Dags att flytta

Medlem
Dags att flytta

Jag och sambon har varit och kollat på ny lägenhet i Öregrund och skrivit på kontrakt, främsta anledningarna till flytten är då för att det är mycket bättre för vår son Hannes, bredvid havet och allt (Största andelen släkt där också)

Sedan så spar vi 12.000:- per år, och lägenheten är i princip lika stor som vi har nu (Okej, 1,5kvm mindre). Dom pengarna kan gott spenderas på någonting roligare (Barn, bil, sambon etc).

Vad blir det att göra när man kommer fram? Jo! Ska dra ordentliga kabellister för TP, vägguttag i alla rum där det behövs (Dubbla uttag). Inte som nu med sladdar som går lite kors och tvärs över golv. Ordentlig korskopplingsskåp istället Så blir lägenheten LAN klar den dagen folk vill komma på besök med burkar, möjlighet för trådlöst ofcourse.

Ska gå undan bättre att flytta den här gången med då man har egen bil i dagarna, inte som förut när man var beroende av andra att kunna hjälpa till med flytt etc, bara och hyra släp och köra själv Blev en 99:ans V70 2.5T som köptes kan tilläggas (Nej, vi köper inte vovve, gumman är allergisk).

Liten sommarpic med mig och Hannes
[ia=14538]

#blogg


signatur

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka. - A. Einstein

Flakmonkey
Dags att flytta

Så när får man komma och hälsa på i nya lägenheten och träffa lillsniper för första gången då? ^^

Medlem

Det var en söt liten grabb, lycka till med nya lyan

1
Skriv svar