Inlägg av Cyban

Inlägg som Cyban har skrivit i forumet

12

Tänker köra igen nu näre e gratis.

Hmm när man klickar o gör surveyn så får man ju upp det i steam men sen ska man fortsätte till en browser och då stängs steamrutan ner utan att jag får upp en browser...

Gillar väl egentligen varken steam eller origin... Bara något jobbigt man måste ha igång för att kunna spela vissa spel.

Vad e Minecraft?

Skrivet av Ish:

Säg mig.. Will there be grind? "Åh, spelet är från Korea." Oh wait..

Tycks vara tvärtom med detta spel, lvlande tycks gå för snabbt.

Så det går att klara av Demons Souls? Klarade väl en sisådär två banor i det spelet.. Gillar konceptet med hela spelet mycket men lyckades aldrig med att åstadkomma något i det :/.

Skrivet av Javas:

Nej, världens sämsta mmo är Darkfall, 8 års utveckling och när det släpptes var spelet som en sketen, knappt spelbar alpha! Har inte prövat FF14 men är rätt säker på att det är världens bästa spel någonsin vid release än vad Darkfall var vid sin release, slutade spela efter max två veckor

Starten av Darkfall var självklart kass, men efter det har det bara blivit stabilare. Visst vi har vädlgit få Darkfallspelare men vi som spelar gör det för den oslagbara PVPn, tycker inga andra MMOs kan mäta sig med Darkfalls PVP, så att säga att det är världens sämsta MMO är väl lite att ta i

Skrivet av Tommy_h:

Tänkte mig inte för när jag köpte skiten, trattarna på DICE förtjänar fan inga pengar förens de fixat connection problems! Eller ligger felet hos EA kanske?

Tråkigt och betala för en trasig produkt bara..

Mjo tyvärr samma här, gillar spelet men att ständigt bli random disconnectad gör ju förstås att man trötnar snabbt

Det lär väl inte vara någon anledning till att spela detta om man redan har Bad Company 2 som jag ser det?

Skrivet av Hammer:

Mhm? Laddade ner en patch till PS3:an om det var förra veckan, har dock inte märkt någon skillnad, kanske bara var en "förberedande" patch.
Körde Japans GP igår och gick in i depå som etta men kom ut sist av alla efter att ha fått lämna före mig 8-10 förare som gick i depå efter mig vilket gjorde att jag inte kunde lämna depån. :evil:

Precis samma problem har jag! Fyfan va värdelöst, pinsamt. Man får stå o vänta i depån för att ens egen depåsnubbe segar uti helvete.

Skrivet av Gagoff:

Tror jag körde betan till PC i kanske en timme innan jag blev spyfärdig på kamerahanteringen och allt annat...
Allt kändes så jäkla... kasst

Precis samma här, verkade mer gjort för konsol?

12