MSI GE66 Raider 10SFS är i stort en väldigt, väldigt bra laptop. Den presterar bra i spel och klarar av det mesta när inställningarna är maxade. Skärmen med sin höga uppdateringsfrekvens är jättehärlig att titta film och spela på. Batteriet ger någon timme extra tid att spela och hålla på med vardagligt surfande i jämförelse med vissa andra laptops.

Det som överraskade mig mest, både positivt och negativt, var RGB:n. Fronten är otroligt snygg med ljuset som kan skina på olika sätt. Tyvärr gäller inte detsamma för tangentbordet.

Om det är något jag skulle se som mer negativt så är det ljudnivån och värmen. Värmen går att fixa med bland annat "cooler boost"-funktionen, men då blir ljudet datorn ger ifrån sig ett problem. Det fungerade som sagt bra för mig med det headset jag använder mig av, men skulle man ha ett som inte är lika isolerande kan det bli problem. Antingen hör man ett litet sus i bakgrunden, eller så blir datorn och tangentbordet väldigt varma.

Med ett pris på 26 999 kr så kan jag inte annat än rekommendera den här laptopen till nästan vem som helst. Det kan kännas dyrt för vissa, men med tanke på vad man får i ett bärbart format så tycker jag ändå att pengarna man lägger ut är väl investerade. Även om jag föredrar stationära datorer så har denna laptop gjort mig väldigt sugen på att skaffa en bra sådan också, då just den är lätt att ta med sig till LAN och andra ställen, och att jag kan spela krävande spel var jag vill i huset. Se bara till att ha ett bra par isolerande headset så kommer du inte bli besviken.