Inlägg av tdn

Inlägg som tdn har skrivit i forumet

1

4/5 getingar.

Standard Edition ifrån Webhallen, beställd 2020-04-29.

”Beräknat leveransdatum är Fredag 2021-02-19.”

Skrivet av Cove:

verkar som dessa kommit in på central lagret idag (leverans av både digital och disc version)

så de borde börja med utskick inom kort. har du hämta i butik som val bör de skickat dem idag eller imorgon till butikerna, så förhoppningsvis om du ligger inom feb-mars kanske tillomed april ordrar borde kunna få en notifiering de kommande dagarna.

Vart nånstans kan man ta del av den här informationen på webhallens hemsida?

Skrivet av Bullen86:

Som jag har sagt tidigare så förstår jag inte hur flera personer får hämta ut sina före mig, trots att jag bokade min digitala den 5 sep...Man kan nästan tro att WH "lottar" ut folk ur sitt system, för någon kö verkar de inte följa. Sedan verkar folk som ska hämta i butik ha nån jäkla förtur. Min står fortfarande som ej i lager.

När fick du meddelandet om hämtning och var det direkt från butik?

För det är intressant, de fick in sin batch för ca 3 veckor sedan och fortfarande verkar de inte ha avklarat den. Folk får fortfarande besked så här långt efter. WH verkar jobba i sniggelfart...

Tråkigt att det verkar misskötas.

Jag hämtade ut den samma dag som köpet. Fick inget mejl att konsol var på ingång. Helt plötsligt så var ordern bekräftad och klar att hämta.

Det verkar vara dålig kommunikation från leverantör till WH. Lär vara likadant överallt.

Playstation 5 - Digital Edition // Från Webhallen

Förbokade:
2020-09-13

Hämtade:
2020-12-26

Dock ringde jag en god vän som gärna köpte den istället.
Inväntar Playstation 5 med disc som jag förbokat 2020-04-29, så den borde väl komma här i jan/feb. Ingen stress med tanke på att det finns 0 spel till den än så länge.

Skrivet av krs_kristoffer:

Om du har en PS5 och PS Plus så ingår Collection. Kan ses som något att göra med din nya konsol tills det kommer lite fler PS5-spel.

Okej tack då vet jag! Inväntar PS5 med Disc, borde komma jan/feb förhoppningsvis från Webhallen. Jag fick tag på en PS5 Digital som jag gav bort till en god vän här i mellandagarna.

Någon som vet hur Playstation Plus Collection funkar? Finns det att köpa? Eller kommer det att komma inom snar framtid eller har skeppet redan seglat?

"PlayStation Plus Collection - Introduction Trailer | PS5"
https://www.youtube.com/watch?v=iEsLzh0xLZc

Ni som gråter så hemskt mycket får gärna motivera era tårar.

Dualshock 4
Dualshock 4 den andra versionen ( V2 ) är klart den bästa, passar bra i handen, är något större än ps3 kontrollerna vilket passar bra, föredrar den i rött!

1