Yakuza 5 (Q3)

#Segas berättelser om den japanska maffian brukar hyllas världen över, men tar trots det alldeles för lång tid på sig innan de hittar hit till väst. Det två år gamla PS3-spelet får europeisk debut under nästa år. Hai!

Föregångaren hyllades i recensionen

Mad Max

#Avalance Studios bygger inte bara på nästa del i Just Cause-serien, utan ska också tolka den klassiska postapokalyptiska världen i #Mad Max, lagom till den nya filmen. Stora vapen, större bilar och väldigt mycket sand utlovas. Mel Gibson-halten blir dessvärre låg.

Förhandstitt av Mad Max

Persona 5

#Atlus fortsätter sin rollspelssaga till både Playstation 3 och 4 under nästa år. Frihet är ett centralt tema för spelet som ännu inte bekräftats för Europa. I värsta fall är det import från USA som gäller.

Glädjenyheten - Persona 5 kommer till väst

Total War: Attila (17 februari)

Man kan inte säga att rts-genren direkt frodas nu för tiden, men det finns ändå några fanbärare som för den strategiska traditionen vidare. En av dem är Total War-serien, som med nästa del slår ner i år 384 efter Kristus då Romarriket ställs mot den östeuropeiske krigsherren Attila.

Film - så funkar belägringar i Attila

Project Cars (17 mars)

Snygg realism möter fartfylld körglädje i ett racingspel som ska tilltala såväl simulatorentusiaster som casual-spelare. Finansierades via crowd funding och ger sig ut på vägarna framåt vårkanten.

Förhandstitt – Project Cars