ens har korrekta inställningar direkt utan du måste modda det lite själv och ej pålästa spelare kmr aldrig ställa in detta,speciellt inte halvtaskiga lirare som bara vill in och lira, och förstör upplevelsen för dig.

Say what?!!!

Förklara för en som inte förstår

Menar du att allt gnäll om hitboxar och serverlagg hit o dit inte hade behövs om vi alla bara ställt om ett värde?

Precis,dock ej server lagg,men hitboxbuggen är att grund interpen är fel inställd för alla.

dom som tävlar i det har inte samma problem,visst där är lite interp problem men det har alla fps problem, men bf:s är extremt.

och just pga grundvärdet i interpen är fel, och det kvittar om du ställer in det själva alla på servern måste ha det inställt.

ett exempel har du det instället och inte den snubben du skjuter emot det inställt så kmr du fortfarande ha hitbox problemet där din hitbox släpar efter din kropp och du kan bli träffad fastän du är runt hörnet av en byggnad.

Du har ingen aning om vad du snackar om. Du snackar som om att interpen är som den var i cs innan 1.6 vilket var att interpen för hitboxarna var alltid 0.1 medan models ändrades med att man ändrade värdet. Detta är absolut inte fallet i bf3 och du har ingen aning om något du snackar om för du har inte ens spelat bf3.
Och ja, anledningen till att standardinställningen för interp inte är det lägsta är för att alla gubbar skulle hacka fram för de flesta, framförallt på långa avstånd med sniper.

Igen fuzion, du har aldrig spelat bf3 eller kanske testat en halv gång och du vet inte vad du babblar om. Jag vet även att du kommer att sluta spela bf4 efter typ en vecka p.g.a. att det är något som gör att du känner att det inte är competative nog (vilket du säger om alla spel du spelar. Felet kanske inte ligger hos spelet)

Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av luddeluff:
Skrivet av Margy:
Skrivet av luddeluff:

I vilka spel hostar sony servrar? Tekniskt sett så krävs inte PSN alls och det är väl därför det är sjukt att det är ett krav OCH att det kostar att använda.

Jag har inga siffror på hur många spel från Sony som använder dedikerade servrar men jag misstänker att spel som MAG som klarar 256 spelare inte kör med peer-to-peer.

Har det inte varit rabalder kring att en del spel spel utgivna av Microsoft ändå använder peer-to-peer multiplayer (var det något Gears of War?)?

Jag frågade inte hur många spel som hade dedikerade servar utan hur många spel där _sony_ hostar servrarna eftersom det är det vi snackar om.

Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av luddeluff:
Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av marcus8958:

Vi talar om att spela online och inte singel player. Du måste betala en extra avgift för att få samma rättigheter att spela online som PC spelare med samma spel.

Fast du skrev att du ansåg att du hade rättigheten att spela gratis på Sonys servrar.
Desstuom är jämförelsen ganska dålig. Om du spelar PC gör du väl det av en anledning. PC och konsollspelarna konkurrerar inte med varandra på samma sätt.

Nej jag försvarade rätten att få spela online gratis med spel som inte använder sonys tjänster online. Likt spela Call of Duty till PS3 som är helt gratis och inte använder någon tjänst online. Precis som PC versionen som följer exakt samma visa.
Det kommer nu ändras med PS4 som kommer kräva att man har PS Plus för att spela online även om man inte nyttjar Sonys tjänster alls likt Call of Duty till krysslådan som kräver Krysslåda levande guld medlemskap.

Jag har PS Plus i 2 år till och kommer mest troligt förlänga det ytterligare något år när det blir rea igen så jag har inga problem med att jag inte skulle få spela online.
Jag tycker bara att det är ruttet av Sony att kräva PS Plus för att få spela online i spel där man inte nyttjar Sonys tjänster.

Men du svamlar ju...Så fort du spelar online på PLAYSTATION så använder ju du SONYS tjänster. Dvs Playstation Network som tillhandahåller möjligheten att spela online.

Du fattar väl att utan Playstation Network så kan du inte spela online oavsett om du har CoD?

Alltså har allt du skrivit ingen grund överhuvudtaget.

"Fast du skrev att du ansåg att du hade rättigheten att spela gratis på Sonys servrar."
I vilka spel hostar sony servrar? Tekniskt sett så krävs inte PSN alls och det är väl därför det är sjukt att det är ett krav OCH att det kostar att använda.

Okej. Då tycker jag att du ska testa att spela Cod online utan PSN. Sen kan du posta resultatet här. Dåre...

Du är ett geni på läsförståelse. Jag skrev att tekniskt sett så krävs inte PSN och den enda anledningen att det behövs är för att de har kodat det så. Det som gör ditt svar ännu roligare är att det verkligen går att spela online utan PSN genom ett virituellt LAN
PS. jag skulle aldrig "kunna testa cod online utan psn" då jag för det första aldrig skulle få för mig att spela ett FPS-spel med en handkontroll och dessutom så äger jag ingen konsol då jag inte vet vad man ska ha den till.

Alltså, eftersom dom kodat det så, SÅ KRÄVS PSN rent TEKNISKT sätt...Här är ett nytt ord för dig att lära dig vad det betyder: Logik.

Tekniskt SETT så krävs ju inte PSN alls eftersom man kan gå runt det som jag sa med ett virtuellt nätverk.

Skrivet av Margy:
Skrivet av luddeluff:

Jag frågade inte hur många spel som hade dedikerade servar utan hur många spel där _sony_ hostar servrarna eftersom det är det vi snackar om.

Då spelet är utgivet av Sony så antar jag att de "hostar" servrarna.

Spelar det någon roll vem som "hostar" dessa servrar? Jag måste erkänna att jag har lite svårt att förstå vilken poäng du försöker föra fram.

Det var zipper som stod för servarna.
Ja det spelar roll vem som hostar servrarna eftersom vi pratade om varför PSN skulle ha betalt för en tjänst som inte gör något och vissa trodde att det skulle täcka serverkostnader när sony inte alls stod för servrarna

Skrivet av Margy:
Skrivet av luddeluff:

I vilka spel hostar sony servrar? Tekniskt sett så krävs inte PSN alls och det är väl därför det är sjukt att det är ett krav OCH att det kostar att använda.

Jag har inga siffror på hur många spel från Sony som använder dedikerade servrar men jag misstänker att spel som MAG som klarar 256 spelare inte kör med peer-to-peer.

Har det inte varit rabalder kring att en del spel spel utgivna av Microsoft ändå använder peer-to-peer multiplayer (var det något Gears of War?)?

Jag frågade inte hur många spel som hade dedikerade servar utan hur många spel där _sony_ hostar servrarna eftersom det är det vi snackar om.

Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av luddeluff:
Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av marcus8958:

Vi talar om att spela online och inte singel player. Du måste betala en extra avgift för att få samma rättigheter att spela online som PC spelare med samma spel.

Fast du skrev att du ansåg att du hade rättigheten att spela gratis på Sonys servrar.
Desstuom är jämförelsen ganska dålig. Om du spelar PC gör du väl det av en anledning. PC och konsollspelarna konkurrerar inte med varandra på samma sätt.

Nej jag försvarade rätten att få spela online gratis med spel som inte använder sonys tjänster online. Likt spela Call of Duty till PS3 som är helt gratis och inte använder någon tjänst online. Precis som PC versionen som följer exakt samma visa.
Det kommer nu ändras med PS4 som kommer kräva att man har PS Plus för att spela online även om man inte nyttjar Sonys tjänster alls likt Call of Duty till krysslådan som kräver Krysslåda levande guld medlemskap.

Jag har PS Plus i 2 år till och kommer mest troligt förlänga det ytterligare något år när det blir rea igen så jag har inga problem med att jag inte skulle få spela online.
Jag tycker bara att det är ruttet av Sony att kräva PS Plus för att få spela online i spel där man inte nyttjar Sonys tjänster.

Men du svamlar ju...Så fort du spelar online på PLAYSTATION så använder ju du SONYS tjänster. Dvs Playstation Network som tillhandahåller möjligheten att spela online.

Du fattar väl att utan Playstation Network så kan du inte spela online oavsett om du har CoD?

Alltså har allt du skrivit ingen grund överhuvudtaget.

"Fast du skrev att du ansåg att du hade rättigheten att spela gratis på Sonys servrar."
I vilka spel hostar sony servrar? Tekniskt sett så krävs inte PSN alls och det är väl därför det är sjukt att det är ett krav OCH att det kostar att använda.

Okej. Då tycker jag att du ska testa att spela Cod online utan PSN. Sen kan du posta resultatet här. Dåre...

Du är ett geni på läsförståelse. Jag skrev att tekniskt sett så krävs inte PSN och den enda anledningen att det behövs är för att de har kodat det så. Det som gör ditt svar ännu roligare är att det verkligen går att spela online utan PSN genom ett virituellt LAN
PS. jag skulle aldrig "kunna testa cod online utan psn" då jag för det första aldrig skulle få för mig att spela ett FPS-spel med en handkontroll och dessutom så äger jag ingen konsol då jag inte vet vad man ska ha den till.

Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av marcus8958:

Vi talar om att spela online och inte singel player. Du måste betala en extra avgift för att få samma rättigheter att spela online som PC spelare med samma spel.

Fast du skrev att du ansåg att du hade rättigheten att spela gratis på Sonys servrar.
Desstuom är jämförelsen ganska dålig. Om du spelar PC gör du väl det av en anledning. PC och konsollspelarna konkurrerar inte med varandra på samma sätt.

Nej jag försvarade rätten att få spela online gratis med spel som inte använder sonys tjänster online. Likt spela Call of Duty till PS3 som är helt gratis och inte använder någon tjänst online. Precis som PC versionen som följer exakt samma visa.
Det kommer nu ändras med PS4 som kommer kräva att man har PS Plus för att spela online även om man inte nyttjar Sonys tjänster alls likt Call of Duty till krysslådan som kräver Krysslåda levande guld medlemskap.

Jag har PS Plus i 2 år till och kommer mest troligt förlänga det ytterligare något år när det blir rea igen så jag har inga problem med att jag inte skulle få spela online.
Jag tycker bara att det är ruttet av Sony att kräva PS Plus för att få spela online i spel där man inte nyttjar Sonys tjänster.

Men du svamlar ju...Så fort du spelar online på PLAYSTATION så använder ju du SONYS tjänster. Dvs Playstation Network som tillhandahåller möjligheten att spela online.

Du fattar väl att utan Playstation Network så kan du inte spela online oavsett om du har CoD?

Alltså har allt du skrivit ingen grund överhuvudtaget.

"Fast du skrev att du ansåg att du hade rättigheten att spela gratis på Sonys servrar."
I vilka spel hostar sony servrar? Tekniskt sett så krävs inte PSN alls och det är väl därför det är sjukt att det är ett krav OCH att det kostar att använda.

Skrivet av Miindz:

Öka dropraten på bra items och slopa RMAH. Varför lyssnade ni inte på era fans från början?

Problemet är att de lyssnade för mycket. De förstörde spelet genom alla nerfs och ökade drop rates

Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Bolleh:

Skäms på er att ni inte vet hur nicket HeatoN skrivs!

Somliga kanske missade CS-vågen och spelade annat än COD-kopior.

Menar du att cs är en cod-kopia?

HeatoN

totalbiscuit hyllade spelet iaf

köpte det igår på g2play för 128kr

1