Knapparna känns inte annorlunda mot andra möss, trots den optisk-mekaniska konstruktionen. Gissar att tiden får utröna om detta ger några fördelar. Kabeln är metallklädd och är ganska tung och stabil. Den är också väldigt glatt och det gör att den inte fastnar. Men det gör också att den lätt glider av bordet, med risk att musen åker i golvet.

Den stora fördelen enligt mig är den justerbara bakdelen på musen där du kan justera höjden så det passar din hand. Detta är speciellt bra för dig som vilar handen på bakdelen av musen.

RTX OFF

RTX ON!

RTX OFF

RTX ON!

Undersidan

Programvara

Hp Omen Control Center heter programvaran. I denna kan man ställa in DPI-känslighet, polling rate, lyftavstånd, diverse ljusinställningar och av/på för DPI-indikatorn. Det finns tolv lägen för känsligheten men inga som helst inställningar för att göra egna profiler att byta mellan, vilket jag anser tillhör grundläggande saker programvaran skall innehålla på en gamermus. När jag testar lyftavståndsinställningarna verkar det vara fel i programvaran. Det finns två lägen – låg och hög – och de har bytt plats.

Det finns ett macroläge där du kan göra enkla macron som utförs då du trycker på en knapp på musen. I menyn för RGB-belysningen har du flera inställningar och val för vilka färger du vill använda. Där hittas också olika profiler, som pulserande, rainbow och så vidare.

Några få inställningar.

Enkla macrofunktioner.

RGB-inställningar.