"Mellandagarna hägrar och det gör även mitt fortsatta pangande på Pandora." – Hampus Erlandsson

Hajpen var öronbedövande, hatet mot titeln likaså men trots vissa brister är #Blizzards tredje Diablo-titel för mig definitivt ett av årets mest njutbara äventyr. Det är inte precis så att varje uns fritid går åt till att samla på mig det häftigaste lootet som finns, men med några månaders mellanrum är det skoj att djupdyka för att prova på de otal förändringar som implementerats. Nej, jag tror gamers skulle må gott av att kunna reflektera lite bättre, för Sanctuary blir bara så mysigt som du låter det bli. Sanningen är en subjektiv lögn.

Recension – Diablo III

[video=11411]

This ain't no place for no hero.
This ain't no place for no better man.

Ännu en fantastisk co-op-pangare från #Gearbox Software har fått se världens ljus. Större variation av vapen, miljöer och möjligheter än tidigare samt ännu ett fantastiskt passande titelspår. Dessvärre har jag ännu inte haft möjlighet att lägga all tid jag velat på denna titel, men mellandagarna hägrar och det gör även mitt fortsatta pangande på Pandora.

Recension – Borderlands 2

[video=12141]

Många aftnar har spenderats i uppföljaren till pappa Moba, mixat mellan helgalna rundor av hektiskt supportande med exempelvis energibollen Wisp och intensiva carry-sessioner med typ Drow Ranger. Jag må säga att det egentligen inte släppts helt fritt ännu, men på senare tid har så mycket nycklar dykt upp att det känns släppt för mig. Nej, nu har jag inte tid att skriva mer, jag måste ju online och få hela min familj trashtalkad av makalösa internettroll.

[video=9474]

------
Årets spel 2012 – Skribenternas val #1
Årets spel 2012 – Skribenternas val #2
Årets spel 2012 – Skribenternas val #3