Inlägg av Cyban

Inlägg som Cyban har skrivit i forumet

Kul att du Ebeeto skrivit artikeln, du tycks inte ha spelat Mafia: The City of Lost Heaven lika mycket som mig dock. Storyn i Mafia börjar 1930. Tack för en iövrigt välskriven artikel.

För mig är Mafia det bästa spelet jag någonsin spelat och Mafia 2 den största besvikelsen någonsin: inget att göra utöver storyn - inget free mode, för lätt svårighetsgrad som inte gick att anpassa, ingen multiplayer.

Jag vet därför inte riktigt vad jag har för förväntningar på Mafia 3, går det att göra något likt originalet eller är det just 30-40 talet som gör så mycket för det spelet, kanske hade en remake varit bäst...

Hur som helst ser jag fram emot en bra story, flera svårighetsgrader att välja mellan, något speciellt single player mode och om det är möjligt för spelet - multiplayer!

Skrivet av InsaneSharky:

Köpte spelet när det var nytt och det levde inte upp till förväntningarna ifrån det första spelet.

Sant, Mafia II - största besvikelsen någonsin, det var kul i tio timmar. Mafia: The City of Lost Heaven lirar jag fortfarande!

Skrivet av Darkseed:

Mja, att ha gjort den där AI:n är nog inget jag skulle velat ha i mitt CV. Den enda anledningen till att AI-motståndaren skulle vara en utmaning är för att den ges mer HP, bättre kort, och i flera fall kort redan ute på brädan vid början av matchen. En vinst beror mer på tur och att utnyttja de misstag som AI:n gör än på faktisk skicklighet. Artificell utmaning kallar jag det för, inte artificiell intelligens.

Instämmer, AI-n gör inga smarta drag, så för att göra det utmanande så lägger de in extra kraftfulla kort/hero powers osv istället...

This is our town scrub, yeah beat it!

Skrivet av Ender:

Har fortfarande inte fått kläm på craftingen. Känns som att det bara är kort man hittar i köpta/vunna decks som man kan disenchanta, men hur är det med guldkorten (t ex Arcane Intellect) man får vid lvl 20? Trodde dessa skulle gå att crafta med, men det verkar bara vara ett förgyllt "tredje" kort av två möjliga. Känns nästan som en bugg, att man inte kan antingen disenchanta det "förgyllda" kortet, eller ett av de andra som det förgyllda kortet ersätter.

Så är det, basic korten som man får av att levla upp heros till level 10 och som du sedan får guldvarianter utav går inte att disenchanta.

Closed beta och det var väl sagt att open beta skulle börja i december men blir väl inget av det(?). Du kan markera Hearthstone i en lista på bnet för beta test, sen får du hoppas att du får en nyckel.

Skrivet av Carrrl:

Jag förstår inte. Är det släppt än eller är det fortfarande i beta?

Och om det är släppt, hur får jag hem det? Hittar inte någon länk för nedladdning på bnet.

Är det jag som är dum i huvet?

Tack för tipset..

Skrivet av MugiMugi:
Skrivet av Annanaz:

Detta är ett problem i alla pokemon spel jag spelat, och varför jag har svårt att riktigt komma in i dem. Man är alltid kraftigt överlevnad, och de flesta fiender kan man döda på sin första attack.
Utmaning är extremt viktigt för mig i spel, och när man kan klara hela spelet genom att bara spamma A så förstörs charmen för mig.

Om du vill ha utmaning + Pokemon spel, samt spela spel serien där pokemon i grund och botten tagit iden från så hittar du senaste spelet också till 3DS. Förvisso har det inte släppts i Europa än men är på väg. De äldre spelen går självklart fortfarande att få tag på men det finns bara ett spel som släppts i Europa i serien. Spelserien i fråga är Shin Megami Tensei.

Spelet har också väldigt vuxet tema och spelen generellt sett är väldigt svåra, var beredd på att dö enormt många gånger. Samt ja jag har redan spelat det, äger en US 3DS.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shin_Megami_Tensei_IV

Eller så gör man spelet svårt själv genom att köra med Nuzlocke regler (om pokémon dör så dör den, bara 1 pokémon per route osv.)

Stör mig själv också på att X & Y är alldeles för lätt och jag får försöka motarbeta mig själv från att "överlevla".

Skrivet av B-B-B-Banänäbrääken:

Va? Har dom inte samma motor på pc?

Enda jag visste var att mellan glappet ps2 till ps3 /360 så fick ps2 nedskalade versioner av motorn i de flesta sportspel. (har inte lirat fifa på lääänge)

Har för mig att anledningen var att de tyckte pc versionen sålde för lite pga piratkopiering..

Något off topic (lika off topic som att ni länkade till just deras Göteborg-sida).
"Birthplace of football in Sweden" - Har inte med Örgryte IS, Sveriges äldsta fotbollsklubb, facepalm.

Saknar Japanska ligan/landslaget.

Smite

De här är verkligen kasst, ännu en anledning till varför pc är bäst.

Vad är det här för skit har man inget skrivbord i Win8 eller?

Vad är diablo 3?
Tera förstås!
(incoming rage )

Klart man vill ha det där ^^

Kul att du fick med Kim Hartman i tråden! Skulle vilja ha ett Snooker 2013 spel ...

World of Tanks drar in över 70 miljoner i vinst per månad

Det där är en gåta för mig.

Skrivet av qun0:

Gå och lek i skogen så får du bra grafik

Genialiskt säger jag bara!

Äsch, syrrans barn har iaf inte tröttnat på Mario Party 8 än efter 100tals speltimmar. Som morbror är man dock glad över att kunna köpa en ny version och få lite ny spelglädje!