Inlägg av Seggallion

Inlägg som Seggallion har skrivit i forumet

Heroes of Might and Magic III - The Board Game

Nu börjar det närma sig!
En adaption som kan behålla mycket av grunderna, men självklart med förenklade stridselement.

https://www.kickstarter.com/projects/archonstudio/homm3boardg...

*pew pew*

3 Sämsta spelen... Kan inte ens komma ihåg vad dom sämsta jag spelat heter eller i vilken tidsera dom existerade i. Är några minnen som dyker upp men vad dom spelen heter, det vete tusan.

Spelmekaniker däremot, som jag inte uppskattar, det dyker upp titt som tätt.

Om man "bara" ska välja tre;
1. Action JRPGs, faller mig oerhört platt i smaken. Eller samtliga button-smash spel. Dock är dom lätta att undvika.
2. Minigames som är den del av huvudhandlingen, frustrerande. FF7 jag sneglar på dig.
3. Plattformsspel, har inte spelat plattformsspel sen 80-talet, möjligtvis 90-talet. Men då var valmöjligheterna små och man fick ta vad som fanns.

RPGs eller Shooters är det som alltid har kittlat. Survivalspel i CO-OP är också trevligt.

Är det bara Tvn som strular? Eller samtliga enheter på Wi-Fi?

Om allt strular, reklamera, du har ju precis köpt den.

Oerhört trevlig spel, moddade bort den begränsande synen med visir och la till att jag kan spara utan att ha snaps. lite för bekvämlighetens skull. Märkte dock att snapsarna räcker och blir över ändå.

Oljestaterna kommer investera brett och aggressivt kommande år. Att man väljer att diversifiera när oljan ligger högt är klokt. Oljan kommer bli betydligt mer volatil framöver.

Räkna med att fler skurkar och banditer kommer placera sina tillgångar i västvärlden.

Guide från Microsoft hur man fixar Xbox Game Pass till Steam Deck.

https://support.microsoft.com/en-us/topic/xbox-cloud-gaming-i...

Har dom släppt någon roadmap? Är och fingrar på spelet men vill inte börja nu så jag ledsnar innan det kommer.
Har en förmåga att aldrig spela klart spel, så vill inte förstöra detta än.

SNES
Mega Drive
N64

Sen började PC eran för mig.

Skrivet av gorbatjov:

Nej jag var mer intresserad om det skulle kännas värt det. Känns lite saftigt för en bärbar konsol kan jag tycka. Men sen har jag iof inget Steam-bibliotek heller:-P.

Installera Windows, lägg in Xbox Game Pass, Stadia, Nintendo Switch emu. Etc…

Skrivet av magma:

Låter som det behövs ny ledning för DICE, sånt slöseri med kompetens.

Dom har ju förlorat en ohyggligt massa människor sen slutet av BF5 utvecklingen och allt eftersom BF2042 började utvecklas. Och enligt en del utvecklare har dom slutat för att man inte får gehör för innovativa idéer utan man ska utveckla spelet med andra spels säljande koncept i tanken. Man lämnade aktivt och tydligt det spår BF haft för att leda in utvecklingen mot ett mer Battle Royal perspektiv.

COD: Vanguard

Hej Ho!

Finns det någon klan som kör matcher i Vanguard? Har inte spelat matcher på snart 10 år men börjar bli sugen att testa.
Det skrivs inte alls mycket om det, matcher och sånt, iaf inte här inne.

Rings of Power
Buck Rogers
Ultima Online

Att ha en flexibilitet är en förmån, men känner att en tillbakagång kommer bli bättre för mig. Jag är väldigt spontan och löser mycket i farten. Att bara sitta hemma har inte gjort mig gott. Men som småbarnsförälder har det gett mig mer tid med barnen. En timma mer varje dag, vilket jag uppskattat.

Köra för fort, för långsamt, vingligt eller kungligt... Kör bil så ni påverkar era medtrafikanter så lite som möjligt och håll avstånd till bilen framför så du hinner bromsa. Kör du om och har fri sikt, vad gör det? Att chansa så utsätter du andra för risk. Gör inte det.
Följ trafikflödet på hårt trafikerade leder, då påverkar du dina medtrafikanter så lite som möjligt. Oavsett om trafiken kör för långsamt, håller aktuell hastighet eller kör för fort (inte nu idiotfart).

Att skapa långa köer är inte speciellt omtyckt för utryckande fordon, kör in i en P-ficka och släpp fram trafikanter om du inte vill/kan hålla dig till rådande hastighet.

Det står följande i 3 kap. 16 § trafikförordningen (1998:1276): ”En förare får inte utan giltigt skäl köra med överdrivet låg hastighet, plötsligt bromsa eller på något annat sätt hindra andra förares körning.”

Det här innebär att en förare som kör med avsevärt lägre hastighet än den högsta tillåtna enligt vägmärket C31, kan begå brott. Detta brott kan leda till böter. Ett exempel på omständigheter där det är förbjudet att köra för långsamt, är att vid god sikt och gott väglag köra så pass mycket långsammare än högsta tillåtna hastighet, att det uppstår kö bakom det egna fordonet.

När företagen känner att dom har en produkt som är så nära inpå den slutprodukt som ska släppas. Samt att det inte innebär förseningar i flera år.

Går man in i beta med ett spel är det läge att börja promota.

Ser ut som att Witcher 3 är gratis på Switch

Vi har en skattefinansierad media (public service) som inte granskar makten, utan hellre granskar oppositionen. Vilket gör det svårt för dom som inte lusläser internet att få en mer rättvis bild av det politiska läget. Sen är det så mycket trams från högerflanken som måste sållas.

Tycker själv Henrik Jönssons filmer är informativa.