Inlägg av Calez

Inlägg som Calez har skrivit i forumet

Skrivet av Bobiri:

Så efter all hets och alla rubriker så blockades alltså affären pga molnspelande?

Rätta mig om jag har fel med signade inte Microsoft 10 åriga avtal med direkta konkurrenter som Nvidia nyligen?

Riktigt synd att det ej gick igenom. Tror Xbox hade behövt detta. Sony är redan alldeles för stora.

Är alltså Sony jätten i branschen och inom vad?

Skrivet av gonzo247:

Jag tror ta mig fan att jag ska skaffa ett steamdeck imorgon

Sugen blir man ju! Tack för alla bra svar i den här tråden, alls som bidragit.

Skrivet av fooobar:

Fanns det verkligen inget i mitt inlägg som är värt att diskutera vidare?

Annars kan du väl kolla på denna video. Precis så här känner vi oss…

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:70559645...

Skrivet av fooobar:

Han blev bannad för att han tex förespråkar våld mot kvinnor.
Du gör dig verkligen skitlöjlig och visar vilken trasig syn på både manlighet och kvinnor du har.

Det där är ett typiskt påhopp på en medlem som faktiskt kan konsten att uttrycka sig.

Kan bara konstatera att så fort det förs fram kritik mot wokeismen och feminismen så börjar anklagelser om kvinnohat, rasism, sexism och en massa annat hagla. Utan att det förts fram ett enda inlägg som överhuvudtaget bär spår av dessa epitet.

Och det värsta är att nu för tiden bryr sig inte anhängarna ens att neka till att de vill strypa yttrandefriheten utan numera förklarar de istället vilka åsikter som ska förbjudas och varför = det är deras tolkning av andras argument som ska gälla. 🤮

CosmicPunch har verkligen levererat väl hållna argument och dessa får han inte föra fram för att du vantolkar dem? Det är ju helt sjukt.

Elon Musk konstaterade att det gamla Twitter var en ”glorifierad aktivistorganisation” och att han inte hade några problem att rensa ut den personalen. De gjorde ju nämligen ingenting och fungerande i princip som wokea politiska kommissarier på kontoren.

När wokeismen tar över samhället...skrattfest utlovas! Twittra gärna ut denna länk.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:70559645...

Detta är ett perfekt exempel på desinformation och skamlösa lögner kring det här fallet. Han gömde ju sig aldrig! Det var alltså aldrig någon pizzakartong som avslöjade något överhuvudtaget. Polisen visste hela tiden var han befann sig. Han gjorde intervjuer, inlägg och annat helt öppet. Det pågick aldrig heller någon polisjakt alls. Polisen åkte helt enkelt hem till Tates och grep dem. Svårare än så var det inte.

Sluta sprida dessa patetiska lögner, tack.

Kan bara konstatera att så fort det förs fram kritik mot wokeismen och feminismen så börjar anklagelser om kvinnohat, rasism, sexism och en massa annat hagla. Utan att det förts fram ett enda inlägg som överhuvudtaget bär spår av dessa epitet.

Och det värsta är att nu för tiden bryr sig inte anhängarna ens att neka till att de vill strypa yttrandefriheten utan numera förklarar de istället vilka åsikter som ska förbjudas och varför = det är deras tolkning av andras argument som ska gälla. 🤮

Helt makalöst.

I övrigt anser jag att det är självklart att arbetsgivare och lagstiftning behöver anpassa sig till nya tider och nya värderingar. Självklart ska faror som social isolering och missbruk beaktas i högsta grad.

Skrivet av Troll1:

Det är ju inte helt sant, åtminstone inte överallt. Dessutom tillkommer ju utmaningar som att arbetsgivarna måste ta ansvar för personalens arbetsmiljö hemma, men personalen vill inte ha arbetsgivaren i sitt hem. I min bransch har det blivit betydligt svårare att fånga folk som mår dåligt och går in i missbruk när dom arbetar hemifrån mycket. Så det är ju inte helt svartvitt.

Stämmer. Men jag tycker att arbetsmiljölagen måste uppdateras. Folk måste få själva kunna ta ansvar för arbetsmiljön hemma. Det går knappt idag. Alltså att det ska bli möjligt att göra en deal med arbetsgivaren.

Skrivet av heady89:

Twitter har misssköts något enormt innan Musk, det han inför är lite sans och balans på fler områden än det ekonomiska. Även om twitter dukar under helt har han gjort världen och yttradefriheten en tjänst.

Exakt. Värdet av det kan aldrig underskattas.

Skrivet av Gertzy:

Ja, det är förjävligt att det inte ska gå att vara öppen rasist, nazist, anti-feminist, allmän mobbare och planerare av nedmonteringen av demokrati online. Tur någon kämpar för sann yttrandefrihet igen. Det är värt $43B. Bort med sånt trams.

De absolut värsta mobbarna på sociala medier är feministerna. Fråga vilken kvinna som helst med fel åsikter vilka som är hennes värsta mobbare.

Det var en amerikansk affärshaj som nyligen konstaterade att han får inte tillbaka sina anställda till kontoren längre och att han tänker anpassa sig efter det. Det är nya tider.

Jag kommer personligen aldrig mer att gå tillbaka till något heltidsjobb på ett kontor. Jag sköter definitivt jobbet bättre på distans. Det är bevisat med önskvärd tydlighet.

Jag är helt på Elon Musks sida i hans transformation av ett ruttet förlustföretag. I en intervju nyligen motiverade han sparkandet av personal med att den var till stora delar onödig, de gjorde ju nämligen ingenting och fungerande i princip som wokea politiska kommissarier på kontoren.

Elon Musk klargjorde också att Twitter inte längre är en ”glorifierad aktivistorganisation”. Det är Årets uttalande. Det ska bli spännande att följa fortsättningen.

Skrivet av Molotov:

Ja uppfyller en steam deck dina krav så gör den nog det.
Du kan ju som sagt både köra handheld och docka den så det blir "stationärt"

Alltså att man kan köra på tv eller datorskärm? Detta låter ju riktigt intressant.

Skrivet av Molotov:

Nej laptop är definitivt inget som "ersätter" en steam deck.
Steam deck plockar du upp och kör en laptop kräver betydligt mer för att hoppa in och köra.

Jag blir verkligen sugen på en Steam Deck nu när man kan köra WoW på den. Det är det enda spelet jag kör utanför konsol. Det går alltså att skita i pc i framtiden och nöja sig med Deck?

Helvete, då blev man sugen på denna maskin när det står klart att det funkar att spela WoW på den...

Ok, kan någon sälja in spelet till mig. Varför spela ett spel från en förlegad von-oben-vinkel istället för att spela WoW? Jag fattar inte riktigt vad Diablo tillför. Nån får gärna förklara.

Skrivet av Sapiens:

Stalker

Atmosfären och inlevelsen

Intensiteten
https://www.youtube.com/watch?v=h4PEoG8iJAc

Spänningen
https://www.youtube.com/watch?v=Rw27wMLE44U

Moddbarheten
https://www.youtube.com/watch?v=1vRblBonGas

Kanoninlägg och i vinter kommer Stalker 2 till konsol. 👊

World of Warcraft går ju inte att slå. Helt överlägset. Sedan kommer Skyrim.

Nja…och sen fattar jag fortfarande inte grejen med en avtagbar skivspelare. Vad ska man göra med den?

Skrivet av Mannagryn:

totalt ointressant. man köper en streamingtjänst bara, men man måste köpa deras hårdvara istället för att få kunna spela på sin ipad eller liknande med PS5 kontrollern.

Exakt.