Inlägg av bouli

Inlägg som bouli har skrivit i forumet

Nä, det enda kravet är att det är en 2.5" SATA-disk. Den bör vara FAT32-formatterad, men tror man kan göra det efter man startat systemet, inte helt säker.
På de gamla tjocka PS3:orna har jag hört någon som sagt att 7200 eller 10000 RPM:are kan bli lite väl varma, men det ska va ett klart mycket mindre problem på slim:arna som alstrar mindre värme i sig.

Ah, jag menade mest att länka ett exempel och kollade inte på korten i detalj. Båda paketen är riktigt bra och jag såg ett ännu grymmare på komplett nu när jag tittade efter, men då för ett par tusen extra.
Som tekniknörd är det klart att man är nyfiken på USB 3, så Gigabyte-kortet vinner nog.

Jag skulle säga sikta på något i stil med http://www.webhallen.com/hardvara/109573-webhallen_uppgraderi... idag för att byta upp processor etc och vänta sedan till nästa generation grafikkort eller så.

Passa dig också för inställningar som pekar på om gas och broms ska räknas på samma eller på separata axlar. Exakt hur det är löst varierar mellan olika modeller av pedaler, så dubbelkolla (eller testa) det just för det här spelet.
Själv fick jag det att funka just i Flatout utan några problem, men fick fixa lite mer i GRID och Need For Speed t.ex.

Det finns upp till 1TB idag vad jag kan se. Låter som ett rätt bra alternativ om du tänkt använda PS3an att se på film eller så ifrån antar jag.
Personligen skulle jag nog snarare överväga en billig SSD för att få upp hastigheten och ner ljudvolymen.

Importerade från Hong Kong förra sommaren, nåt av det bästa jag spelat.
Självklart köp för er som har tålamod nog att se vad spelet har att ge.

Importerade billigt (från staterna, via AxelMusic) och har haft det hemma ett par veckor, men inte kommit särskilt långt. ME2 och Bad Company 2-betan på PC:n kom emellan.

Bra recension i alla fall, kritiken verkar väl befogad. Spelet verkar vara precis vad man förväntade sig, på gott och ont. Helt ärligt så har jag saknat klassiska JRPG:s rätt ordentligt.

Det finns till och med ett verktyg från Microsoft att provköra med. Ladda ner på http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1B54... och kör. Eventuellt behöver du även ladda ner .NET 2 om du inte redan har det installerat.

Men jag har svårt att tro att det ska vara några som helst problem. Jag har inte ångrat uppgraderingen en sekund.

Efter att Ed tagit Flamelurkers själ så dyker alla möjliga upgrades upp i hans butik. Han kommer inte sno någonting mer utan att du vet om det.

Det är först efter att ha gett surgubben Flamelurkers själ han erbjuder saker.

Aha, jag trodde att du som jag hade sparat honom till sist. Det kändes i alla fall som om den banan hade motstånd med högre level än de andra x-3-världarna. Så det låter som en bra idé att levla på. Jag tror att jag var på Soul level 50 när jag klarade honom och resten av spelet.

Skrivet av Nielsen:

Den enda taktik jag känner till är slå och rulla på just den här bussen. Och för gudsskull, när han pekar svärdet nedåt och det börja lysa blått, SPRING!. Annars är det bara att flytta sig ett steg åt sidan och sedan kötta på så gott du kan. Vet inte vad du har för rustning, men det är aldrig fel med en fet sådan för att överleva lite längre

Jag håller med om grunden, se till att kunna läsa hans olika attacker och rulla åt sidan bäst du kan för att få in ett hugg eller två. Bli inte girig så du plötsligt inte har stamina nog att rulla undan med. För egen så gav jag upp att köra med ett stort vapen till slut och körde ett litet i båda händerna för att få så bra fart som möjligt. Sköld kändes meningslöst tyckte jag.
När det gäller hans stora attack som Nielsen nämnde så tycker jag det var mycket enklare och, faktiskt, säkrare att springa/rulla fram till honom och klippa till för att avbryta den istället. Den har sån sjuk räckvidd så det finns risk att springandet inte hinns med eller räcker till.
Känn dig också för litegrann för att lära dig på vilka avstånd han påbörjar vissa attacker. Jag har för mig att han t.ex. fortsätter att köra sin mega-attack oavbrutet om du är på "halvlångt" avstånd och alltid kör sin rusning om du är på längre.

Lycka till.

Märk att du bara kan uppgradera med demonsjälar hos Ed i 2-1 och bara efter att ha gett honom själen från bossen i 2-2.

Skrivet av darfvajder:

ok!

är det möjligt att få tag i en andra dragon bone smasher? har sett folk som har två stycken. var hittar jag den andra?

Du kan få den igen i ett New Game+, alltså om du spelar om efter att ha klarat det första gången.

Skrivet av Comstedt:

Dödat de flesta bossarna nu ca 22 timmars spelande. Men fortfarande en del kvar, någon som vet bra ställe att grinda lite souls?

Jag gillade att grinda i 4-3 efter man dödat bossen. När man väl fått tag i Stormruler så kan man mörda "rockor" riktigt snabbt och smidigt. Göm dig i ruinen och panga genom väggarna. Glöm inte att reparera varannan eller var tredje runda däremot. Vapnet tål väldigt lite.
Med en archstone precis under dem så är det svårt att hitta ett ställe du kan få fler souls i minuten på om du inte är väldigt högt levlad.

Finns fler tips på wiki-sidor och så, men märk att de flesta exploits har täppts till.

Jag har plockat upp den därifrån med två olika karaktärer i alla fall och dessutom fått den som drop av de röda knights som finns på de flesta banor i Boletaria Castle.
Själv så föredrar jag nog Dark Silver Shield, men den är ju i all rimlighet några banor bort för dig.

http://demonssouls.wikidot.com/purple-flame-shield
http://demonssouls.wikidot.com/dark-silver-shield

Håller med, det är ju bara farligt att bara bära omkring på själarna och riskera att bli av med dem. Men däremot så bör du ju inte använda bossarnas själar för att levla (de enda undantagen är drakarnas själar om du väljer att jaga efter dem). De används till att skaffa spells eller skapa specialvapen.

Värld tre. Efter att ha klarat första bossen når du ju alla världars startområden.
Det som kändes svårast var att klara första bossen. Efter det så öppnar sig ju spelet mycket och man kan börja utforska i egen takt och i vilken ordning man vill. Jag är rädd för att många inte kommer över den tröskeln.

Japp, Maneater var den enda riktiga utmaningen i hela tornet.
Sista bossen blev ju en pushover när han väl var nere.

Minns extra hur irriterad jag var på honom då jag satt och svor högt bredvid en kompis på besök under några timmars försök.

Jo, precis. En bra idé är väl att kika in i alla startområden och plocka upp de saker du kommer åt relativt riskfritt. Sen är det upp till dig hur mycket risker du vill ta. Magikerna i värld tre (Tower of Latr(i)a) kan till exempel va rätt hårda innan man lär sig deras mönster eller innan man har nog health för att palla en smäll utan att dö. Även skeletten, framförallt de med tvåhandssvärd) i värld fem (Shrine of Storms) kan vara lite väl hårda att ge sig på innan man lär sig deras rörelser.
Nåja, du har mycket kul utforskande framför dig.