Inlägg av LeftOver

Inlägg som LeftOver har skrivit i forumet

Skrivet av dTexN:

Nostalgi is a hell of a drug, kommer säkert sälja som smör för att alla crave'ar positiva känslor som de minns. Även fast det inte stödjer saker som är självklart 2021
Själv tycker jag nostalgi förstör spelutvecklingen.

Tycker personligen det är tröttsamt att nostalgikortet alltid spelas när det är frågan om äldre spel. Bara för att en person uppskattar ett äldre spel behöver det inte automatiskt bero på nostalgi; spelet kan faktiskt erbjuda saker som nyare spel inte gör. Därutöver skulle jag knappast påstå att ultrawide är en självklarhet för ett spel som spelades i 800x600.

Tycker personligen att anime-stil passar världen i The Witcher bättre än vanliga skådespelare. Svårt att presentera monster, magi och övermänsklig svärdskonst på traditionellt vis utan att det blir töntigt. Är dock samtidigt lite skeptisk till humorn som visades upp i trailern. Jag är osäker på om det verkligen passar karaktären.

Definitivt Diablo 2 och Heroes of Might and Magic 3. Köpte båda kort efter deras ursprungliga släpp och de är fortfarande bättre än majoriteten av dagens spel.

Jag vill ha en nyckel!

Crash Bandicoot 1

Skrivet av omgponies:

Jag är 100% stensäker på att UFO:n finns på riktigt.

Baserat på vilka bevis?

Skrivet av Nioreh:

Fri cash, bara att håva in. Behöver inte ens tänka.

Fast det här stämmer inte riktigt. Det kan visserligen argumenteras att det är lättare att göra en remake/remaster än en helt nytt spel, men företagen behöver definitivt anstränga sig och göra originalet rättvisa för att fansen ska bli nöjda. Warcraft 3 är ett tydligt exempel.

Skrivet av Sandal:

Kolla på videona de är samma stash, samma kontroller, allt de gjort är att uppdatera det visuella. Det är samma spel som innan i samma motor. de har bara lagt på 3d renderat ovanpå det gamla!

Nopp, det är inte ENBART samma spel med grafisk uppdatering. Kommer bl.a. att vara shared stash.

Skrivet av zevile:

Pepp! Inget releasedate?

Om jag har förstått det rätt kommer spelet inte släppas under 2021.

Skrivet av totte1015:

Men va? Vad är detta för jävla skit Total War har gått in på?

Vad hände med dom minnesvärda spelen såsom Rome och Empire?
Jag vill ha nytt total war empire, eller Shogun eller något man kan sätta sig in i

Smaken är som baken. Tycker själv att Warhammer-spelen är de bästa i Total War-serien.

Personligen hoppas jag mest på Pathfinder: Wrath of the Righteous. Tror det är tänkt att släppas någon gång under 2021.

Skrivet av Fulci:

Det är PC Gamer, så de spelade samma på samma plattform jag gjorde. Om de spelat det mer än 5 timmar har de upplevt buggar. Speciellt då recensionen släpptes vid spelets release innan 3-4 patchar senare som gjort det stabilare. Spelrecensioner är inte okritiserbara. Jag ska spela Cyberpunk 2077 snart, då ska jag jämföra med deras recension av det spelet som nämnde buggar i var och varannan mening. Det kan vara buggigare än Valhalla, men det återstår att se.

Vad spelar det för roll vilken godtycklig siffra ett spel har fått? Har personligen aldrig förstått varför folk blir arga över hur många popularitetspoäng ett visst spel får. Ett spels betyg påverkar väl ändå inte ens egen spelupplevelse?

Skrivet av Dunder:

Håller med... Ser ingen poäng med att spela WoW längre, om man inte bara råkar vara extremt nostalgisk.

Eller så kanske smaken är som baken? Tycker personligen att WoW är det överlägset bästa MMO-spelet som finns på marknaden.

Skrivet av Hanzo:

Fast då har du missförstått konservatismen. Konservatism handlar i mångt och mycket om att bevara vad som är bra och ändra på det som är dåligt. Socialismen i USA vill gärna vända upp och ner på allting med en stor och fundamental förändring. Så man får ett land helt oigenkännligt ifrån idag.

Så varsamma förändringar med målet att bevara den balans man hittat. Vs. Att hitta något helt annat att stå på, och starta upp det och sedan ska allt bli ”bättre”. Den senare är bra mycket mer riskabel.

Anledningen att Trump vill sätta upp murar/gränser är för att landet redan har 11 miljoner papperslösa, illegala invandrare. För att kunna ge dessa papper måste man först hämma inströmningen av människor som olagligt och okontrollerat smyger in i landet.

En annan stor skillnad på konservatism och socialismen är att det första handlar om att ta ansvar för sig själv och sin familj, och sedan bidra till samhället. Socialismen å andra sidan handlar om att bygga ut ännu fler ”rättigheter” från staten och samtidigt skapa fler ”skyldigheter” (vilket ofta tolkas som att skapa ett samhälle med svagare och mindre fria invånare, och en större starkare stat som får mer att säga till om hur varje månniska måste leva sina liv).

Jag är partisk, men socialismen sällan så positiv och bra som deras slogans och värdegrund kan låta.

En hel del faktapåståenden. Skulle var intressant om du kunde ange några länkar som stöd.

Skrivet av Sille:

man ska undvika att tro på vad blizzard säger det är inte första gången då de vinklar/ljuger sanningen.

Källa på det?

@Rakoon: Så den usla animationen spelar ingen roll?

Synd att de valde att gå CG-vägen. Kunde ha blivit helt okej annars.

Riktigt svårt att bestämma, men borde bli följande:

Doom
Crash Bandicoot 3: Warped
Crash Bandicoot 1
Tekken 3
Spyro 1

Om den finns kvar tar jag gärna Cathedral

*EDIT* Tack så mycket!

Skrivet av Dunder:

Spelar väl ingen större roll om de ändå bygger upp den på samma sätt som förra. Det mesta såg nästan identiskt ut.

Precis.

Visserligen är spelet inte färdigt än, men personligen tyckte jag att det såg mer ut som DOS 3 än BG 3.