Inlägg av pappakenoo

Inlägg som pappakenoo har skrivit i forumet

1

Mitt största problem med spelet är hur lätt det är från tee till green. Tror inte jag missat ett enda utslag efter 10timmars spelande. Den enda utmaningen ligger i puttandet, och det gör att det känns som allt fram tills dess går på autopilot. Overswing och fast/slow timing verkar ha väldigt lite inverkan. PGA2K spelen i jämförelse ställer betydligt större krav på att man sköter sin timing, annars flyger bollen all världens väg.

Spelar på simulation så klart, med allt förutom green grid avstängt.

Jag vill ha en nyckel!

Ja

Testat ett par spel och fördröjningen gör det tyvärr helt oanvändbart för mig. Kör trådat på en 250/250 lina. Visst finns det kanske några spel där man kan leva med den här fördröjningen men kan inte komma på något just nu.. Har testat lite GeForce Now och Stadia nån enstaka gång, samt även ett gäng "lokala" streamingtjänster som Parsec, och det här är med BRED marginal den sämsta jag provat hittils. Hoppas de kan få styr på det, för potentialen är såklart enorm.

Skrivet av SunShine:

Vad hände med det enkla att helt sonika bara kicka ut idioter man inte vill ha i sin chat?

Det skulle inte bli någon kvar.

Jaaaaa vill haaa en nyckel!

Har två bokningar sedan i juni 2020, varit med i fyra dragningar hos Elgiganten. Still no luck. Men jag är inte bitter

Skrivet av Kaskar:

Är inte Inet de som lyckats skeppa ut flest enheter?

Ingen aning. I så fall har de fått en sjuhelvetes med bokningar Det var hur som helst inte menat som kritik till Inet, jag gör så gott som samtliga mina elektronik-inköp där. Mest bara sur på mig själv att jag inte garderade.

Fortsatt bitter att jag valde att boka min PS5 hos Inet. Inte hört ett knyst, bokade 16/6. Hörde med deras kundtjänst och dom kunde inte säga någonting om min köplats. Aja bara att bita ihop och hoppas att man får en till sommaren åtminstone. Kanske går snabbare att boka en ny hos nån leverantör som faktiskt verkar få in några enheter

Känns ju lite surt att man bokade på Inet. Bokade i början av Juni och det verkar inte som jag får någon den närmsta tiden medans folk som bokade ett halvår (något skarvat eftersom jag är sur!) efter mig på andra ställen redan fått sina Får hoppas på Elgigantens lottning helt enkelt.

Skrivet av ArcticFire:

Jag tycker mycket bättre om Dirt Rally. Vägarna är smalare och känns mera verklighetstrogna.

Båda spelen har sina fördelar och nackdelar, helt klart. Föredrar fysiken i Dirt Rally, även om WRC nästan kom ikapp med WRC 8. Men när det gäller sträckorna så tycker jag du fått det bak och fram dock Anser att just det är WRC 8's främsta styrka. Betydlight tightare sträckor med mer detaljer och mer varierad körning. Ser verkligen fram emot WRC 9.

Jag skulle gissa att jag "klarar" 5-10% av alla spel jag påbörjar. De allra flesta är helt enkelt inte tillräckligt bra för att vara värda att lägga så mycket tid på. Men jag ha inget problem med det, skulle aldrig köpa ett singleplayer-spel till fullpris längre. Senast skaffade jag Assassins Creed Origins för 150 spänn. Jag gillar det än så länge, men det finns inte en chans att jag spelar klart detta. Det kommer ryka från disken innan jag ens närmat mig halvvägs. Men det är helt ok.

Skrivet av Zymac:

@SID 6.7: kan ju tipsa om att tweaka inställningarna för TC, ABS, ESP, och Slide help. Bilarna är alldeles för stela med allt maxat.

Vart görs detta? Har letat runt överallt i inställningarna tycker jag men det enda jag hittar är automatic/sequential transmission..

Helt golvad av hur kul det här var. Inte testat multiplayer än men de har verkligen "satt" den gamla quake-känslan.

Vågar man hoppas på en lättanvänd kart-editor och att spelet hittar en hängiven användarbas? Håller tummarna!

Skrivet av conthox:

"Allt blizz rör vid blir guld" *host* Diablo 3 *host* SC2 *host*.

Sedan är det sjukt hur folk är positiva till högt spelpris och mikrotransaktioner bara för att det är blizzard, när andra får tre sidor med "det skulle varit med från start" och "inte prisvärt med tanke på vad som finns med från start" osv osv.

Det finns ingen konspiration här, utan folk är nog bara positiva för att de tycker att det är ett bra spel.

Jag spelade aldrig Grid men hade fått för mig att det var en blandning av Arkad och Sim-racing. Det här ser ju dock ut att ha mer gemensamt med Mario Kart än Gran Turismo. Ser ut som det bara är powerups som saknas som sagt.. Oerhört besviken av det jag fått se så här långt, men det är väll mitt eget fel att jag haft fel förväntningar helt enkelt.

Skrivet av bullen:

PS3 har ett bättre spelutbud än 360, som nästan helt saknar exklusiva titlar. Sony har idag de bästa spelutvecklarna i branchen. Vissa borde plocka av fanboy-glasögonen..

Jovars, det skulle man kunna säga..

Jag bryr mig inte ett dugg om cs:go till PS3 men sättet de har hanterat detta på innebär att jag absolut inte kommer att köpa någon PS4 (eller vad de nu väljer att kalla den). Fyfan vilket vidrigt beteende att inte ens kommentera saken.

Det spelar ingen roll om problemet ligger hos Valve eller hos Sony. Det är Sonys ansvar att kommunicera med sina egna kunder, de väljer helt enkelt att bara skita i det och därmed kan de dra åt helvete.

Håller inte med riktigt. Tycker det har en helt ok körkänsla som inte når upp i Richard Burns klass men som är ljusår bättre än Dirt spelen. Framförallt har spelet riktiga rallysträckor. Inga motorvägar som i Dirt här inte utan trånga och jävliga slingor, precis som det ska vara.

Fult tycker jag inte heller att det är men jag har endast testat PC-versionen.

Är man intresserad av rallyspel bör man absolut ta en titt på detta.

1