Inlägg av burkmopp

Inlägg som burkmopp har skrivit i forumet

Jag gillade rörelsealternativen och att kunna byta kikarsikte utefter situation var befriande. Allt annat var mer eller mindre en besvikelse, specielt kartorna, balansen, spellägen och "portal".

Jävligt mysigt stämning med musiken i vilket fall, jag vågar ändå tro på detta, vad nu än detta konkret är för något.

Det här är från tiden då folk hade "signaturer" i forum med dessa personlighetstestresultat samt en blaffa datorinformation och något "coolt" citat. Snacka om att datera sig

Skulle göra någon "daily" när jag så en karaktär dyka upp ur intet, gå i en rak linje och försvann igen ... och sedan en till, och en till och en till och en till och en till och en till och en till och en till och en till och en till och en till...

Såg säkert över 100st under det fåtal minuter jag befann mig på den platsen, alla med lustiga namn som Kztxxd etc. Med en observation på hur mycket guldpriset har skenat iväg på spelarmarknaden så fann jag det hela väldigt olustigt i sammanhanget, och tappade en rejäl del av spelglädjen därmed.

Tycker det blivit sjukt vanligt med massa botar och folk som fuskar i alla onlinespel för i huvud taget, nästan som att det blivit okej eller alla bara gett upp.

Det tog lång tid innan dom fixade Battlefield 5, men även det spelet hade långt bättre grund att stå på, jag vet inte om denna titel går att rädda utan drastiska ändringar som skulle innebära rejäla utvecklingskostnader. Samtidigt om det inte gör någonting åt saken så har i alla fall jag tappat allt förtroende för serien och DICE som utvecklare, dom har mycket att bevisa och jag önskar dom lycka.

Skrivet av Karmak:

Tycker detta är helt fel tankeinställning som några har kring mmos. Spelet börjar när du startar det.
Att ha tanken att inget är värt det och allt är tråkigt i mmos tills ”endgame” är lite fel.

Finns sjukt mycket att utforska och uppleve i lost ark som inte har något med att kolla mina siffror går uppåt.

Verkligen, så trött på denna konstanta jakt på större siffror och bekräftelse.

Skrivet av Slashgibber:

Beror på vad du är ute efter. FPS-mekaniken är mycket vassare, och det nya systemet för power armors är riktigt bra. Att utforska världen är som vanligt med Bethesdas spel helt fantastiskt. Men som ett rollspel är det helt värdelöst, alla rollspelselement som gjorde Fallout till Fallout har helt raderats, och författarskapet för huvudhandlingen är bland det sämsta som någonsin gjorts.

Jag förstår precis att det är det senare som folk som håller Vegas varmt om för, men personligen har jag svårt att hitta inlevelsen när ens karaktär inte har någon historia och kan formas precis som helst när som helst, som om karaktären är nån slags robot. Och där kommer vi nog aldrig komma överens om vad som är bättre, är bara en smaksak. Med det sagt hade jag föredragit lite mer alternativ och inte bara en specifik start/karaktär.

Men i ärlighetens namn så bryr jag mig främst om sandlådeaspekten + modscenen, där fallout 4 skiner som starkast. Med det sagt har jag gillat alla av dom rejält och haft lite skoj med Fallout 2 för den delen. Different strokes och sånt

Skrivet av Warcraft:

Jag är en av de få som tyckte Fallout 3 var mycket bättre än new vegas.

Jag är tydligen en av dom få som tycker att Fallout 4 är bättre än båda, inte perfekt, men det har inget av dom varigt.

FOMO och allt vad det innebär är det värsta som har hänt hela spelindustrin vare sig det är dailys eller tidsbegränsade skins etc. Ett spel som ser ut att rikta sig till folk som bara vill koppla av, behöver verkligen inte den typen av onödig stress.

Men "talk is cheap" som det säger.

Skrivet av Lirilesh:

Spelat lite nu (level 25) men kan inte riktigt säga att jag haft kul under min speltid. Det kanske kommer sen, om man orkar fortsätta. Loren är enligt mig katastrofal. Menyerna är som ett mobilspel och log-in bonusen gör det inte bättre.

Förstår inte hypen kring detta om jag ska vara ärlig.

Ingen mening med att försöka tvinga det, gillar man det inte vid det laget har jag svårt att tro att du kommer gilla det senare helt plötsligt. Jag fattade aldrig grejen med andra populära spel heller, smaken är ju som baken och det finns ju gott om annat du kan ha skoj med istället.

Har haft skitkul hela vägen upp till 50, och nu irrar jag runt och har fortsatt kul. Håller det? ingen aning, men kände att den här tråden, och hela FZ behöver lite positivitet. Tror verkligen inte det är något för alla, men för mig är det som handen i handsken - älskar musiken, miljöerna, stridandet, alla små hemligheter osv.

Skrivet av Theade:

Farligt!

Jag hade stått i kö sedan ca klockan 13. Då var det 9000+ i kö. Sen när jag tittade till datorn vid 16-16:30 tiden så var jag nere på ca 1000. Fick för mig att jag ville testa vad som hände om jag hoppade ur kön… och hoppade in igen. Då var man uppe i 14 000+. Då stängde jag av. 😅

Hahaha, "ojsan". Men nu vet vi, tack för din uppoffring!
Ska gå och köpa mig lite tröst-snacks som jag har undvikit i ett halvår nu.

Oof, vart sömnig och tog en tupplur, stort misstag 😂

Skrivet av Hanzo:

Ja, vad lever vi i för konstig värld i EU/US?
Censur är tråkigt, onödigt och löjligt.

youtube.com/watch?v=wIu5uzIvOmQ

Spelet är både förändrat och censurerat. Båda har bra argument till varför censur inte hjälper någon med.

Ska man göra likadant med allt annat med? Skriva om koreanska böcker och forskning för att ”västernisera” innehållet?

Det är sjukt att ett fåtal människor med extrema politiska filter ska in och förändra innehåll.

Alltså det är väll bara startutrustningen som är ändrad, den som man byter på några minuter? Verkligen inget att haka upp sig på, jag har snarare haft besvär att få min karaktär att se anständig ut för att jag själv föredrar det, det här är det mest täckande jag har hittat hittills på lvl 38

Ni behöver verkligen inte oroa er.

Ett mmorpg där alla aspekter av spelet får lika mycket kärlek, och inte 90% av krutet läggs på stridande. Det finns plats för så mycket mer. Varje gång ett mmorpg ger lite utlopp till egen kreativitet blir utvecklarna förvånade över hur långt spelarbasen tar innehållet och gör något eget av det.

Låt folk vara en del av innehållet helt enkelt, och låt det på riktigt ta an olika roller utan att behöva använda fantasin, och se till att det är engagerade och givande.

Släng ut allt gammalt med monster som står och väntar på att dö och menyer som påstås representera tillverkning.

Lev upp till namnet mmorpg.

Skrivet av Airborne:

jag är skeptiskt till att det blir möjligt med server transfer, finns ju inte i vRe sig korea eller Ryssland.
Vi har samma problem i vår guild, så vi kommer starta om. På det stora hela är 4 dagars tappad speltid inte så mycket

Klokt tänkt, det kommer ni garanterat vinna på i det långa loppet.

Skrivet av RuneClaw:

Hur ser köerna ut nu på förmiddagen?

Kollade lite snabbt, kunde hoppa in på vilken som utan problem, men mer konkret så är Zinnervale, Kadan, Thirain och Asta "Busy", alla andra är "Good" som status.

Skrivet av Priapsi:

Haha, det var 19k i kö på min server(Zinnervale) när jag loggade ut vid 22-tiden igår, så den är nog rätt körd iaf. Tror dock på större rörlighet bland f2p-spelarna på fredag eftersom man inte låser sitt founders pack vid en server. De släppte två nya servrar inatt, men tveksamt om det kommer räcka på fredag.

Kompis som kom in lite senare hade 8000 i kö, och då var det ändå under 10% av listade guilds som hade valt Tihrain, och 30% på Zinnervale. Tog under en timma för han att komma in som tur var, så vi får väl se, men det bådar inte gott.

Har undvikt öppna founders pack själv utifall att man behöver byta, men hoppas du har rätt om snåljåparna gratisspelarna.

Spelet är SKITDÅLIGT, så undvik spelet och undvik specifik min server Tihrain, för som sagt det är jätte tråkigt och ni bör definitivt inte än ge det en chans då det är helt gratis utan stanna här och gnäll istället.

Tack på förhand!

Ja alltså spelet är riktigt kul om det inte framgår, men jag är orolig över kön som kommer bildas på fredag, spelet hade 1.2mil tittare på Twitch

Skrivet av uberpwnage2.0:

Striker för egen del. Diggar Munken i Diablo III och den här är lite åt samma håll.

Samma, fast valde wardancer.

För det som velar är spelet som gjort för alts, vi kan låsa upp två "boosts" nån gång efter lvl 50, så två alts kommer få en kortare mainstory som jag fattat det. Senare om man vill låsa upp raids etc så kan och bör man ha ett par alts för att farma material genom dailys.

Så fort man skapat en karaktär så kan man dessutom prova alla subclasses, så ta er lite tid där så slår jag vad om att något klickar.