Nyckelord: konami

426 artiklar i arkivet.

Filtrera
6

Mario Sports Mix

Det är bråda tider för Mario. Utöver att rädda prinsessan förväntas han också vara en hejare på hockey, basket, volleyboll och dodgeball. Vi svettas i Mario Sports Mix.

9

Silent Hill: Downpour släpps i höst

Skräckstöna ikapp med galningarna lagom till höstrusket. Du vet att du vill.

22

Rykte: Metal Gear Solid HD-trilogi på väg till PS3?

Nya rön gör gällande att det möjligtvis kan ges chans att prova på de tre första Metal Gear Solid-spelen på din Playstation 3-konsol. I högupplöst magi.

0

Nintendo delar ut utvecklings-kit för 3DS

De stora jättarna har redan fått dem, men i början på det nya året kommer också en rad mindre spelstudios få tillgång till utvecklings-kit för 3DS.

3

Rykte: Castlevania till 3DS

Hett rykte gör gällande att Castlevania-fursten Koji Igarashi jobbar vampyrklorna av sig med ett nytt Castlevania till 3DS.

15

Ny Kinect-trio i testbänken

Just nu går det knappt att se sin Xbox 360 för alla nya vift-, skak- och dansspel. FZ hjälper dig att hitta rätt i Kinect-djungeln.

21

PES 2011

Tomma löften eller äntligen uppfyllda sådana? Konami har i flera år blivit rejält kapade bakifrån av EA Sports i kategorin fotbollsspel, och har gång på gång hävdat att de haft något stort på gång. Så.... denna gång? Please?

19

Fifa 11

Jag avskyr egentligen att göra recensioner som är rena jämförelser både av sina föregångare och konkurrenter, men här kommer det: Fifa 10 vs Fifa 11 (vs PES).

9

Castlevania: Harmony of Despair

Världen är galen. Det slutgiltiga beviset på det är här. Eller finns det något annat sätt att förklara ett Castlevania med co-op?

21

E3 2010 - Fem stora ögonblick

Stressen är över och intrycken från världens största spelmässa börjar så sakta sjunka in. FZ listar fem av de roligaste, bästa och mest intressanta händelserna under E3 Expo 2010 som gick av stapeln i Los Angeles förra veckan.