De som spelade på konsoler som Nintendo 64 och PS One kanske minns produkten Gameshark, som lät en använda diverse fusk i spelen. Nu står det klart att produkten ska återupplivas under namnet Ai Shark, och ljudföretaget Altec Lansing är en aktör som ämnar använda tekniken till en egen produkt som ska hjälpa nybörjarspelare med tips och dylikt.

Det mest intressanta i det hela är dock pressmeddelandet som publicerats, där Altec sade att lanseringen av deras produkt "ska sammanfalla med Nintendo Switch 2 i september 2024". "Switch 2" (eller vad Nintendo nu väljer att kalla den) är som bekant ännu inte avtäckt, men det har ryktats om ett släpp under 2024.

Pressmeddelandet har i efterhand redigerats för att ta bort omnämningen av Switch 2, och en talesperson för Ai Shark ska ha sagt till journalisten Jason Schreier att det bara var en gissning. En liten märklig gissning att inkludera, kan man tycka, fast å andra sidan kanske det kan röra sig om ett lyckat PR-trick för att få utrymme i spelmedia.