Vi väntar spänt på att Nintendo ska utannonsera "Switch 2", men nuvarande Switch är långt ifrån död och har en del intressanta spel på väg. Ett av dessa är Princess Peach: Showtime!, där en teaterföreställning spårar ur och tvingar prinsessan Peach att axla en rad olika roller för att besegra häxan Wicked Grape.

Peach får olika förmågor beroende på vilken kostym hon har på sig, och i den senaste trailern får vi en titt på några av de roller hon kommer att spela. Vi ser bland annat Ninja Peach, som både är snabbfotad och har möjlighet att smyga i gräs såväl som att ta avstamp från väggar för att hoppa högre.

Cowgirl Peach är i sin tur utrustad med ett lasso och kommer även att få ge sig ut på turer på hästrygg, där hon måste passa sig för diverse hinder. Tempot blir lite lägre när Detective Peach äntrar scen för att bland annat undersöka vad som ser ut att vara en museistöld. Det är bara ett urval, och det finns flera andra roller.

Hela spelvärlden är uppbyggd med kulisser och spelet ser ut att bjuda på massor av roliga tematiska minispel. Princess Peach: Showtime! släpps den 22 mars. Vill man verkligen få rätt feeling så har Nintendo även utannonserat ett par pastellrosa Joy-cons som ska säljas av utvalda återförsäljare under begränsad tid.