Vi har väntat länge, men nu är den äntligen här. Valheims Mistlands-uppdatering är släppt i skarp version, och det firas med en riktigt häftig animerad trailer. Känner ni igen karaktärerna i den så är det för att det är sammma vikingatrio som i Hearth and Home-trailern från förra året.

Modiga spelare har redan innan kunnat lira en testversion av denna uppdatering, och Wakkaah ledde själv en livesänd expedition in i dimman för ett tag sedan. Men nu är alltså uppdateringen släppt officiellt, och Iron Gate själva skriver att även om saker och ting kan komma att ändras, känner de att uppdateringen är i bra nog skick att släppas.

Vi ska inte spoila innehållet i Mistlands, men det nya materialet inkluderar bland annat en massa nya föremål och utrustningsdelar, nya möbler och prylar att utsmycka och försvara sitt hus med, nya skägg och frisyrer, nya material och massor av annat.

Själva Mistlands-regionen kan bara dyka upp på platser på kartan där man inte redan varit, så har man utforskat för mycket kan det vara värt att börja om. Bland dimmorna vankas bland annat nya fiender och givetvis ett större hot att tampas med.