Nyckelord: bioshock-infinite

136 artiklar i arkivet.

Filtrera
30

Sapphire Radeon R7 265

Nvidias magnifika budgetgrafikkort fick inte regera ostört särskilt länge. Amd kontrar med Radeon R7 265, och vi testar Sapphires variant som vinner i prestanda men förlorar i kringfunktioner.

10

The Last of Us bäst 2013 enligt BAFTA

Naughty Dog den stora vinnaren när den brittiska galan utsåg förra årets spelhöjdpunkter. Och Sverige finns med på ett hörn.

25

Veckans pr-chock - om Bioshock

Om spelföretaget får bestämma hittar vi alla sanningar i öppna brev och pressmeddelanden. I veckans krönika ger sig Arnroth ut på jakt efter sanningen mellan raderna.

50

Nvidia Geforce GTX 750 Ti

Nvidias nya grafikkortsgeneration introduceras i budgetsegmentet och visar verkligen var skåpet ska stå.

67

Vila i frid, Irrational Games

Studion bakom Bioshock och System Shock 2 har kodat sitt sista spel. Vilket blev din favorit?

23

Arnroths krönika - Bäst i text

Hollywood har länge varit spelens inspirationskälla. Hela vägen från sopiga licensspel till fantastiska actionäventyr har filmen varit förebilden. Men nu börjar de gamla textäventyren dyka upp igen. Och Arnroth anar ljuset.

58

Läsarnas GOTY – så röstade ni!

Rockstars Los Santos, Irrationals himladystopi och Naughty Dogs apokalyps gjorde upp i en hård kamp om att bli läsarnas GOTY. Mellan de två främsta skilde till slut bara tio röster.

125

Årets spel 2013

Stunden är inne. FZ utser årets spel 2013 och konkurrensen är brutal. Vem vann? Vem försvann? Det här är den definitiva topp 10-listan ingen gamer bör vara utan.

43

Årets spel 2013 – Skribenternas val

Spelåret 2013 ligger alldeles strax bakom oss. Men innan FZ stänger dörren helt kommer vi hylla de mest magnifika titlarna. Vi börjar med skribenternas favoriter.

53

Arnroths krönika – Året enligt Arnroth

I årets sista krönika blickar Arnroth tillbaka på ett år som – återigen – inte blev som han trodde. Han utser, bland mycket annat, årets spel, årets fail och årets överraskning. Och kanske blir det inte som du tror?

27

Veckans betyg – storspelen går till attack

Kriget mellan Battlefield och Call of Duty rasar. Och kampen om spelarnas gunst hårdnar.

48

4K-upplösning med Asus PQ321QE

4K är namnet på nästa generations upplösning, den som förvandlar full-hd till ful-hd. FZ testar en Asus-skärm som ger tydliga besked om vilken nytta gamers har av framtidens pixelocean redan i dag.

17

Gone Home

Gone Home experimenterar med berättarteknik och vänder konventionerna ryggen. De som vågar testa något nytt har en trevlig liten historia att se fram emot.

20

En bit kvar tills vi får dlc till Bioshock Infinite

Ken Levine har tagit bladet från munnen och i alla fall yppat något om kommande material till Bioshock Infinite.

43

Döden

Vi måste prata om speldöden. Inte den som resulterar i otalet "Game Over", utan den som känns, berör och faktiskt betyder något. Den som vi vill ha mer av.

111

The Last of Us

The Last of Us är Naughty Dogs svanesång på Playstation 3 och deras bästa spel någonsin.