Inlägg av Goraaz

Inlägg som Goraaz har skrivit i forumet

1
Skrivet av SID 6.7:

Jag gillade Shepard, men hon är inte nödvändig för mig. Mass Effect är som Star Wars, universumet är större än en person (Såvida personen inte är Luke).

Kanske! Andromeda gjorde inget särskilt bra jobb med att motbevisa dig men jag hade absolut inte haft något emot att spela som exempelvis Liara, hennes DLC var det bästa med ME2 i min mening och Shepard behövdes egentligen inte där.

Skrivet av Remus:

@cybo: Detta spelet görs väl inte av ett kinesiskt företag utan det är väl Blizzard själva i Amerika som gör det här spelet?

https://www.facebook.com/lemonskystudios/posts/20868359613383...

Skrivet av Ahris:

Det där är inte CGI utan praktisk makeup, filmen är inte animerad.
http://i.imgur.com/28VSbqB.jpg

Bilden du har länkat är från en blizzcon staty(du ser att armaturen syns i armen). Filmen kommer att ha CGI orcher mestadels med undantag från t ex Garona. Titta på klippet som Sogeunleashed har länkat så ser du att det knappast kan vara make-up; Axlarna sitter väldigt brett för att en människa skulle kunna ha en sån dräkt, kroppsdelarna har väldigt bra flow i rörelser osv.
Make-up och animatronics funkar bra när proportionerna kan fungera men oftast inte. Jag förstår inte varför men det har tyvärr blivit en grej att skryta om att man inte använder CGI i sina filmer nuförtiden bara för att få effekterna att framstå som mer imponerande(tro mig, det är minst lika svårt att uppnå goda resultat). Även regissörer och producenter kan tala osanning om sånt så lita inte alltid på vad dom säger officiellt.

Skrivet av Manqs:
Skrivet av qun0:
Skrivet av IceDusT:
Skrivet av Jonlissla:

Dem har spelföretag, men inga som är direkt kända här i "västvärlden".

"De" eller "dem" är serious business. Vet du inte skillnaden så borde du välja en lite lättare nivå på språket och använda "dom".

Dessutom är "dom" korrekt när man syftar på de diffusa andra som inte är vi.

Trodde detta var en sida där man snackade spel, och inte lekte svenska lärare

Du menar svenskalärare? Eller menar du faktiskt lärare från sverige?
Det underlättar faktiskt i alla diskussioner om folk kan kommunicera ordentligt...

Det heter svensklärare och ditt senaste meddelande innehöll flera grammatiska fel. Betyder det att du är en lat och ignorant människa?
Kan inte ni språkpoliser diskutera ämnet istället? Jag tycker till exempel att det är roligt att folk för en gångs skull inte förlöjligar ett iranskt spel till skillnad från idioterna på youtube.

Jag skulle också vilja ha en.

Skrivet av Verity:

Visst så vet vi att det kommer att bli ett bra spel, men när dom håller på att överdriva sådär så blir det bara löjligt.

Jag håller med. Jag tror inte att de här skådisarna hade sagt nåt annorlunda även om de hade medverkat i ett riktigt skitspel.

Skrivet av cinderella:
Skrivet av Pointpurple:

Det kommer ju med största sannolikhet vara en laddning skit i vilket fall som helst.

Fyfan, kunde ni inte bara låtit Max vara?

Jag gillar inte heller att de förändrat Max. Varför har de ens förändrat hans utseende? Riktigt korkat gjort av Rockbajs. Blir inget köp alls.

Hans utseende förändras faktiskt i varje spel. I första spelet hade han Sami Järvi's fejja(skaparen), nästa var Timothy Gibbs' och nu verkar det vara en blandning mellan röstskådisen och Gibb's utseende. http://www.imdb.com/name/nm0564548/
Varför han är flintis och skäggig får du nog se i spelet. Rockbajs gör ju bra spel trots allt. Köp köp köp!!

Roligt!

Kan två personer spela multiplayer på samma dator?

Skrivet av uberpwnage2.0:

Varför allt detta hat mot Pachter? Han har mycket fel men bara för han gissar och försöker förutspå. Det gånger han haft fel har det inte varit så mycket heller (med vissa undantag).

Hans filmer är trevliga, GO PAC-MAN!

Det är inte bara det att han gissar fel för det mesta, han har varit rätt offensiv mot spelutvecklare generellt också. Bland annat har han delat med sig sjukt överdriven påhittad fakta om deras löner och sagt att de inte förtjänar bättre arbetsomständigheter(6 månaders crunch på Team Bondi utan ersättning för övertid och väldigt låga löner t ex). Problemet är att han presenterar alla gissningar som fakta rätt ofta och därmed lyckas övertyga väldigt många.

Du har en poäng, apministern, men bara för att man är van vid det så behöver det inte betyda att det nödvändigtvis ska fortsätta så. Fightingspel har inte alltid haft märkliga typer med konstiga klädsmaker, inte heller rollspel(j-rpg). Krigsspel behöver inte bara handla om att USA räddar dagen.

Det många av er missat är att det är EA som godkänt och släppt spelet, DICE har bara utvecklat spelet.

Man kan även fråga sig varför det alltid ska vara USA som är hjälten i dessa krigsspel och sällan något annat land. Om det nu är svenskar som skapat spelet, varför kunde det inte handla om svenskar som strider mot nåt annat land? Eller nån annan nation än just amerikanerna som attackerar Iran? Är inte folk förbannat trötta på att se USA kriga mot nåt land i dessa spel? Jag hade t ex gärna velat se lite britter, öst-asiater, latinos eller nåt annat.

Citat:

För mig har alltid kvittot på en lyckad film varit att den dragit in pengar, beroende på genre såklart. Är inte hela poängen med att göra en film att göra den sevärd och i sin tur dra in pengar för detta? Faktumet att Avatar skulle dragit in pengar på grund av sina 3D effekter är väll inte direkt fakta men i alla fall en kvalificerad gissning och det är väll självklart att det är bra då, jag tror inte varje regissör hade klarat av att göra en 3D film så spektakulär som Avatar är. Jag gillar inte handlingen/filmen personligen men jag är ödmjuk nog att kunna erkänna att det faktiskt är en riktigt bra film.

Hela poängen med att göra en film är inte att dra in pengar. Många gör film för att förmedla ett budskap eller helt enkelt berätta en historia. Att en film drar in stora summor pengar gör inte filmen automatiskt bra. Smaken är som baken men jag tycker inte de nya star wars filmerna t ex är speciellt bra och de drog in stora summor pengar. Många vet inte heller om de kommer att gilla en viss film innan de betalat för den.

Sen förstår jag inte den sista meningen du skrivit. Du gillar inte Avatar personligen men du är ödmjuk nog att säga att den är riktigt bra? Menar du att Avatar är riktigt bra från ett objektivt perspektiv? Smak är väl ändå något subjektivt som inte går att bedömma objektivt.

Jag tycker såklart inte heller att man ska fördömma en film innan man sett något av den.

1