Inlägg av Totenkopf

Inlägg som Totenkopf har skrivit i forumet

Känns som de tittat på "Öresundsvisan" innan de gjorde avsnittet.

Luktar lite "Dinky Toys" om det här, ser otroligt förenklat ut jämfört med trean. Det är inte för intet att man börjar bli lite orolig...hoppas jag har fel.

Skrivet av FelixenS:

Jag har under natten fått två nycklar, undrar vad som hände där... Vill någon annan ha den ena kan jag skicka den.

Jatack, gärna.

Det bidde en tumme!

Körde igång Empire igen istället, får köra det till jul och hoppas att man inte blir besviken igen när det är dags för ett nytt försök.

Rome 2 är nog det sämsta i hela Total War serien, en gåta att de lyckas förstöra det till sådan grad, får köra automatiska strider för annars är det är som köra att myrornas krig i annat fall. Och laddningstiderna mellan omgångarna som någon nämnde är även det påfrestande långa. Nä bara att glömma det så länge och pröva igen framåt jul om de fått rätsida på eländet då. 4/5 i betyg!! Ja möjligtvis om man varit påtänd eller nåt.

Första spelet som jag köpte samtidigt som min första pc, vilken drog det blev, trots att man inte hade ljudkort så spelade man dag och natt. Härliga minnen.

Oj, har inte Bf3 men spelat bf2, och det var en väldigt stor förbättring som den modden gjorde, skulle jag vara Dice skulle jag nog hellre gått ut och berömt det hela och samtidigt meddelat att ordinera grafikutvecklare just fått sparken.

Får hoppas på ett Hearts of Iron 4 också då inom en snar framtid.

Skulle också gissa på Amerikanska inbördeskriget, finns många nyheter i sista Shogun-expantionen som t.ex. järnvägar som skulle kunna vara med, och att det var 150-års jubileum förra året.

Samma dag betan tog slut så skulle jag köpt Tiger 2:an, typiskt, så nu brummar man runt i en Leichttraktor igen, sådär kul.

Wolfenstein 3D

Som de sjunger i Öresundsvisan "Smak på korven min"

Tycker det hackar och laggar efter en halvtimme till timmes spelande, är det fler som upplever det?

Tycker det hackar och laggar efter en halvtimme till timmes spelande, är det fler som upplever det?

"för alla som inte har spelet är det 50% rabatt på det den här helgen på steam "

Tack för tipset!!

18+!! Har dom inklippta våldsporrscener i spelet??

Just begreppet Totalt krig anses kommit till just i Sverige under det stora nordiska kriget, eftersom alla samhällsresurser gick till krigsansträngningarna.

Markstriderna kändes svårare än, de tidigare titlarna. Nu kunde man dock göra ett flankangrepp i det här demot. Men i en bra försvarsposition och en hel del kanoner så kan det nog bli rätt tufft att avancera.