Inlägg av anon8574

Inlägg som anon8574 har skrivit i forumet

Skrivet av BlackBozze:
Skrivet av JakeTheSnake:

Never mind, hittade problemet. Måste bara säga att detta är ett sjukt roligt spel!

Japp, kan inte annat än hålla med dig. Lite avundsjuk på de som börjar spela det nu och har allt framför sig. Själv har jag tröttnat en hel del på public, och är lite för dålig för att utmana klan-scenen än :\ Blir ett moment 22...

Vi kan starta en noobklan tillsammans, jag sitter i precis samma sits.

Skrivet av Ted_hallerod:
Skrivet av SWEBarb:

Nej det sitter inget skydd så om du vill inte få repor så köp en sån bums tycker jag.

Man får faktiskt med ett fodral till och jag har haft min psp i den och har nästan inga repor alls

Jag fick inte med nåt fodral till min PSP Slim, bara nån slags plast/skumpåse.

Jag har spelat Brave Story i ganska många timmar nu, och det rekomenderas varmt. Det är väldigt likt Dragon Quest VIII till PS2 och spelas precis som ett traditionellt turbaserat RPG. Väldigt mysig grafik är det också.

Skrivet av Xphome:

Testade Medal of Honor: Heroes demot och det var kul, ska nog köpa det.

Samma här! Jag trodde att FPS på PSP skulle vara helt B, men det var ju faktiskt helt spelbart. Två analogspakar är överskattat.

Lider Xbox 360 Elite av RROD?

Brorsan har en Ps3 nu, men han är urless på det svaga utbudet av rollspel till den. Så han har bestämt sig för att han vill ha en box också, för att kunna köpa alla bra RPG som släpps.

Problemet är att vi läste lite och efter att spånat igenom några recensioner så fick vi veta att om man köper en Xbox 360 Elite så ska man köpa en fläkt också, som man ställer bredvid, för att kyla enheten och undvika hårdvarufel.

Det känns ju lite så där, att behöva köpa tredjepartsprodukter bara för att enheten ska hålla? Är det bara skitsnack eller var det bara de första Xbox 360 Elite som krånglade? Ni som har en kan väl berätta hur det har gått för er. Visst att det är lång garanti, men ingen vill väl behöva vara utan sin älskling i flera veckor för en obligatorisk reparation?

Skrivet av | DeaMoN |:
Skrivet av PerryPride:

Jag vet inte om det är inbillning men när jag spelade GH3 på min kompis PS3a så kändes det som om spelet var lite i otakt. Som om man var tvungen att trycka lite tidigare än musiken.
Det har jag aldrig märkt på mitt Xbox. Men som sagt det kan ju bara vara inbillning också.

Det kan vara att hans tv ligger efter/före lite. Det finns inställningar som rättar till det i GH3.

Japp, det finns en kalibreringsfuntkion i trean. Det fick jag reda på här om dagen. Spelade GH3 hos en polare och var lite besviken för att det inte "stämde". Precis som PerryPride skrev så kändes det otajt. Jag trodde att det var spelet som sög men nu så blev det mycket roligare!

För övrigt så har väl PS3 verisionen Sixaxis? Lyyft upp guran för att aktivera star power eller vad skjutsingen det heter? Wii har väl samma grej. Xbox 360 också kanske, jag har ingen aning, men det lägger ju helt klart till en touch.

Skrivet av Sipmo:

Btw är det en Xbox 360 Elite? Den vanliga klarar bara 1080i.

Nä, det kom väl en mjukvaruuppdatering till alla boxar som la till stödet för 1080p?

Men som sagt, behövs ju en Full HD TV för att kunna visa 1080p.

Skrivet av krile:
Skrivet av Tony:

Uncharted är riktigt, riktigt snyggt. Mycket pga atmosfären.

synd att det spelet bara är 720p dock

Är det inte? Fan vad coolt. Ändå såg inte jag pixlarna på brorsans 46" TV på 1.5 meters avstånd. Jag trodde verkligen det var 1080p för att det var så jädrans snyggt. Men imo är det viktigare att spelet flyter och har snygga animationer än att det hackar Sören. Assassins Creed har också jäkligt snygga animationer.

Köpte TF2 i slutet av förra veckan. Det är riktigt roligt men har bara lyckats spela på en server som folk samarbetar på

Det kanske inte är samma precision in en handkontroll, men det är fan bekvämare att spela med. Kastar ut PS3:an genom fönstret innan jag nånsin sitter med tangentbord + mus framför TV:n som en puckelrygg hukad över det låga vardagsrumsbordet.

Det tar några timmar att vänja sig, jag var så illa tvungen när jag skulle spela Killzone till PS2 när min PC var paj, men till slut ger det sig, och man träffar faktiskt det man vill träffa. Jag spelar dock hellre TF2 på min PC än på en konsol, eftersom jag vant mig med det. Men det vore skönt för arslet ibland att kunna sitta tillbakalutad i soffan och missa folk.

Skrivet av Eazt:

Baldur´s gate länktar!!!!!! Älskar dom spelen spela igenom Baldur´s gate minst 19gånger på ps2 lätt det bästa spelet

Ja tack! Efter Untold Legends - Dark Kingdom fiaskot vore det skönt med ett riktigt hack-o-hugg spel.

Jag har nog bara köpt konsoler efter spelen. Vill ha PS3 för att den får God of War 3 och Final Fantasy XIII, men vore najs med en Xbox 360 för flytande multi-plattformspel plus skönare kontroller.

Hade jag haft råd hade jag köpt båda. Xbox 360:s onlinetjänst verkar ju skitbra efter det jag hört, det är mer än vad man kan säga om Wii:s shop... 50 spänn för ett Nintendo 8 bitars spel... ett bra sätt att få dödsångest för att lagt pengar på fel saker. Playstations onlineshop är ju också ganska B, det är ju mest demos på spel man inte vill ha och två teman man kan ladda ner.
Sen har jag iofs aldrig sett snyggare spel än Uncharted på en konsol.

Nåja, det blir väl till att köpa båda när priserna har lagt sig!

Tänker personligen vänta tills God of War 3, Final Fantasy XIII och Home finns innan jag köper PS3... och då kan man ju lika gärna vänta på att Dual Shock 3 släpps med konsolerna, och att "PSThree" kommit ut så man slipper ha en toaster i vardagsrummet (men en lite mindre toaster?)

Men å andra sidan så kanske jag har råd med en HDTV då. :S

Edit. När jag kommer att tänka på det ägde jag inte en PS2 försän PStwo kom ut, så det blir väl samma historia igen. Jag sitter med mitt förra-generationens-tv-spel och spelar gamla spel medans brorsan sitter med sprillans ny konsol utan bra spel (enligt min smak.)

Jag kan tyvärr inte svara på dina frågor, men svarar för att hålla tråden vid liv åt dig. Jag köpte LOTRO på releaseveckan, men kan ju tillägga att jag spelade i 2-3 dagar innan jag la ner det.

Spelet utspelar sig samtidigt som filmerna, jag läste någonstans att du kan hjälpa "The Fellowship" vid något/några tillfällen i spelet.

Sen att man måste springa runt i en haltvimme i enorma landskap bara för att hitta en enda mob är ju en annan fråga...

Skrivet av Molotov:

FPS dropp i spel är numer regel än undantag det är säkert inget fel bara du som är för "kräsen" eller "kännslig" mott FPS dropps

Precis. Det är nåt man får lära sig leva med. Jag var allergisk mot FPS lägre än 60 först, de där små "rycken" som ingen annan tycktes klaga på. Men det blir att avfärda på tok för många bra spel om man ska vara kräsen på flytet. Jag personligen föredrar dock lägre grafik, högre FPS.

Skrivet av artist:

edit: Jag förbokade spelet när den npc prostituerade frågade mig om jag var sugen på att komma till det bästa horhuset i hela stan.

Som sagt; För vuxna, Av vuxna. 8)

Hahaha låter ju asballt! Kanske blir att pröva detta spelet iallafall.

Jag trodde Rock Band & Guitar Hero var utvecklat av samma studio... o_o

Skrivet av Benhard:

Fantasy has been done, kom på nått nytt istället.
Åh förresten ni som vet att ni vet bättre än dom som vet. (hängde ni med där?) Har ni spelat den stängda betan eller? Eller hur kan ni sitta o säga att Warhammer kommer bli bättre?
Men vi får väl hoppas då att EA pumpar in rejält med pengar i war, så att dom kan hålla jämna steg med Blizzard.

Jag misstänker att det har med pengar att göra. Folk har ju försökt med andra genrer, sci-fi etc, men eftersom de största spelen är fantasy så vill väl utvecklarna satsa på det för att ha en chans på marknaden.

Blizzard skulle må bra av lite konkurrens, då skulle de bli tvingade att släppa ett ännu bättre lir, inte mig emot. WoW är ett avslutat kapitel för mig. Jag har spenderat för många timmar med det redan :\

Skrivet av Boomer:

Rare är som ett skilsmässobarn. :/

Tragiskt men sant... Jag saknar verkligen Rare, men det krävs mer än det för mig att köpa en Xbox 360 när alla jag känner har PS3. :S

Uncharted! Jag har aldrig skådat snyggare spel, dessutom hade det en väldigt gripande handling.

Jag har lånat brorsans Wii, och måste medge att inget Wii-spel kan ge mig rysningarna som Uncharted gav mig när jag lirade på 46" Full HD-TV. Jag har aldrig påstått att jag är grafikkåt, har alltid haft datorer som inte håller måttet t.ex, men jag tror att jag hade orkat spela igenom Zelda om det inte var för Gamecube-grafiken.

Super Mario Galaxy är dock helt OK att spela med flickvännen, hon uppskattar inte mina köttarspel till PS2. Tycker att de verkligen lyckats med grafiken i det dessutom, det känns inte lika "last-gen" som Zelda gjorde.