Inlägg av fishfugg

Inlägg som fishfugg har skrivit i forumet

Det är jag som är Pé!

Sista rallyt för säsongen avklarat o jag låg precis på min egna nivå utan en enda skråma på bilen, var lite orolig under sträcka två när bilen helt plötsligt började bluddra och tappa kraft men sen helt plötsligt hoppade den igång igen efter halva sträckan. Det har jag aldrig varit med om förut utan bara fått ett tickande ljud som hållt i en cirka 30 sekunder.

Varit lite inaktiv denna säsong och inte hunnit tränat lika mycket som jag borde ha gjort men ser verkligen fram emot nästa säsong o nya tag.

Toppenjobb av dig Lerb o hoppas du fortfarande tycker att det är roligt att hålla på.

Vet inte vad som vakade över mig men något såg till att bilen överlevde både en rullning med en sten som avsats och en snurr rakt in i två träd utan ens en skråma på bilen och lyckades dessutom trilla in på en nuvarande fjärdeplats. Många sekunder till top 3 dock så
blir nog inte långvarig.

Hade definitivt underlättat om man körde samma bil genom hela säsongen men tycker det här upplägget fungerar bra så man blir tvingad utanför sin komfortzon litegrann o alla har chans o glänsa med sina favoriter.

Inte mycket att rapportera om Tyskland, gick relativt smärtfritt men ligger man cirka 5-10 sek efter ledaren på varje sträcka så blir det ett par sekunder i slutändan.

Kul att det tillkommit många nya och även att det är så många som kör!

Oh fyfan! En punktering och en volt gör ju så att man kastar bort alla chanser till en bra placering... snacka om att avsluta säsongen ordentligt.

Skrivet av lerb:

Jaha, jag bestämde mig i all hast att "jag spelar in dagens rally, det vore kul!"

Så, jag presenterar; "Min Grekiska Tragedi, i Nya Zealand".

Eller, hur man går från "Kan jag kanske fightas om förstaplatsen?! (you wish)", till "Kan jag kanske fightas om en pallplats?!" och till slut "Kan jag kanske ta mig i mål?!"

Helt galet att du kör så bra med hankontroll!

Skrivet av LOVEMEISTER:

Det märks att NHL-säsongen börjar närma sig, för i Nya Zeeland gjorde jag något riktigt puckat. Jag råkade ut för en explosiv punktering redan på första sträckan. Det var väl universum som behövde återställa balansen efter min pallplats senast

Surt när det händer! Det enda jag inte pajjade första sträckan var däcken... turbo, motor, kylare, växellåda ja hela alltet gav upp efter två kurvor även fast jag inte ens körde fort så jag vet inte riktigt vad som hände där. Aja ny tag en annan dag

Oh herregud... voltar bilen i nästintill första kurvan och flyger utanför berget, hinner tänka att rallyt i princip är över men klarar mig relativt bra förutom att självförtroendet nu är nere på noll. Fortsätter sträcka två med att dundra rakt in i en sten men klarar mig utan både punktering o kylarproblem. Upp på hästen igen o ser till att volta ännu en gång på vad jag har för mig var sträcka 5 eftersom jag vägrar lyssna på vad Phil säger eller gör rakt tvärtemot...

Resterande bit kördes som en liten rädd liten räka men utan större problem men fan så besviken man blir på sig själv när man försökt öva in både bil och Grekland och känt sig hyfsat vass bara för att slänga allt i sjön när det väl gäller.

Spela spel från Blizzard är big nono men att köra Volkswagen är inga problem, komiskt.

Ungefär som att säga att har man varit kompis med en mördare så är man själv också en mördare.

Skrivet av PatchedPlayer:

Tyskland var som väntat väldigt svårt, jag lyckades spinna ur i andra kurvan tror jag på SS1 och det satte liksom tonen för resten av rallyt 😅 Jag följde dessutom upp det med en noggrann inspektion av en av höbals-chikanerna på SS2 med en punka och 1 min+ penalty som resultat...

Men men, jag hade riktigt roligt på resten av sträckorna, här är en video från SS3 som blev min bästa sträcka:

Snyggt kört! Du höll verkligen bilen på gränsen hela vägen.

Man blir skapligt sugen på att fixa VR när man ser klipp på det alltså.

Skrivet av mgrufman:

Fungerande gas hjälpte tydligen inte 😩 tror jag slog rekord i antal tilläggstider, piruetter och punkteringar i Tyskland 🤪

Du behöver inte känna dig ensam, både vidrig bil och rally.

Vi ska inte hoppa ihop och skänka vinnaren en FZ mugg den här gången? (hade varit ännu bättre om det var sponsrat)

Lite kul grej att vinna mer än äran menar jag.

Fyyyy, gick hyfsat hela vägen men sista sträckan var total tortyr, något som liknar brunsås över nedre delen av framrutan som skitbilen inte kan få bort och ögon som rinner som att jag sitter o hackar lök i bilen pga skymning och den dåliga sikten. Får vara glad för att man kom i mål utan att större misstag.

Tog två sträckor att vänja sig vid full degradation och mediums + ett extra däck där bak jämfört med solsken o fina däck i time trial.

Var inte långt ifrån att skrota hela bilen men lyckades reparera varenda väsentlig del med quick fixes på service sträckan, kaross och lysen fick hänga lite hur som resten av resan dock.

Kul säsong men synd att man missade två rallyn så vågade aldrig satsa på en DNF

Vet inte hur mycket jobb du behöver lägga ner emellan rundorna Lerb men du gör ett dunderjobb!

Skrivet av Papphammar:

Hade vart kul att se hur stor skillnad det gör med och utan assists på i monaco tex. Verkar vara väldigt få som kör med assists av? Hade vart kul om det var en regel på säsongerna framåt

Det är nog fler än du tror som kör utan hjälpmedel, som många andra tycker jag bara det är bra att folk som kör med handkontroller kan ta lite extra hjälp och tror definitivt inte att dom är i toppen ändå utan det är bara kul om det är fler som kör och kanske får mersmak och kanske investerar i en ratt o pedaler.

Monaco för övrigt känns som en farlig bana men är inte direkt svår om man kollar på tiderna alla får i time trials. Det skiljer inte många sekunder emellan men ändå så är det flera tusen placeringar på ett par tiondelar.

Kul att det äntligen drar igång igen, hoppas det är många som hakar på det nya upplägget!

Jag är livrädd för den där Stratosen faktiskt, kommer garanterat att gå åt helvete men ska ligga i hårdträning under veckan.

Det här spelet är 4/5 glöm inte det.

nästan så att det snuddar på 4.5

edit: Finns det ens någon som bryr sig om det här spelet? Jag är största Witcher fanboyen som går att skåda men att bli så brutalt bedragen av CDPR fanns inte ens på min karta, största skitspelet i historien och rescensionen från FZ som prisade helvetet till skyarna fick mig att köpa något jag inte ens har spenderat 1½ timma på.

Så betryggande det känns, minns att Activision och Blizzard sa exakt samma sak när det blev Activision-Blizzard.

Det finns alltså folk som kommer vara intresserade av att köpa det här skiten?

Men vi håller oss till 2 st service som var tänkt från början eller? Blir ju brutalt oförlåtande med bara en om man gör en liten tabbe.