Inlägg av anon1026

Inlägg som anon1026 har skrivit i forumet

Jag har spelat igenom betan nu med alla klasser, maxat 2 och har bara en sak att säga.

VÄNTA TILL RELEASE innan ni kommer med "ååå det är för lätt!" detta är den absoluta början av spelet, inget mer, Act 1 i D2 är ganska precis likadan.

Har noterat att skill systemet börjar väldigt simpelt, men tillsammans med alla olika kombinationer etc finns ca 2 miljarder olika builds så blir det ganska snabbt fränt även för hardcore spelare.

Dessutom ryktas det om att Inferno är fruktansvärt svårt.. nåt i stil med någon procent kommer att klara det inom dom kommande månaderna. Då gäller det att inte whina på "åååå det är för svåååårt"

Skrivet av Tybalt:

Min första "build" kommer att vara en poäng i allt. Inte optimalt, men man vill ju testa allt!

du vet att skill systemet skiljer sig ganska rejält från d2? du har alla skills på max lvl direkt du får den (naturligtvis följer den din char lvl) och du modifierar den med runor som gör olika variationer av den skillen.

man kan även byta skills när som helst.

tycker att blizzard gör helt rätt som vanligt, dom släpper inte ett halvfärdigt spel helt enkelt! fantastiskt om man frågar mig, men ja det är lite trist att dom inte hann före mina 3 veckors jul ledighet

hela finalen var grymt bra! tror det var match 2 och 4 som var helt sinnessjuka.. Thorzain är kung, trots att han förlorade.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#cgeZSU!heW!Ya...

jag kommer att köra min första char som tank, ta/ge lite skada men hålla partyt säkert.
inte säker på att denna build är den bästa för syftet men man får väl justera när man väl börjar lira

ingen sc2 lirare då?

njae 30 games per dag är inga problem, däremot om man kör som Goody och spelar alla matcher minst 45min så är det knepigare.

du vet, proffs spelar omkring 50 matcher varje dag, men det är just därför dom är proffs. den som tränar mest vinner oftast.

master s1, diamond s2, så förmodligen diamond igen om jag inte gör ett ryck och spelar en sisådär 30 matcher per dag i en vecka.

fick exakt samma fel när mitt grafikkort brann upp. då flimrar det i bios också och den vägrar starta.

man behöver bara 1a i alla divisioner under diamond, bara att hålla din macro bättre än motståndaren, that´s it. skulle du fula dig och droppa samtidigt (gör det med shift kommando före din attack) så har en guldspelare sällan koll nog att ta hand om det

det finns några små tips som gör väldigt mycket i längden.

1. scouta! ofta och igen och igen och igen. vet du vad fienden gör/har och hur många baser han har så kan du alltid kontra.

2. macro, bygg arbetare fram till ca 90 för zerg, 70 för terran och protoss. när man väl är på 4-5 baser dvs.
i lägre ligor (under platinum ungefär) så vinner man matcher helt enkelt för att man drar in mer pengar än fienden, om man nu inte råkar göra zerglings vs banshees (se tips 1)

3. kolla dina egna replays, vad gör du bra? vad gör du dåligt? blir du supplyblockad? när är du stark och fienden svag? lägg dessa timings på minnet.

4. träna, spela massor av matcher! tog mig ca 400 matcher att ta mig från brons till master som zerg...

glhf

450 000 unika är en sjukt bra siffra.. kan dock jämföras med boxers första tv sända sc2 match 775 000 viewers siffran 22 miljoner kommer tyvärr från 450 000 pers som trycker på f5 för att få streamen att funka igen

synd bara att gameplay är gjort för konsol, känns sjukt konstigt att sikta på precis vad som helst faktiskt på pc, dock har jag inte provat fippla med inställningarna mer än 3-4 ggr :/

helt sjukt bra matcher! jag stod upp och skrek vid flera tillfällen, båda spelarna gjorde helt otroliga manövrar igenom hela serien! jag kan helt ärligt säga att det var den bästa serie jag har sett någonsin.
tror streamen gjorde sin peak på 75000 viewers, det är ganska bra för sc2, (nog för att det är ingenting emot boxers första sc2match 775000 viewers.)

och en glad filur fick sig ca 95000 kr med sig hem

som jag har förstått det enligt tidigare uttalanden så kommer dom inte att försöka balansera pvp alls. eftersom att det finns ca 9 miljarder olika kombinationer med spells och runes så skulle det bli ganska jobbigt att kolla igenom alla och se om det funkar :/

väldigt bra turnering, Thorzain har imponerat enormt! tagit ut Fruitdealer, MC,Tyler och Kas! det är helt sjukt.
Dock har Naniwa 34-0 i BoX (dvs Best Of 3,5,7) och har ägt Ret, Goody, Cruncher och HasuObs...
längtar verkligen till söndag!

hm, ni kan vilja fixa er clantag EG finns ju redan, även om ni har = före och efter så blir det lite.. konstigt.

Morrow vs MC game2, Mc vs Idra game1 och white-ra överhuvudtaget var det enda som var värt att kolla på, resterande matcher var på så låg nivå att det var inte ens kul men det är fantastiskt roligt att aftonbladet hade detta högt upp på sidan hela kvällen! och streamen var riktigt bra. fler events plz!

Skrivet av vuze2143:

satt o kolla lite på mästerskapet -.-" va fan killarna grinar ju när dom losar. Detta e deras liv =/

Tvärt om här i sverige ;P då suttar man tangentbord o styper motståndaren me data musen

jag skulle också grina om jag åkte ut just före en 50 000 dollars vinst :/ och ja, många har progaming som yrke. me want!

MM´s bästa tank genom tiderna "Vårtan" ungefär super awesome, och var aldrig inne och pratade på venten skitfull och hadde sig. däremot är det nytt att mm måste annonsera om spelare, brukade alltid vara ett par hundra i kö... :/

<--- Vårtan