Inlägg av Nannonoys

Inlägg som Nannonoys har skrivit i forumet

Har spelat Sonic sedan man var liten men det bästa minnet nu är nog faktiskt när första filmen kom ut. Gick och såg den med killen jag delade lägenhet med då (universitetstiden) eftersom de tog sig ann att ändra hur Sonic såg ut. Vi är idag riktigt, riktigt nära vänner även om jag är svensk och han irländsk. Hade jag vunnit biljetterna så kommer jag definitivt flyga hit honom så vi kan se uppföljaren tillsammans.

Skrivet av Prixm:

Vad dom missade att säga var att 2 miljoner har spelat Vermintide i ett par timmar för att sedan aldrig spela det igen?

Skrivet av Zidious G:

Bara dem som inte kan sikta ordentligt.

Eller dem som klagar på att Legend är alldeles för svårt.

Blir köp på dag ett. Alla tycker olika, uppenbarligen, men jag och mina kompisar har allihopa minst 150h och körde Bögenhafen som var lite snålt, men detta ska bli skitnajs. Precis vad communityn har bett om också, banor från Vermintide 1.

Här kommer ett 100% ärligt svar!

Ja, jag har fuskat. Fuskade i Call of Duty Modern Warfare 2. Var 15-16 år gammal.
Varför?

1. Det var skitlätt att få tag på. Ladda ner en .exe, configure, go.

2. Alltid varit nyfiken på hur det var.

3. Dum ungdom.

Var det kul? Det var jävligt kul ett tag. Hoppa runt på high-rise och skjuta folk genom 2 väggar och bara vara irriterande. (Death Match)
Prövade Search and Destroy också, (mer seriöst) men det var inte alls kul. Fick min VAC ban så småningom, lärde mig min läxa.

Nu kör jag cs, seriöst och ler för mig själv varje gång någon säger att jag fuskar och att jag har en gammal VAC ban som numera är 6 år gammal.

Sammanställning:

Har fuskat. Inte för att spela seriöst. Var kul i början.
Var det värt det? Njae. Kanske för att ha "erfarenheten". Hjälper lite att veta hur en 'fuskare' tänker när man sitter och tittar på folk i overwatch på cs.

Skrivet av burkmopp:

Hur gör man en film av ett spel utan någon som helst mål eller story? Det är vad jag undrar.

Fast nu är det ju så att det visst finns en story, ett mål. Samla på dig tillräckligt för att kunna döda "Ender Dragon" är ju 'målet' med spelet.

Fan vad mycket onödigt hat? Det är väl kul att det blir något seriöst av det många av oss gillar? Ingen tvingar dig att kolla på Fotbolls EM, ingen kommer tvinga dig att kolla på League of Legends finaler.

Fattar inte grejen, kan vi inte alla bara glädjas av att något vi alla gillar (dator/tv-spel) kommer kunnas ta mycket mer seriöst?

Det är trots allt så att inte vem som helst kan bli proffs på LoL, precis som att inte vem som helst kan blir världens bästa löpare.

För mig blir det då inget köp. Jag lirar aldrig online, det är bara singleplayer spel, Assassin's Creed, GTA, diverse bilspel och dylikt. Jag har inte ens abonomang på min mobil, jag har kontantkort, som inte är laddat eftersom jag har gratis sms. Så om mitt nät går, så kan jag alltså inte spela mina SINGLEPLAYER spel överhuvudtaget.
Trevligt.

Skrivet av papaz1:

Hmm...spelet LOTR (Sagaon om ringen) online är bra mycket sämre än WoW.

Nu kommer WoW få känna på hur det är att vara mycket sämre när deras film släpper och blir jämförd med Sagan om ringen filmerna.

Nåja, lycka till Blizzard. Det kommer ni behöva.

Fortfarande inte en rättvis jämförelse. Vi har ju trots allt Peter Jacksson som regisserade LotR filmerna, svårt att slå vad den mannen gör.

Skrivet av Epileptic:

Man blir ju bannad i över 200 år. Skitdrygt -.-

Sluta bete dig som ett as så löser det sig nog ska du se

(Detta är inte till dig.)

Så roligt att se att folk tror att spelarna sitter och göra alla bans på folk Det ända spelarna gör är att slava sönder, för inget annat än ett bättre community. Vi sållar ut all bullshit, folk som rapporteras för att motståndarlaget förlorade osv.

Vi är bara slavar som skiljer på olika typ utav skit, i slutändan är det självklart Riot som gör besluten.
Men det gör skillnad. Det är det jag tycker är underbart. Blir du rapporterad för att du beter dig som ett as så kommer det få konsekvenser.

Två League of Legends-toppspelare blir bannade

Tycker det är underbart att se att det gör skillnad att rapportera folk.

Skrivet av huklen:

Bara för att vägarna är begränsade till 50 betyder det inte att folk håller hastigheterna, därför ryker körkortet om du beter dig dåligt. Vilket är helt rätt tycker jag.

Kan vara bra att sätta upp vägskyltar i förväg då innan man börjar bötfälla folk.

Skrivet av SID 6.7:

Hmpf. För att bli level 81 måste man ju ha en clowngubbe/gubbinna som har level 100 i alla färdigheter.

Ingen fiende jag kommer möta då min krigare och tjuv inte kan magi och min magiker inte använder vapen eller rustning.

Känns fånigt med karaktärer som är ledare för alla gillen samtidigt och kan allt.

Stämmer dock inte. Du når lvl 81 innan du har 100 i alla färdigheter, om jag inte missminner mig. Har för mig jag testade det själv.

Det är betydligt mindre riskfyllt för oss att skapa nya varumärken och nya produkter i början av en nya generation, säger han.

Förslagsvis tror jag ni menar "I början av en ny generation".

Ni vann Back to the Future-tävlingen

Fan, alltid lika deprimerande att läsa sitt förnamn och se ett annan etfernamn! Well, grattis till er som vann!

Har de inget bättre för sig?

Och om man inte har ett Facebook konto, kan man fuska då? Eller får man inte spela?

Jag älskar snö miljöer. Kvittar vilket spel, snö miljöer är underbara. I Skyrim, underbart. I CoD, underbart. Överallt, underbart.

Skrivet av Friberg:
Skrivet av Nannonoys:
Skrivet av pelson:

Samma skit. Släpptes inte nyss ett Assasins Creed? Jävla mjölkmissbrukare. Konsollportar som ser precis likadana ut allihoppa! Bort med skiten. Tack och Skål!

Kul att du uttalar dig utan att veta någonting.
Ja, Assassin's Creed Revelations släpptes för inte så jättelänge sedan, men vad du uppenbarligen inte vet är att Brotherhood och Revelations är sidospår. Efter Assassin's Creed 2 släpptes började ett eget team jobba på 3:an, de har alltså jobbat på 3:an sedan tvåan släpptes. Det var ett tag sedan, eller hur?

Dessutom har jag bara märkt av att spelen blir bättre och bättre. Så länge de klarar att hålla kvalitén får de gärna "mjölka" ut spel.

Kvittar väl om det är sidospår eller inte. Brotherhood var mästerligt, Revelations var ganska bristande på många punkter och kändes väldigt hastigt.

Klart det inte kvittar? Hela poängen med mitt inlägg var ju att förklara för killen att AC 3 inte är möljkat fram, då man började jobba på det redan efter AC2.

Det är alltså inte så, att man efter Revelations började göra det och på så vis pumpar ut spel.

Skrivet av pelson:

Samma skit. Släpptes inte nyss ett Assasins Creed? Jävla mjölkmissbrukare. Konsollportar som ser precis likadana ut allihoppa! Bort med skiten. Tack och Skål!

Kul att du uttalar dig utan att veta någonting.
Ja, Assassin's Creed Revelations släpptes för inte så jättelänge sedan, men vad du uppenbarligen inte vet är att Brotherhood och Revelations är sidospår. Efter Assassin's Creed 2 släpptes började ett eget team jobba på 3:an, de har alltså jobbat på 3:an sedan tvåan släpptes. Det var ett tag sedan, eller hur?

Dessutom har jag bara märkt av att spelen blir bättre och bättre. Så länge de klarar att hålla kvalitén får de gärna "mjölka" ut spel.

Skrivet av Tompa:
Skrivet av Nannonoys:
Skrivet av conthox:

Dagens kids/ungdomar är verkligen.... underhållande. Om det är ngt dom inte tycker om, så kan dom bara inte låta det vara och titta åt ett annat håll. Det gör att massor med saker som antagligen skulle dö ut om man bara lämnade det ifred får massivs med uppmärksamhet. Likt en viss fröken Black som blev kändis genom att folk i tiotusental inte kunde låta bli att kommentera, utan kände sig tvungna att gå in på hennes video och skriva hur dåligt det var.

När man ser alla kommentarer här så verkar det som att det fungerade, så mer Facebook kommer det bli i framtiden - oavsett vad ni säger om det.

Fast det betyder ju inte att vi bara ska gilla läget att det är ett krav. Jag har ingen facebook och är besviken för jag vill vara med i tävlingen Ogillar att allt kretsar runt det, gilla saker här och där osv osv. Kan inget åt saken och precis som du säger är det inte mer än att "gilla läget" men som sagt, det betyder ju inte att man inte ska uttrycka sitt missnöje.

Det är ju inte fel att folk uttrycker sitt missnöje, då får vi en hint om vad vi bör och inte bör göra framöver. Däremot känns det lite sisådär när vi får råskäll för att vi testar andra tävlingssätt och nya sätt att nå ut till läsarna. Facebook är gratis och vill man inte använda det sen kan man registrera minimalt med uppgifter och radera kontot när denna utdelning är över. Eller låta bli att delta om inte heller det känns ok.

Skrivet av Headcutter:

Var fan är frågan ?

På vår Facebook-sida.

Det var ju lite det jag menade Jag skällde inte, tyckte bara det var orättvist, och sade till killen som klagade på "oss" utan att det inte borde vara något fel med att visa sitt missnöje, även om vissa gör det snyggare än andra