Inlägg av puban

Inlägg som puban har skrivit i forumet

Kör på Series X. Har haft ca 2 rubberband allt som allt sedan jag skaffade spelet.
Dock stött på nån enstaka gång när man lirar samma tid som amerikanarna att det kan ta lång tid att logga på.

Skrivet av Fulci:

Tråkigt! Som PC-spelare brukar jag dolt egga på Xbox vs PS pajkastning och sen titta på, samtidigt som jag skrockar och gnuggar händerna.

Fan va cool du är.

Skrivet av Tamazin:

Laggar så uruselt (pga deras servrar och usla kod) att jag får köra all grafik på lägsta, trots riktigt kraftig dator. Hur kan det komma igenom QA? Fungerade fint off-peak hours i closed beta, blev värre i open beta och uselt i retail. Mitt spels prestanda ska inte vara kopplat till hur många spelare som deras sketna servrar klarar av.

Jag har då spelat många fler AAA spel som inte presterat så uselt. Å då ids jag inte ens prata om spelmekanik och balansering som är riktigt dålig.

Det är en sak om vissa saker här å där är out of line, men när man som gamer tar sig för pannan och frågar högt om de ens har spelat igenom spelet själva?

Nej, Blizzard är långt ifrån vad de en gång var; ett gäng nördar som ville göra bra spel. Idag är de bara massa MBAs som vill maximera profit, allt annat är sekundärt.

Kör på Xbox istället. Inget lagg.
#ConsoleMasterRace

Klantade mig grovt på rollspels-frågan.
Har ju till och med Willow i hyllan

Skrivet av Proximately:

Fanns det inte något alternativ som skulle släppas av Paradox Interactive? *googlar* Life by You. De har ju sagt att det skulle vara modvänligt också. Inte för att jag köpt eller spelat ett Sims aktivt på typ 10 år... men saknar det lite, känns bara så virrigt med alla expansioner och prestandaproblem etc.

haha, Paradox slaktade EA/Maxis med Cities Skylines, och nu lär de väl göra samma med The Sims/Life by You

Är stolt över att ha kommit till sista bossen i Ninja Gaiden till NES

Skrivet av TodieS_DraX:

Grabben har precis börjar på dagis. Gick ett par dagar sen blev han sjuk. Sen strax efter det blev frugan sjuk och nu börjar jag bli sjuk.. Alla man pratat med om dagistiden säger att nu är det bara att se fram emot månader av sjukdom..

Månader?
Prova ÅR.

[quote postid="4336642" userid="194563" name="hannes.theorell"]
1. Folk som har svårigheter med 2+1-vägar (100km/h), där det uppenbarligen går bra att blåsa på i 120 km/h när det är dubbelfilig sträcka och fullkomligt "livsfarligt" att köra över 80km/h när det är enkelfilig sträcka.

Detta!
Vad fan är grejen med det?! Filen de kör på är EXAKT lika bred som den var när det var dubbelfiligt!

Dags att ta tillbaka den gamla godingen "E A Sports, It's in the game!" då

Kör Diablo IV på Xboxen fram tills Starfield kommer

herre gud, Sonys hårdvarudesign är verkligen horribel denna generation.

Skrivet av Zensu:

Skulle vara intressant att veta hur många i Sverige som faktiskt spelar mobilspel mer än någon vända angry birds(eller vad som är poppis nu för tiden) eller schack/solitaire. Är väl egentligen mest nyfiken att se hur det är per capita världen runt speciellt jämfört med Kina där det är riktigt stort.

Förövrigt menar jag inget illa, är bara genuint nyfiken Personligen känner jag inte till en enda människa som spelar mer än någon enstaka vända av något riktigt enkelt när det inte finns något annat tills hands :3

EDIT: Iof räknade jag inte med småbarn. Men dom lirar ju oftast också dom enkla spelen. Kan väl säga att jag är nyfiken på trafiken när det kommer till "tyngre" mobilspel

Bara nåt enkelt en-fingers-spel medan man sitter på toa nån enstaka gång

Känns onödigt att städa och tvätta gräsmattan.

haha, jävla pinsamt Sony

Det jag märker med åldern (39 år) är att jag blir mer petig med vilka spel jag spelar och kan fastna för.
De flesta spelen nu för tiden tråkar snabbt ut mig.
Online-multiplayer går i princip bort helt och det som funkar bäst är välgjorda singleplayer RPGs och äventyrs/simulerings-spel alá Rimworld / Cities Skylines osv.

Sedan pallar jag inte längre att sitta och lira lika länge åt gången längre

Skrivet av Sillgam:

Inget gameplay och släpps i år? Något luktar illa här.

haha, året har precis börjat och det kanske inte släpps fören i slutet av 2023.

Skrivet av Wolfgang:

Kan inte Sony bara sluta hålla på och förstöra för alla oss som har Gamepass? Jag har väntat i två år på att få valuta för pengarna för min Series X, men Sony verkar vilja annat...

Menar du att du känner att du inte får valuta för pengarna gällande Game Pass?

Kan knappt tänka mig nån annan tjänst inom något område inom nöjesbranschen (eller inom nån annan bransch för den delen) som ger ens i närheten lika mycket valuta för pengarna som Game Pass.

Skrivet av Kiske:

Rimworld. Såg inte mycket ut för världen när jag spelade det första gången någon gång i tidig alpha/beta men det bara blev bättre och bättre. Så bra att det är på delad första plats med Crusader Kings 2 i grenen "världens bästa spel".

Rimworld är nog mitt all time topp-spel.
Det kan spelas på oändligt antal sätt och moddas i oändlighet och överraskar varenda jäkla gång. Helt fu*ing amazing!

Spelar tydligen mest mörka spel.

Skrivet av Molotov:

Okej, noterat.