#Ensam Mamma Forever

Utvecklare: #3D Realms/#gearbox-software|"Gearbox Software"
Genre: FPS
Försäljningsargument: Actionfest för mansslukerskor!

I en inte alltför avlägsen framtid kommer aliens till jorden för att kidnappa alla dudes. En singelmamma i medelåldern blir fly förbannad, lämnar barnen på dagis och beväpnar sig. Alla utomjordingar – och 18-åringar – får se upp när hon drar fram som en ångvält och berättar torra skämt som är lika gamla som speldesignen. Fast egentligen är hela action-momentet en enda stor fasad. Det konsumenterna
egentligen vill uppleva inträffar först när den ensamma modern hölstrar vapnen – när hon flirtar, hånglar, dejtar, super, knarkar, leker med avföring och samlar unga män som om de vore Pokémon. När man inte tror det kan bli värre går hon förbi ett glory hole. Who’s your mommy?

Dags att sparka rumpa och tugga tuggummi!


#Bingolotto Kombat

Utvecklare: #3D Realms/#gearbox-software|"Gearbox Software"
Genre: Fighting
Försäljningsargument: Spöa upp Bingoberra!

Den ondskefulle Bingoberra har samlat ihop kompisarna Pippi Pelikan och Björne för att en gång för alla ta över tv-tablån från människor utan dräkter. För att uppnå detta mål har han skapat en livsfarlig Bingolotto-turnering där alla forna programledare slåss med döden som insats. Vad döljer sig bakom ruta nummer fem? En uppercut rakt i nyllet! Kommer Berra för alltid att härska över det svenska tv-utbudet, eller kommer någon av profilerna kunna stoppa hans osympatiska plan? Kanske blir det Gunde Svan som med sin fysik och beryktade grötfrukost får den ludna psykopaten på fall. Eller Lasse Kronér med sin fruktade fatality där han stirrar rakt in i din själ tills du dör av ångest. Fältet är vidöppet – välj ditt öde.

Friendship!