Rise of the Tomb Raider (Q4)

#Nystarten från 2013 blev en succé, så att det blir ännu mer skattjakt nästa år nickar vi instämmande åt. Om inte annat för möjligheten att spänna bågen och lösa konflikter med ett par välriktade pilar.

Nästa Tomb Raider blir Xbox-exklusivt

Broken Age del två (Q1)

Med #Broken Age visade Tim Schafer och #Double Fine Studios hur man gör ett charmigt, kärleksfullt och riktigt bra peka och klicka-spel. Tyvärr räckte crowd funding-pengarna bara till halva äventyret, och andra delen får vi vänta på en stund till.

Recension – Broken Age, del 1

Gran Turismo 7

Förutsatt att allt går enligt planerna så gör den anrika racingserien Playstation 4-debut under 2015. Blir det motorstopp längs vägen kan vi dock få vänta ytterligare ett år på Kazunori Yamauchis nästa verk.

Junis bekräftelse av spelet

Fable Legends

I väntan på nästa stora Fable-äventyr får vi kasta oss in i avstickaren #Legends som sätter samarbete med andra spelare i centrum. Ett koncept som kan komma att fungera mycket väl i Albions bedårande vackra landskap.

Möt skurkar och hjältar i Fable Legends

The Witness

Efter #Braid började Jonathan Blow arbeta på olika prototyper och fastnade särskilt för ett Myst-liknande pusseläventyr. #The Witness skulle egentligen lanserats i somras men dök aldrig upp, så nu sätter vi vår tilltro till 2015 istället.