För några månader sedan skrev vi om rykten som gjorde gällande att Activision ändrat sig angående årets Call of Duty – från att bara släppa något DLC/expansionsliknande till att faktiskt satsa på att fullfjädrat spel. Det sades då att detta fullfjädrade spel skulle vara Modern Warfare 3, och nu kommer ytterligare rykten som säger samma sak.

Läckaren Tom Henderson säger sig ha pratat med källor som bekräftar att spelet kommer att heta Modern Warfare 3 och vara utvecklat av Sledgehammer, med stöd från andra CoD-studior. Vidare kommer spelet att inkludera allt man kan vänta sig av ett fullvärdigt CoD-spel: kampanj, multiplayer, zombier och en ny Warzone 2-karta. Den sistnämnda ska röra sig om Las Almas från Modern Warfare 2:s kampanj och släppas i början av december.

Spelet ska enligt källorna släppas den 10november till Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4/5 och pc, med några dagars "early access" till kampanjen och innan dess ett par betahelger i oktober. Säsong 1 av nya Warzone drar i sin tur igång den 5 december.

Allt detta är alltså bara rykten och inte bekräftad information.