Inlägg av quaddern

Inlägg som quaddern har skrivit i forumet

Baldur's Gate 3

Klarade av Kirby - the forgotten land med min 5-åring igår så kan bara stämma in med de som rekommenderar det.

Kan även rekommenderade Moving Out, är som Overcooked fast man ska tömma hus på möbler istället för att laga mat. Finns bra inställningar för att göra det lättare på olika sätt.

Även Paw Patrol spelen till Switch har varit populära här hemma.

Stötte på samma problem när jag körde igenom God of War 2 på titan mode (very hard), gick inte att använda några kul combos eller olika vapen utan det var Blades of chaos med □ + □ + △ combon som gällde 95% av spelet om man skulle ha en chans att klara av det. Är ett kul minne att jag har klarat av det men vet inte om jag hade särskilt kul under själva genomkörningen...

Supergiant games brukar ha riktigt bra system för svårighetsgrad, t.ex Bastion där man kan välja att fiender ska skada mer för att man ska få mer loot osv. Hades har liknande med sitt Pact of Punishment-system där man kan skräddarsy svårighetsgraden efter vad man tycker är en kul utmaning, dvs mer hp/dmg, debuffs osv. Önskar fler spel tog efter de systemen istället för att bara öka siffrorna.

Elden Ring

Surt att man tog honom när han var lättare än tänkt -_-
Tematiskt kändes det som en fight man skulle summona till men då det ändå gick så bra utan så struntade jag i det. Just denna boss hade jag hellre haft en skitsvår boss som man "måste" summona till, än en som var lätt nog att ta solo

Klarade Persona 5 Royal nyligen och det lämnade ett riktigt tomrum. Som tur var blev Persona 5 Strikers gratis via Playstation plus någon vecka därefter så man fick träffa gänget igen

Skrivet av Filikun:

I det finstilta stod det väl att man skulle få mailet senast den 15e?

Edit: Vi skickar erbjudandekoden som du löser in mot en Stadia Premiere Edition på Google Store till e-postadressen som är kopplat till ditt Stadia-konto senast den 16 januari 2021 kl. 00.59 CET.

Ja det verkar som att personen jag pratade med sa fel och menade att man skulle få en kod innan den 16:e.
Detta står iaf på deras support nu "If you are contacting us in regards to the free Stadia Premiere Edition with the purchase of Cyberpunk 2077 promotion, please note that emails with redemption instructions will be sent within 1 week of your purchase."

Skrivet av Tabula:

Kommer de att skicka ut ett mail där man får ange adress dit man vill ha leveransen av kontroll och CC, när man har beställt premiumerbjudandet via Stadia?

Jag pratade med Stadias support häromdagen och frågade just om leverans av CCU och handkontroll, de sa att jag skulle få ett mejl den 15:e januari med kod så att jag kan redeema paketet samt fylla i leveransadress. De sa 16:e för "other countries" så vet inte om det är så att alla i Sverige får den 15:e eller om det skiljer sig från fall till fall.

Konstigt att de översatte så ordagrant, kanske bara var ett slarvfel. Men han säger iallafall som Gaijinhunter sa att "det är en konsol med spelare i ett stort åldersspann men att den är framförallt populär bland barn och tonåringar.

Pratade med Bring nu och de sa att paketet fortfarande inte lämnat deras terminal. Finns en chans att den kommer med en sen leverans ikväll men med största sannolikhet kommer den imorgon. Beställde kl 9 den 19:e men verkar som att man hamnade i botten i högen när de skickade ut för leverans (av de som får sitt i november dvs) -_-

Skrivet av induce:

The holy Playstation 5 is in the house 🙌🏻🎮

https://www.dropbox.com/s/2jywn0exd23oag4/ps5.jpg?dl=1

Edit: Ja alltså, ni ser ju glorian 😇

Vackert! Min är fast i Hägersten sen inatt men hoppas det kommer en uppdatering snart

Skrivet av induce:

Jag var i kontakt med Bring på chat just nu och de kunde bekräfta att de inte tagit emot mitt paket. Tydligen hade de bokat upphämtning av många enheter på pall just idag. Kan vara så att några extraenheter behandlades annorlunda och slank före i denna process. Känns rimligt att Elgiganten vill göra en större leverans när de vet att de skickar en stor batch. Sen insåg de att det blev några extra över och dessa skickades iväg tidigare eller på annat sätt 🤷🏻‍♂️

Har du också "Meddelande om försändelse på väg via e-post" och "Meddelande om försändelse på väg via SMS" som de enda uppdateringarna på Bring?

Ringde Bring nu och de sa att det inte är någon skillnad i datum på hemleverans eller ombud då det åker ut i samma bil. Fick leveransbrev innan lunch men Bring har inte fått in något ännu så verkar som att man får vänta tills efter helgen. Fick Demon's souls idag iallafall så jag kan titta på förpackningen under helgen om inte annat

Skrivet av MrDuco:

På Bring's hemsida för "hemleverans" kan man läsa följande:
"Hemleverans av paket
Paketen levereras till dina kunder dagtid, kvällar och lördagar. Alltid med avisering 30 minuter innan!"

Kan man kanske hoppas på leverans på lördag om man bor i Sthlm?

Så man borde ändra från ombud till hemleverans för att öka sina chanser att få det denna helgen? Eller kan man få via ombud även på lördagar?

Skrivet av omgponies:

Ni som fått leveransbekräftelse, har ni haft status som reserverad eller under behandling?

Står som reserverad

Skrivet av crowbar82:

Vet vi om det är snabbare leverans om man ändrar till hemleverans?

Satt precis och funderade på det också. Försökte ändra till hemleverans men fick ett error. Kanske inte går då de ännu inte fått paketet till sin terminal ännu

Skrivet av induce:

Samma här och jag har fått mitt leveransmail under morgonen. Kan nästan lova att det dyker upp för dig snart också. Ring annars support och be om att få ett digitalt kvitto. Då kan du söka på ditt unika ID på elgiganten.se och se vad som händer.

Leveransmailet kom nu

Fick beställningsbekräftelse igår 08:59 och har stått på reserverad sen dess. Beställde med expresshantering och Klarna. Inget sms eller något om en leverans dock så håller tummarna att det trillar in något under dagen.

Skrivet av Methea:

Ska väl för fan inte spela någon roll om du rensar cachen eller inte. Elgiganten ska ju inte göra produkten tillgänglig före 09.

Skulle tro att de glömde rensa cachen i samband med uppdatering av produktsidan vilket gjorde att vissa hade en grå knapp fast den egentligen skulle vara grön.

Kan nog vara så att de som köpte "före" kl 9 har klockor som går någon minut(er) efter Elgigantens klocka. Släpper de något på sin sida så är det ju tillgängligt för alla, sen vad ens individuella klocka visar för tid kommer variera.

Lyckades få en via Elgiganten men då sidan var cache:ad så var jag tvungen att rensa för att få igenom det hela. Står "under behandling" nu så vet inte om det är spikat att man får en men har fått fakturan på Klarna så är hoppfull.