Inlägg av johandaniels

Inlägg som johandaniels har skrivit i forumet

För nyheterna. Går in och kollar sporadiskt numera eftersom jag inte är lika intresserad som förr.

Skrivet av Playcrafter:

Märks att buggar som fixas dåligt skadar. Spelarantalet har gått ner med 45% de senaste 30 dagarna på Steam-versionen.

Inte bara buggar, spelet är tomt och tråkigt. Tappade intresset första veckan.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av dmn:

Dåligt att de inte färlagt dom.

Haha, du hittar alltid snolket i bägaren minsann.

Smolken?

Finns (ex-)proffs i CSGO som har 1år->bans pga. läggmatcher kopplat till betting och skins.

Skrivet av bond12:

Angående laddnings tiderna kan jag tipsa om att installera spelet på en SSD

Var precis på att fråga om det gällde med eller utan SSD.
Tack <3

Dryga 360 hipsters kastar sig över sina på sina macbooks pros och röstar på FF 7. Skojar

Castlevania SotN är på min topp 10 någonsin. <3

Skrivet av Amilo:

CS:GO, always and forever.

+1

Skrivet av Mattias Frost:
Skrivet av magma:

Va? Hur hamnade Rambo i årets bästa spel-lista?

Eftersom Victor Leijonhufvuds recension av #Rambo: The Video Game i stora delar var ironisk, tyckte vi det kunde vara på sin plats att även ge spelet en ironisk plats på listan.

Trodde det var Titanfall som var det ironiska inslaget på denna listan. Spelet som i folkmun fick namnet Titanfail har rimligtvis inte på denna lista att göra.

I Counterstrike: GO är nya kartor gratis. Spelet är mycket billigare (129kr) och det är ett bättre competitive spel. Antar att detta kommer att provocera men det är inte min avsikt.

Skrivet av Ferren:

Jag har gett det några försök, men slutar alltid med att jag slutar spela som lvl 20-25.
Alltid frågat mig själv hur det kommer sig, jag tycker spelet är väldigt välgjort men det är ju någonstanns det brister för mig.

Efter tankar och funderingar sist jag sluta med det så konstatera jag att det var restriktionerna av vapen användning och mekaniken bakom dina val som karaktär.

Som Trooper (Commando) Så är du bunden till det där fula stora vapnet, du får inte ha rifles

Som Trooper (Vanguard) så får du ha Rifle men helt plötsligt är du en närstrids enhet och tappar all form av charm att ha en rifle.

Som Jedi Consular (Sage) så är du range om du vill va healer/dmg.. man kan glömma att slå folk med sin ljusabel, för det suger du tydligen på.

Dessa restriktioner var tillräckligt för mig att lämna spelet, låter smått men jag har alltid avskytt restriktionera i vapen.

Värt att notera att vapnen fortfarande går att använda av alla klasser, bara att beroende på klassificerng så kommer du antagligen dra ner din klass i skiten för att välja ett vapen han inte ska ha.

Därför jag fastnade för Assassin! Man gör ordentlig skada med ljussabeln. Men man måste verkligen ge testa alla klasser för att hitta rätt.

Jag vill påstå att SwTor har:
+ Den bästa storyn i ett MMO någonsin (förutsatt att man gillar Star Wars)
+ Roligare quests än wow
+ Fantastiskt PvP mellan 10-49(speciellt om du hittar en guild eller kör med lite vänner), då alla slåss på någorlunda lika villkor (pga. bolster som gör låg lvlade starkare)

- En bra förutsättning för PvP på lvl 50 men som inte realiseras pga. av att annat prioriteras (frågan är vad för inget är direkt prioriterat eller utvecklas snabbt). En ny "karta" visst, men vart är arena osv?
- Även PvE känns efter vad jag sett alldeles för enkelt och snarare grind än något annat.

Min summering:
Vill du ha rolig PvP mellan lvl 10-49 med fantastisk story och struntar i endgame och känner att du kan lägga spelet åt sidan efter att storyn är klar. För all del, då är detta ett spel för dig.

May the force be with you!

Har fortfarande inte fått komma in för att köpa "gametime" bara väntat i 4h......

"An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later."

Jag lirar på Trayus Academy (PvP) w/ Malgor Hoppas det finns någon svensk där ute som lirar på servern! Kram på er. PS. Hör av dig om du har en vettig och social guild.

Skrivet av Snake:
Skrivet av johandaniels:
Skrivet av bushkalle:

Satt och kikade på om man skulle köra på Bloodworthy blir nog den om man kommer in någon gång och servern inte är för full.. inte fått min access än *ledsen panda*

Samma här men står att servern Bloodworthy är "FULL" nu så får se om man lyckas hitta nån server med en lite större svensk guild. Någon som har ett bra tips?

Du är välkommen till Friskyttarna, om du kan tänka dig att spela på en PvE server.

Tack så mycket! Men jag har alltid spelat på PvP servrar eftersom att för att möta någon i strid World-PvP är det roligaste/värsta/bästa som finns i ett MMO

Så förslag på PvP-servrar fulla av mogna svenskar förslagsvis!

PS. min registreringsprocess blev galen då jag registrerade min kod fristående vilket gör att "Redeem a Product Registration Code" fortfarande står i grått... Yay för ett idiotsäkert system :S

Skrivet av bushkalle:

Satt och kikade på om man skulle köra på Bloodworthy blir nog den om man kommer in någon gång och servern inte är för full.. inte fått min access än *ledsen panda*

Samma här men står att servern Bloodworthy är "FULL" nu så får se om man lyckas hitta nån server med en lite större svensk guild. Någon som har ett bra tips?

Hade gärna joinat men servern är full :/ Väntar dessutom fortfarande på "Early Game Access". Antar att det är kört då!?

Först, tack SoRight.

Upplösningen behöver inte vara max av vad spelen klarar utan det handlar om en vettig speldator som klarar av lite bättre inställningar än medel. Vidare vill jag att den skall gå så tyst som möjligt, min nuvarande laptop väsnas som ett jumbojet och har dessutom behövt skaffa en extern fläkt för att kunna kyla fläktarna.

Trevlig helg

Tänkte bygga en speldator, vilka delar är ett måste?

Hej på er FZ-läsare

Jag tänkte som sagt bygga en hyfsad speldator nu i sommar (med hjälp av en som kan). Min budget är flytande men 5-6 000 kan jag lägga utan problem och jag vill kunna lira Star Craft 2, Diablo 3 och GTA IV etc. på vettiga inställningar. Vilka delar tycker ni man skall satsa på? Hoppas ni kan kan hjälpa mig finna vettiga lösningar för de olika delarna. Mvh/J.D

Edit. PS. Jag vill ha en så tyst dator som möjligt.

trött på att ni (FZ) lägger upp gamla filmer och bilder.. jag vill nått nytt att drägla över:)

Skrivet av Jozo:

Haha, vad svårt det kommer bli för mig att glo på honom i Dexter. Jag förknippar honom med Dick Solomon, inte direkt en seriemördare

Det är väl klart man gör, men tro mig du kommer ändra dig.