De gångna veckorna har ryktesmaskinen gått på högvarv och anledningen heter Spike Video Game Awards som går av stapeln 11 december. Bland annat ska #Bioware visa upp ett nytt spel under galan och de många reklamfilmer som visats inför spektaklet pekar mot att flera andra alster med hög profil kommer att avtäckas.

Det senaste ryktet baseras på den nya trailer som den amerikanska tv-kanalen Spike pytsade ut till allmänheten tidigare under dagen. Om man pausar filmen ungefär 20 sekunder in - strax efter att orden "Titta närmare" dyker upp - syns en tydlig referens till #Capcoms välrenommerade skräckserie #Resident Evil. "Var på din vakt. Håll dig vid liv. Rapportera symptom," står det på en benvit bakgrund och alldeles intill hittar vi den välkända Biohazard-symbolen.

Tidigare under månaden rapporterades det från flera spelmediers håll att #Slant Six Games just nu arbetar på ett nytt spel i serien kallat Resident Evil: Raccoon City. Kanske är det just det som avtäcks på Spike Video Game Awards om drygt tre veckor?