Red Dead Redemption 2 (hösten 2017)

Det är dags att damma av cowboyhatten, rida ut i solnedgången och… tja, bli dammig igen. Det har dröjt ett tag, men nu är äntligen en uppföljare till #Red Dead Redemption på gång. Vad #Red Dead Redemption 2 kommer att handla om vet vi så klart inte än, men det räcker egentligen med att se vyerna i trailern för att få suget efter att rida ut på den vidöppna prärien igen.

Shenmue 3 (december)

Det avtäcktes under jubel, men sedan började frågetecknen kring främst finansieringen poppa upp som svampar ur jorden. Det var ett kickstarterprojekt, men även #Sony är inblandade på ett hörn. Hur som helst – för fansen spelar det nog mindre roll så länge #Shenmue 3 äntligen blir verklighet. Det har en del förväntningar att leva upp till.

Sniper Elite 4 (14 februari)

Det är svårt att riktigt tröttna på att prickskjuta nazister och i slow motion se hur kulan trasar sönder deras stackars kroppar. Inte minst för att det ser så förbannat komiskt ut när skelett splittras, ögon ploppar ut och testiklar exploderar. I #Sniper Elite 4 får vi sprida skräck och splatter i Italien 1943.

Star Trek: Bridge Crew (14 mars)

Många är de nördar som önskat att de kunde få stå på Enterprises brygga. Allra helst i kaptensstolen, förstås. #Star Trek: Bridge Crew försöker fylla just det behovet. I sann Star Trek-anda är det ett kooperativt spel i multiplayer där spelarna måste samarbeta för att lösa problem och undvika faror.

Star Wars: Battlefront 2 (hösten 2017)

#Dice försök att #uppdatera det gamla PS2-eraspelet Star Wars: Battlefront var förbaskat snyggt, om inte annat. Det levde dock inte upp till allas förväntningar. Vi vet inte mycket om uppföljaren #Star Wars: Battlefront 2 ännu men #EA lovar att det ska finnas inslag från nyare Star Wars-filmer, så vi kan väl förvänta oss karaktärer från bland annat The Force Awakens den här gången.

---

"Det där var ju bara 25 spel!" tänker du kanske? Lugn, vi publicerar resterande 25 spel i morgon. Ses då!