Inlägg av sereman

Inlägg som sereman har skrivit i forumet

Skrivet av Kalliban:

Kör du på game mode på tvn osv? Det vore intressant att prova att koppla in din xbox till datorskärmen och se om det ändå laggar, det skulle annars kunna vara TVn som gör nånting som spökar. Nu har du ju datorn också och spelar där istället, så kanske en non-issue, men jag upplever precis som denza Starfield som väldigt mjukt och fint på series x (så bra och stabilt att jag inte stör mig på 30fps, vilket jag var lite orolig för).

Har inte testat game mode nej, har inte den nyaste TV:n heller. Men nu när jag kör med datorn, är det svårt att gå tillbaka till xbx, det här spelet är mer intimt med datorn. Passa på fråga, har gjort massa research på mitt skepp men vart hamnar dem, alla utrustning och mat? Bra att man inte behöver ta med grejer från skepps inventoryn när man researchar eller craftar, fick lära något nytt En så länge gillar spelet! Man ska definitivt satsa på pickpocketing, då kan du råna massa creds och annat från alla personer man träffar, det roliga var att fick uppgift att träffa nån snubbe i space och kräva hans skuld han hade till banken. Först rånade jag han och sen krävde jag skulden haha 😜

Skrivet av denza:

Jag fattar inte vad som lsggar på din series x. Har spelat 40 timmar och inte laggat alls för mig. Inte en enda gång. Inte som jag märkt av i alla fall. Skumt.

Jag är förvånad också, men det är så. Vänder du huvudet så flyter det absolut inte smidigt, däremot väldigt vackert Dock gillar jag spelstyrningen mer med datorn också, där har jag 3080rtx och spelar med 1440p ultra 80%, den är inte helt perfekt heller men det ska se fint ut. Ni som har problem med loading screens, dem finns, men stör inte. Det är bara sekunder för mig iaf. 32GB ram och nvme SSD. Spelet växer hela tiden, man måste nog ge minst 10tim innan man kan ge ärlig rescension. Gå tex. utanför huvudstoryn och börja forska planeter, Wau säger jag bara

ris och ros

Jag har spelat bara några timmar, men direkt märker jag två saker som stör, och det är AI på fienderna, som vanligt..uselt! Och trotts alla löften, bethesda kunde inte fixa det att man kan "take off" "land in" in aktuella planeter, utan det ersätts med animationer!! Why?! Det hade vart så coolt och gett något nytt på riktigt! Nu känns spelen bara som en blanding av nomansky,mass effect och icarus typ Men vi får se, ska spela några kvällar, det blir säkert bättre, men det kommer inte vara häpnädsväckande som man hade hoppats på..
Spelet verkar inte vara riktigt optimerad, det här är första spel som laggar med min xbox series x, jag föredrar datorn, men även där hackar den då och då med ultra 75% :/ och jag har rtx 3080..Bästa iaf. är att den ingår till gamepass.

Mitt Top 3+ största spel äventyrer

1. Bioshock 3: Infinite (med perfekt medhjälpare som Elisabeth och staden Skycity, grymt bra och sanslöst vacker resa från början till överraskande slut! )
2. Half-Life 2: Vilken äventyr med finaste ljudvärlden på den tiden, ingenting slår det när Stryker jagar dig och du försöker gömma dig och det fina slutet på spelet
3. Skyrim, fantastiskt öppen värld med fina effekter, natt och dag skiftande, den här spelen visade vägen till spel som witcher 3, rdr2 när det gäller göra "open world" games
4. Bästa action spel äventyr måste vara Call Of Duty: Modern Warfare, den första som började från jungeln och den kontroversiella uppgiften när man var helt plötsligt som terrorist och fick spela första gången badguy-sida och skjuta bla. civila på flygplatsen som försökte rymma, grymt bra gjort hela storyn med Cpt. Price sniper uppgifter som grädde på kakan DICE och Call of duty gör dem bästa SP kampanjer när det gäller action spel även idag.

bästa det pc har att erbjuda

Det bästa jag har vart med när spelat PC senaste 10 år+ med single och co-op är definitivt

Half-Life 2
Fallout 3 & 4
Portal 2
Crysis 2 & 3
BioShock: Infinite
Bionic Commando
Spider-Man
Batman Arkham serie
Elder Scrolls: Skyrim
Civilization 5 & 6
Cities: Skyline
Diablo 2 & 3
Path of Exile
Nier:Automata
Mafia 2
GTA V
Nya Tomb Raider 1-3
Star Wars Jedi: Fallen Order
Red Dead Redemtion 2
Need For Speed: Most Wanted
Forza Horizon 5

Som multiplayer just nu:

CS:GO
Apex: Legends
PUBG
Sea of Thieves
Generation Zero
Icarus
Battlefield V Year 2 edition
Owerwatch 2
Heroes of the Storm
Call of Duty: Modern Warfare 2
HearthStone

Sjukt mycket bra musik! Men den bästa genom tider måste ändå vara nintendo! Här kommer mitt bidrag till den här tråden.

https://youtu.be/lDC4X8Dgxr4

och den bästa megaman låten nånsin är den här:

https://youtu.be/6J5cN87c2yM

och sen har vi givetvis castlevania och bästa låten är utan tvekan wicked child!

https://youtu.be/808rJnHQzIQ

om man ska välja en lite mer chill låt, den här skulle jag välja, donkey kong water level.

https://youtu.be/gVOzQfe_GQE

Moving on med det bästa NES och SNES har att erbjuda

https://youtu.be/0IRlVBZs8YY

https://youtu.be/MlGDKfgz4fA

https://youtu.be/hX75X2fOwpw

https://youtu.be/pmC7MOwlDhM

https://youtu.be/X3rw8fe8vsE

https://youtu.be/94Tsezcm8yA

kan inte hitta en bättre avslut till den här fantastiska nintendo lista än det här

https://youtu.be/J73r_zDlXaA

Enjoy!

NES allt the way! För man uppväxte med Nintendo

Castlevania Wicked Child
https://www.youtube.com/watch?v=_v8uzLR1Tho&ab_channel=GaMeta...

Castlevania 2 Bloody Tiers
https://www.youtube.com/watch?v=mUnbZGYrsM0&ab_channel=GaMeta...

Megaman 2, speciellt intro och dr.will castle
https://www.youtube.com/watch?v=uuu_au0-_eE&ab_channel=GaMeta...

Street Fighter Ken´s Theme
https://www.youtube.com/watch?v=vQQvRyb1b8Y&ab_channel=GaMeta...

Helt okej slut för Star Wars Sagan Episode 4-6 kommer alltid vara de bästa med gamla Luke Skywalker men de sista 7-9 lyfte bra med Kylo Ren och Rey, den sista filmen var nog bäst och slutet överaskade. Bra film med många nostalgi tripp och många twist, du kommer inte gissa rätt så slutsatsen är att bra film och bra värdig slut till Star Wars sagan, gå se den på bio..NU!

Det verka följa bibeln rätt bra, sen är det annan fråga om man ska göra spel av Guds Son :/

medium / high

Skrivet av kanshira:

såg ingen större skillnad på low och ultra. Verkar flyta på ganska bra oavsett vilket kort man har.

Är du blind eller? Det är klart skillnad mellan ultra och low! Däremot medium och high är inte så stor skillnad, high kommer de flesta spela, ultra krävs den bästa kortet.

Som många här redan skrivit, skaffa ett "spelhörna" med 32" välvd skärm, så saknar du inte TV längre och frun får sitt "egentid" utan att du stör med ditt spelande. Min lösning är enkel, jag har en fru som är morgonpigg, så hon lägger sig tidigt på kvällen vill inte heller "spela" min tid när dottern och frun är vaken, så det blir mest på kvällarna lira lite. Det som är oroväckande är att många här börjar sitt barns "gaming" kärriär när de är så unga, man kommer säkert inte ens ihåg vad man har spelat när är 4-5 år gammal, däremot ögon och hjärna ta stryk med för mycket skärmtid eller ens börja använda skärm förtidigt.

Själv började jag lira 8-år gammal nintendo, super mario va första spelet. Tänker inte ge mitt barn för mycket "skärmtid" innan hon börjar skolan iaf. du behöver inte tvinga att ditt barn blir ett "gamer" om du är det, man kan ha det som egentid istället. Lycka till! Älskar ni varann så hittar ni ett lösning // 12år gift

fz sidan kan bli riktigt bra..

Sidan ser helt okej ut. Men ni måste fortfarande skriva rubrikerna på framsidan som "recension" så att man hittar snabbt de viktiga nyheterna. Mobil sidan ser kanon ut och fungerar bra!

Några andra tankar till sidan. Det skulle inte skada om man ha eget kategori till Co-op spel. Kan innehålla tex. olika spel förslag man kan spela med kompisen / kompisar i helgen? Det skulle va guld värt, kanske några erfarenheter från fz-crew själva som har spelat. Kan va gammal eller ny spel, huvudsak att det går spela med co-op läge. Annan tanke är "Hall of fame" Kanske top 10 spel från spelåret 2016, 2015? Kanske kategorisera alla spel med betyg från 2016? Så hittar man snabbt nya spel man kan prova när man har tröttnat på 24/7 diablo, wow, csgo osv.

Trots allt, Ni har fortfarande Sveriges bästa spelsajt

Skrivet av stephyswe:

Ni är sådana ballongskallar.

Se episod 2 . ( http://www.svtplay.se/video/12763576/mastarnas-mastare/mastar... )
Det handlade om två grenar.
1. Hoppa upp och ner tills en ballong exploderar.. Det handlar inte om styrka eller uthållighet, utan att ha liten kroppsvikt, och rejäl kondition.
2. Dra en fruktåda med rep - 43:00 - Emils låda fastande i marken.. Bildbevis: https://snag.gy/46r0oU.jpg

Sen, ni tror inte att SVT vinklade HeatoNs ( Esportens representant ) introduktion så han ansågs vara en snäll, kul kille med hockeybakgrund (Ge ESporten plus poäng) i första avsnittet. För att i andra episoden låta honom åka ut av risk att annars tappa tittare från förra säsongerna.

Det handlar inte om Heatons prestation.
Det handlar om SVTs tittarsiffror. SVT vågade helt enkelt inte låta en Esportare vara kvar i deras "show" längre än ett avsnitt. Det är rätt uppenbart.

Bara för o bevisa det.. Sista tävlingen, ljus-stavarna. På en mässa i förra veckan hade man "skapat" den tävlingen i lokalen. Jag tävlade mot en kvinna som är 25 år äldre. Det är SÅÅÅ enkelt "låta" en person vinna i denna tävling.. Allt du behöver är att vänta.. en halv.. till en sekund längre att räcka dig efter stavarna.. så vinner den andra personen i de flesta fallen. .. A) det syns knappt för åskådarna B) i TV kan man enkelt klippa så det ser ut som ingen "låtsas" förlora.

Jag är helt övertygad om SVT hade fått mer positiva gensvar på Heatons deltagande , hade han klarat sig minst till avsnitt 5 eller 6.

Massa rappakalja säger jag. Heaton åkte ut för att han inte presterade som andra idrottare. Martin är nästan lika stor som han och han klarade bättre de grenarna du pratar om pga. mentalt styrka och uthållighet som man får som elit idrottare.
Kolla till ex. andra gren i första program, när de passerade sista hindern innan mål, otroligt imponerande att så stor man som Martin är ändå så smidig i kroppen.

Heaton har ingen annan än sig själv att skylla på för att han åkte ut. Jag trodde han skulle ha fördel i nattduellen men tom. där simmerskan Josefin var snabbare än han...två gånger!

Jag tror inte det kommer några fler e-sportare som söker till Mästarnas Mästare. HeaTon var ändå trevlig person alltid positiv fast han hamnade sist, så jag tror de flesta fick ett bra bild av e-sport.

Är det bara jag som tycker att Blood Nova animationen känns pixligt? Kunde man inte göra den snyggare? Och sen känns själva klassen lite så där, inte fick man värsta abstinent börja spela d3 igen, tyvärr..

Sen är man trött med Blizzards girighet, Hearthstone nya expansionen kostar ca. 500kr, kommer ihåg när första exp kom, kostade 150kr. De är ju redan miljon företaget, måste de förstöra på det här viset. Deras spel är dock fortfarande bland de bästa jag nånsin har spelat.

Han kommer passa perfekt till rollen, såg precis Stallones b-film "Bullet to the Head" Momoa var skurken och den som lyfte filmen, killen går in 100% vad han gör - alltid!

Spelet är inte speciellt bra heller, så det lär bli något liknande Arnolds gamla Commando filmen, men underhållsvärde bli nog högt med Momoa i spetsen.

Kul när han säger alltid att "det här är mitt gren" och så kommer han sist, han har bra självtroende, och är liksom clownen i hela laget, men de andra gillar det Han är för stor och tung för många grenar, andra tävlingen hade aldrig gått, de hade aldrig fått emil över mållinjen Ska prova nästa gång på gymmet om man får mer än 1:13 vad emil fick i första gren, ingen fördel ha så stora biceps i den grenen, väger bara för mycket.

Men i nattduel kan han va bra på tanken vilka reflekser man får när man spelar Counter-Strike, annars tror jag han är ganska kört. Inte hans arena direkt MM. Martin är sjuk smidig för att va nästan lika stor som HeatoN. Kul att e-sport fick ändå va med.

Punch Out måste va perfekt gjort till den här konsolen, Megaman, Castlevania, Nintendo har massa klassiker om någon bara gör de. Hoppas spelfronten kommer bli bättre, själv kör jag med Wii U ett tag till.

Skrivet av Devan:

Initial impressions:

Vad jag kan se är adapt en ny mekanik som jag inte kommer gilla, kort som är gjorda så du måste sitta och vänta längre på att din motståndare skall bestämma sig vad han/hon skall spela är inte bra för spelet, discoverycards som redan är i spelet är nog.

Quests är jag dock mindre säker på om de kommer funka/bli kul och spela, verkar bökigt .. och vad händer om man spelar ett av de kort som tar bort secrets?

Om du tittade noga så kunde du se att "quest" är inte samma som "secrets", du kan inte ta bort den. Känns att silence kort kommer bli viktigare än förr att ha. Quest kan bli roligt, eller så bli quest kort för starka redan i tidigt spel. Blizzard brukar lyckas med sina ändringar, får väl see. Quest funkade bra med Heroes Of The Storm iaf.

nolife level 2 - confirmed!

Valve har gjort

Steam
Counter-Strike
Dota 2

De klarar nog ekonomiskt ändå utan deadlines. Hoppas också HL3 kommer någon gång innan man dör