Sportgalningen

- När stukningen stoppar

[/size]Fotbollsspel som heter duga - cocha och styr över ditt favoritlag, eller skapa ett eget. Inställningarna är många, spelarna likså. När du känner dig redo kan du ta ditt spelande ut på nätet för att möta andra intresserade människor.

  • [size=14]#NHL 08 (PC, 360, PS3, PS2)

[/size]EA:s omtalade hockeyspel håller hög kvalitet genom åren och likaså gör NHL 08. AI:n har förbättrats och med en flexibel tumme kommer du att krossa allt motstånd. Något för alla hockeyintresserade människor.

[/size]Skateboardspelet som faktiskt fokuserar på skejtandet istället för B-kändisar från MTV:s mörkare delar. Med hjälp av de två analoga styrspakarna styr du brädan och dig själv genom den påhittade staden San Vanelona. Perfekt för de mörka vinternätterna när brädan står och rostar i garaget.

Morsan

- Tips som får mor att sluta klaga

[/size]Så du kom inte in på läkarlinjen och din stackars mors hjärta krossades? Köp Trauma Center till henne så kan hon utöva yrket åt både dig och din mer estetiskt lagda syster eller bror. Snart kommer hon att kunna självdiagnosticera många sjukdomar i familjen och utföra komplicerade operationer i hemmet.

[/size]Klagar mor jämt och ständigt på ditt spelande? Köp världens mest beroendeframkallande spel till henne. Efter några veckor kommer hon inte längre bry sig om ditt spelande över huvud taget. Nackdelarna kan dock förekomma i form av ostrukna kläder och många snabbmiddagar.

[/size]Låter kanske som ett barnspel men passar perfekt för mor tack vare de glada färgerna och karaktärerna. Hon kommer att börja ta hem arbetskamrater att spela med vilket oftast betyder att det bjuds på god mat. Som vanligt är det viktigaste skälet att få henne att sluta bry sig om ditt spelande.

Farsan

- När deklarationen inte stämmer

[/size]Låt farsan styra Lara genom hennes gravskänande äventyr i denna nyskapande version av orginalspelet. Påminn gärna honom om att spelserien är tio år gammal, vilket kan fungera som en temporär nostalgitripp.

[/size]Det är statistiskt bevisat att farsor gillar bilspel. Forza Motorsport 2 bjuder på det bästa som finns inom genren. Med imponerande onlinefunktioner samt enspelarläge är det ett givet köp. FZ:s recensent gav det 4,5 av 5 möjliga i testet - vilket är ett bevis på hög kvalitet.

[/size]Listans första och enda flygspel kanske inte fått de bästa betygen, men det är ändå ett nytt och stabilt andravärldskrigsspel. Utför uppdrag över Paris och Egypten med en flygskvadron i hälarna.

Bror

- Så han slutar låna dina spel

[/size]Den bästa soldatshootern på länge. Nummer fyra i serien utspelar sig till skillnad från de tidigare i modern tid, i ett fiktivt krig mellan de allierade makterna och rebeller i Ryssland och Mellanöstern. En fantastisk multiplayerdel kommer hålla bror upptagen långt framöver.

[/size]Är brorsan inte gammal nog för att köra bil ännu? Oroa dig inte. Här har han nämligen chansen att bli kvarterets tuffaste racerkille med bilar för miljoner i sitt stall. Skadorna på bilen repareras lätt och det finns ingen risk att han kör på er soptunna.

[/size]Årets bästa actionspel och tillika rollspel är något som bror får lägga vantarna på. Dyk djupt ner under havets yta och utforska den förfallna världen Rapture. Genom att antingen hjälpa eller mörda småflickor kan du bygga upp din fysika och mentala kapacitet.

Syster

- När bror inte duger

[/size]Alla gillar Sims. Spelet har troligtvis lockat fler unga tjejer till datorn än någon annan företeelse hittills. Du har möjligheten att bygga hus, familjer och relationer mellan dig och andra simmar. Med bokstavligt talat, femtielva expansioner mjölkar serien på allt den är värd och otroligt nog har det legat en The Sims-titel på topp tio sålda spel ungefär sen orginalspelet släpptes.

[/size]Nu vet vi vad du tänker, "Tekken åt syrran, vad är det för styggelse?" Men det finns flera anledningar. För det första så kommer hon lära sig självförsvar vilket är viktigt i dagens farliga samhälle. För det andra så är det något att vara stolt över när du bjuder hem dina vänner och låter syrran visa var skåpet ska stå.

[/size]Redaktionens absoluta favorittitel inom alla kategorier. Ett spel som lovordats så länge vi skrivit om det. Denna lista kunde omöjligtvis ha skrivits utan att ta upp My Horse and Me. Rekommenderas varmt att köpa och om nu inte du har en syster så kan du alltid ljuga för personen i kassan.

<object width="100%" height="300">
<param name="movie" value="http://www.fz.se/filmer/fzplayer.swf"></param><param name="flashvars" value="file=http://shub.fz.se/filmer/y391eb0mf6.flv&callback=http://www.fz.se/filmer/cb.fz&showfsbutton=false"></param><embed src="http://www.fz.se/filmer/fzplayer.swf" width="80%" height="240" bgcolor="#FFFFFF" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="file=http://shub.fz.se/filmer/y391eb0mf6.flv&callback=http://www.fz.se/filmer/cb.fz&showfsbutton=false"></embed></object>