Jag har testat musen i både Far Cry: New Dawn och Division 2 under flera långa pass, och för mig har den inte fungerat eftersom jag använder så kallat fingertip-grip. Det vill säga, mina fingertoppar är det enda som har kontakt med musen och handflatan vilar inte alls på musen. Då musen är ganska smal så blir det obehagligt och krampartat efter nån timmes spelande. Detta är en mus för dig som har mindre händer eller som använder en annan typ av grepp än mig.

Då man väl hittar en bra DPI-setting för sitt spel så funkar det bra, men programvaran begränsar dig eftersom du kan inte ställa in två eller fler DPI-lägen att switcha mellan. Du har alla tolv lägen av DPI-känslighet att knappa igenom, vilket knappast är praktiskt då man spelar och snabbt vill zooma in med lägre DPI i exempelvis FPS-spel. Nej, du kan inte ens ställa in knapparna till vad du vill i programvaran, vilket är frustrerande.

Omringad av Logitech.

Slutsats
Kort sagt, detta är en bra mus med en del unika lösningar, men den dras ner av en väldigt begränsad mjukvara där många inställningar som man som gamer numera tar för givna inte finns.

HP har en hel del jobb att göra för att patcha till programvaran. Jag hade också problem att den helt enkelt slutade fungera när den uppdaterats. Jag var tvungen att ta kontakt med deras support för att lösa problemet.

I denna prisklass är konkurrensen stenhård och både Razer, Steelseries och Logitech har väldigt bra möss med väl utvecklad mjukvara. Om man har köpt musen så kommer HP förhoppningsvis fixa problemen med kommande uppdateringar.

Fördelar
+ Bra hårdvara
+ Sladden fastnar inte
+ Bra med justerbar bakdel

Nackdelar
- Programvaran behöver mycket jobb
- Sladden är glatt & tung så den drar ner musen mot golvet