Att Halloween kan vara mer än snajsiga kostymer, välfyllda godisskålar och brinnande papperspåsar med tveksamt innehåll visar FZ:s eftermiddagsrepetoar tydligt. Först ut är en påminnelse om FZ:s stora http://www.google.com/search?q=%22The+Grudge%22-tävling - svara på tre enkla frågor och berätta om ditt läskigaste filmminne (och nej, vi vill inte höra något om [[Uwe Boll]]). I potten ligger frånsett [[dvd]]-filmer med rysaren The Grudge även biobiljetter till den i dagarna aktuella uppföljaren http://www.google.com/search?q=The+Grudge+2! För att kunna vara med i tävlingen krävs i vanlig ordning att du har en kostnadsfri användare och är inloggad hos oss - men det är du väl redan?

<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Halloween/h1shot14.thumb.jpg" width="100" height="75" border="1" hspace="5" vspace="5"></img>
Helt gratis från FZ
Den som redan skickat in sitt bidrag fortsätter med fördel till FZ:s filarkiv där amerikanska #Jadeware bjuder skjutglada läsare på den fulla versionen av den monstertäta budgetpangaren #Halloween - helt gratis! Den 42 MB tunga nedladdningen innehåller, som Jadeware själva uttrycket det, "en medeltida miljö i vilken spelaren är fångad i ett galet slott". För den som vill titta in bakom spelets kulisser hittar den tekniskt lagda även spelets [[källkod]] (7 MB) och tillhörande [[SDK | utvecklingsverktyg]] (600 kB) i filarkivet.

Trevlig halloween från oss på FZ!