Inlägg av DhasseLOL

Inlägg som DhasseLOL har skrivit i forumet

1
Skrivet av Påskmust:

Roligt! Har varit lite orolig att det här skulle bli ett nytt Days Gone, men nu känner man sig lite lugnare iallafall. Har dock inte dykt upp några recensioner på Metacritic än så återstår väl att se vad domen blir där.

Du hittar dem om du går in under "critic reviews": https://www.metacritic.com/game/playstation-4/ghost-of-tsushi...

84/100 just nu med 55 reviews inne.

Skrivet av AplAy:

Ingen större förlust i mina ögon. Jag ser bara stora e-sportevenemang, DrDisrespect ibland samt Kitboga (snubbe som busringer scammers i Indien, sjukt kul). Snubben Ninja är den amerikanska versionen av Pewdiepie, med andra ord, ett frågetecken i mina ögon.

Vad gör Twitch så katastrofalt dåligt jämfört med Mixer? Verkar mer eller mindre samma sak med annat skal och kanske lägre delay i vissa fall på Mixer.

Många kontroversiella fall med avstängningar på Twitch, där de uppenbarligen gjort felbedömningar. Dessutom hör man ofta att vissa typer av streamare (tänk lättklädda) särbehandlas, moderatorerna hoppas väl på att de ska få något tillbaks.

Skrivet av anon_319742:

League of Legends har P2W mekanik, du kan köpa karaktärer och det gick förut att köpa runor, XP-boosts osv. Det må vara minimala fördelar men det är inte fritt från P2W till skillnad från Fortnite som helt saknar det i sitt Battle Royale-läge. Fortnite är verkligen unikt.

Nja, att kalla det P2W går jag inte med på. Allt du nämner får man också gratis. Finns alltid massor med karaktärer gratis (roterande) och du låser upp en uppsjö av permanenta karaktärer snabbt genom att bara spela. Det är snarare så att det finns för att skapa någon form av progression i spelet, inte för att gömma fördelar bakom en paywall. Att ha allt upplåst från början har väl aldrig varit standard inom spelvärlden?

Man kan betala för snabbare tillgång till större variation (eller för att alltid kunna spela sin favoritkaraktär utan att samla ihop till den, vilket annars går snabbt), men det ger dig inte ett övertag i spelet. Dvs inte alls P2W. Känner ingen som lägger pengar på karaktärer, kosmetika däremot är en annan femma. Och det är inte P2W.

Skrivet av anon_319742:

Det ultimata spelet tycker jag inte det är, Fortnite har sina brister också.
Men det är det bästa BR-spelet utan tvekan. Det är det absolut största spelet genom tiderna som är gratis och saknar P2W, detta är en revolution inom spelbranschen.
MMO-genren t.ex. som en gång var så populär och inkomstbringande har effektivt dödats med P2W. Det har försvarats med förklaringar som att det är ett nödvändigt ont för att överleva. Fortnite krossar den myten och visar att alla dessa utgivare och utvecklare bara förstört spel efter spel med deras egen girighet.

Det är bara en av anledningarna till att Fortnite är en revolution inom spelbranschen, oavsett vad man tycker om spelet i sig.

Nu överdriver du väl ändå lite.

League of Legends är äldre och är också gratis att spela. Finns inget du kan köpa i spelet som ger dig en fördel, så P2W är det definitivt inte heller.

Att driva ett spel med hjälp av frivilliga kosmetiska tillköp är inte direkt något revolutionärt eller nytt som Fortnite uppfunnit.

1