Inlägg av Playcrafter

Inlägg som Playcrafter har skrivit i forumet

Källan till artikeln skriver att Switch sålde 2,7 miljoner bara i mars. Under hela det senaste kvartalet april, maj och juni har den alltså sålt endast 2 miljoner, vilket inte är någon bra utveckling direkt. Dessutom visar väl datan endast hur många enheter som skeppats till butiker och inte hur många som faktiskt har sålts ut till kund? Nu går det självklart inte att dra alla regioner över en kam, men sett till lagerstatusen på prisjakt finns Switch i ett grovt överflöd i Sverige.

Har rört mig mer och mer mot konsol de senaste åren då det blir allt tydligare att många AAA-spel fungerar dåligt på PC. Det känns inte värt att lägga flera tusen på en bra dator som utvecklarna ändå behandlar dåligt i slutändan.

Skrivet av Bojkott:

Kan vi inte bara bannlysa hela spelet? Så jävla trött på att se alla som går och tittar ner i telefonen. Som om det inte vore illa nog?

Av alla spel som lanserats de senaste åren är det väl fantastiskt när ett spel som kräver fysisk rörelse blir populärt.

FZ får nog läsa Aftonbladets artikel igen.

Så det är lite som PS4 Remote Play? Är riktigt praktiskt. Så länge PS4:an är på så går det att köra alla spelen på en dator oavsett om det är Mac eller Windows.

The game that broke the camel's back.

Jag är 99.99999999% säker på att detta aldrig blir släppt.

Ett av de sämsta spelen jag spelat på senare år. Så jävla repetitivt och tråkigt.

Konkurrens är bra. Det gynnar konsumenterna och jag anser att Oculus har all rätt att göra så här. Bara för att man har en viss plattform som klarar att köra olika program betyder inte det att man ska ha tillgång till dem. Hur jävla knäppt vore det om App Store, som tenderar att vara lite högre kvalitet än Google Play, fanns tillgängligt på Android-telefoner?

Bra skrivet och välförtjänat betyg.

...och 11 000 spelare dagligen på PC.

Märks att buggar som fixas dåligt skadar. Spelarantalet har gått ner med 45% de senaste 30 dagarna på Steam-versionen.

New Bordeaux? Kanske är det så att Take Two spelen Red Dead, GTA och Mafia delar samma värld trots allt. New Bordeaux kunde ses på den läckta Red Dead-kartan, men om den kartan verkligen är den riktiga återstår att se.

Skrivet av Hymer:

Kommer det här spelet bli klart?

Nej. Förmodligen kommer det gå till historien som det största misslyckade spelprojektet någonsin.

Ubisoft har redan sålt långt över förväntan, så varför prioritera fixar? Folk köper trasiga spel ändå.

Med största sannolikhet skapad av ett önsketänkande fan.

Ser inte direkt ergonomisk ut. Varför skulle Nintendo fortsätta med att ha en second screen på kontrollen? Det funkade inte med Wii U, varför skulle det vara annorlunda nu? Kontrollerna och konsolen som helhet blir ju bara dyrare.

Nintendo är körda om de inte klarar att ligga i framkant rent tekniskt. Känns som de fortfarande tror att marknaden är likadan som år 1990. Det finns inte en chans att de kan locka tillbaka de största tredjepartsutvecklarna, speciellt inte Ubisoft. När NX kommer ut ligger de redan långt efter Sony och Microsoft.

9 av 10 gånger känns det som jag skjuter folk av misstag i dark zone och blir rogue.

Skrivet av Dumlen:
Skrivet av SebastianV:
Skrivet av booNZXTood:

Jag gillar star wars battlefront tycker dom har gjort ett bra jobb med det! men samtidigt så saknar det saker som mer maps osv nöjd med mitt köp iaf o lagt runt 25timmar redan.

Har hört att det ska komma ett "gratis" DLC med mera kartor i December tror jag.

1 karta.

Enda recensionen jag faktiskt hållt med totalbiscuit om, spelet i sig är roligt en stund, men det är en uppenbar cashgrab med väldigt lite djup i sig.

Presentationsmässigt har Dice gjort ett suveränt jobb, men de har tappat rejält på andra fronter.

Nej, inte 1 karta. En stor och en mindre. Den mindre är speciellt designad och inte har något med den stora att göra utom att det utspelas på samma planet.