Trenden med att de digitala spelbutikerna sänker sina priser över helgen rullar vidare. Detsamma gör vår rapportering, så hala fram betalkortet, vaska fram eventuella guldkorn och låt köplusten spira. Och du, om du vet något inte vi vet gör du klokt i att tipsa för allt vad tygen håller.

Vi börjar med ett besök hos drm-fria GoG.com, som kränger strategiliren #Stronghold och #Stronghold: Crusader för 11,98 dollar - 25% under ordinarie pris. Om du äger något av dem sedan tidigare får du samma 25-procentiga rabatt på det andra, priserna blir då 4,49 respektive 7,49 dollar.

Steam vill förvandla oss hålögda gamers till maktgalna fortbollsklubbägare. #Football Manager 2009 krängs nämligen för halva priset, vilket blir 22,49 euro. Ett annat prissänkt maktmedel med ungefär lika mycket krig och intrig är #Dawn of War II. 25% rabatt ger ett pris på 37,49 euro fram till måndag.

GamersGate vill få oss att köpa dansk dynamit (även känd som #Kane & Lynch för 14,95 euro, vilket är en rabatt på 50%. Utanför helgreasfären lockas det även med 20% rabatt om du förbokar det lätt bisarra #Stalin vs. Martians (du säger att det inte är bisarrt? Du har fel). Priset för att ta reda på vad galenskapen handlar om blir med rabatten inräknad 13,99 euro.

Impulse Driven kör i vanlig ordning med en ständigt öppen tipssektion där vissa spel kan hittas till lägre pris (klicka på länken "On sale"). Du får spel som till exempel #Capitalism II och #Warlords: Battlecry III, en rabatt på smaskiga 50%.