Inlägg av LordVaakos

Inlägg som LordVaakos har skrivit i forumet

JAa!

De måste ju gå ifrån deras uråldrade motor snart! Tex. om man försöker man spela över 60FPS så får fysik-motorn fnatt...
Allt moddande osv. som görs via steam och nexus är ju top notch men jag känner att det som håller Bethesda tillbaka mest är att de vägrar uppgradera till något mindre klumpigt.

Skrivet av CliQue-SinneD:

*Battlefield 2

Helt rätt Daske! Inget kan slå BF2 + BfG! <3

Skrivet av warmerspy:

Bara jag som tycker detta spel är extremt svårt? Jag och en kompis har spelat detta spel men vi kommer aldrig längre än typ första vintern. Vi dör typ hela tiden och måste börja om och då tröttnar man ju på spelet och vi har spelet det i 20+ timmar. Det är ett riktigt kul spel för övrigt även om det är typ halvt omöjligt iallafall för oss.

Jag håller helt med dig. Jag och en polare körde ett tag men det kändes aldrig som om man fick riktigt kontroll på läget.
Det var alltid en konstant strid mot hunger, kyla, mörker osv. Kändes aldrig som om det blev lättare trots att man fick tag på bättre utrustning, mat med mera utan spelet blev bara svårare med bossar som kommer och förstör allt man byggt upp med mera.
Jag kan förstå varför vissa älskar det i och med att många spel idag är alldeles för lätta men personligen tycker jag att det hade varit roligare om Don't starve vore svårt i början men sedan planar det ut lite så man får tid till att utforska världen och grottor utan att behöva konstant oroa sig.

"Förhoppningsvis blir den bättre än Prince of Persia"

God FZ don't remind me....

Hade de lyckats bra med den filmen hade en film-adaption av det andra spelet (Warrior Within) kunnat bli hur bra som helst. Ett utav mina gamla favoritspel hehe.

Världens näst största speedrunning-maraton pågår i Växjö

Tackar Devan och FZ, hade inte hört talas om detta innan!

Omg jag missade Pepsi Man. Tack för länken FZ, det var helt klart ... någonting annat.

Skrivet av CliQue-SinneD:

Är riktigt sugen men tänker inte förboka. Inte efter bf4... Aldrig förboka ett dice spel igen.

Jag håller helt med Daske.

yeah!

"Tipstack till LordVaakos."

Got your back since 2009 FZ.

Jag håller med Anwest.

Ett utav de fundamentala problemen med världen i JC2 är att den känns som en stor kuliss.
T.ex. om man går in i huvudstaden i JC2 som har hur många skyskrapor som helst så ser man ändå max 15 NPCs som alla går exakt likadant på trottoaren i olika färgade kläder. Det om något förstör min upplevelse för allt känns plötsligt så opersonligt och stelt.

Ser dock ut som om JC3 har tagit steg framåt men fortfarande inte tillräckligt vad jag hade hoppats se. Aja kommer nog fortfarande spela det senare eftersom rent gameplay mässigt är det riktigt kul att hoppa runt och bringa förödelse vart man än går.

Skrivet av Kaleid:

Kommer att invänta ett par patchar innan jag kör igång.

Samma här, den där motorn har viss förmåga att göra lite konstiga saker. Bara att söka "fallout new vegas rotating heads bug" på tuben om ni inte sett det tidigare hehe.

FZ är ända sidan jag inte använder adblock på. Jag hoppas inte att google blir tillräckligt pengahungriga för att hitta på nåt sätt att ta bort adblock i framtiden men jag vettetusan om det inte kommer att ske med ursäkten: "blablabla content creators spend a lot of time working on their videos and rely on ads as their sole income blablabla".

Se första bilden på Michael Fassbender i Assassin's Creed-filmen

Gillar toppkommentaren på reddit:

"What should I do with my hands?"

"Touch your little knives, but do it real sexy-like."

"Okay."

Skrivet av dmn:
Skrivet av Propy:
Skrivet av dmn:

Som att ta med sin sportbil på bussen.

Är din dator sämre än en xbox one?

Misstänkte att det skulle vara för långsökt för vissa.

Men nej. Det är som att ha en sportbil och sitta i den på bussen. Man har kraft under huven, men ändå går det långsamt.

Men en sportbil får inte ens PLATS i en buss. Du verkar knäpp i bollen juu!

Kan säkert bli riktigt bra. Ser fram emot lite gameplay vids sen!

Tack FZ mycket bra tips!

Håller med Vercadi, hade något annat företag bestämt sig för att ta 75% av intäkterna från något som andra gör gratis hade det blivit ett j*vla liv.

Titan läge från 2142 fast med en eller ett par AT-ATs vore ju fantastiskt. Gillar även era förhoppningar FZ eftersom det är liknande saker jag hoppas på, tror dock aldrig EA kommer vilja ge mod stöd till sina spel längre p.g.a. hur mycket pengar de förlorar om de låter folk göra content gratis.

Verkar bra. Förhoppningsvis gör också släppet att man slipper artiklar om GTA var tredje dag på FZ.